vrijdag 2 mei 2014

Vissen....

Hallo lieve blogvriendinnen,

En het is alweer vrijdag...wat gaat de tijd snel. Een bewogen weekje. Hebben jullie ook noodweer gehad? Dinsdagmiddag om 15:00 begon het hier te onweren. Ik ben niet gauw bang maar bij de 1e knal sprong ik al een halve meter van mijn stoel. En had ik ineens een hond op schoot. Hij was nooit bang voor onweer maar trilde nu als een chiwawa (heb ik vast niet goed geschreven hihihi..)
En in een uur tijd is hier 40 mm regen gevallen. Terwijl 4 km tegenover ons maar 3 mm....

Maar goed....vanaf vandaag blijft het droog. Moet ook want Geert en ik gaan een weekendje weg. Hij lekker vissen en ik lekker knutselen. Een huisje aan het water, hoe mooi kun je het hebben.

Toevallig ben ik de hele week al met vissen bezig op kaarten waarvan hier er 1 van.


Ik heb stempels gebruikt van ArtJourney: Fish en Nature Springtime.
Deze opgebracht met Versamark en toen erover heen met panpastels.

Ik heb voor het weekend alles in mijn trolley gestopt wat ook maar iets met inkt e.d. te maken heeft.
Ik ben bang dat de aanhanger nog achter de auto moet......vishengels en alles wat daar bij hoort en natuurlijk mijn spulletjes. We zien wel! Jullie horen nog hoe het is afgelopen.

Vergeten jullie de challenge niet van Knutsels en Kadootjes? 

Ik wens jullie allemaal een fantastisch en relaxed weekend!
Liefs, Monique


5 opmerkingen:

Ingrid Reyners zei

Wat een leuke kaart Monique in hele mooie tinten blauw. Ik wens je een gezellig weekend toe, geniet er van. Hier heeft het nog niet zoveel geregend, vorige week vrijdag even wat noodweer, maar verder komen we er steeds goed van af. Geniet van het weekend samen met je man. Groetjes, Ingrid.

Scraptastische hobby zei

Hoi lieve Monique! Je kaart is prachtig je hebt er lol in met de stempels en inkt! Prachtig effect. Ik denk dat het bij jullie in Drenthe ook slechter weer is geweest dan in de rest van het land en hier hebben we niet zo veel regen gehad. Ga lekker genieten het weekend en nu maar hopen dat er een vissie in de pan komt hè!! Veel plezier en lieve groetjes van mij

Ans Gilbert zei

Hoi Monique,
Ook hier in Hoogeveen hebben we -genoten- van enorme regen- en onweersbuien,dinsdagavond, woensdagavond en de gisteren de hele dag prutweer, vandaag eindelijk droog, geniet van het weekend,je bent al helemaal in de stemming door de prachtige vissenkaart, wat een mooie kleurtjes,..liefs Ans
P.s. mijn kaart voor de challenge is bijna klaar...

Cards en Box bij Lady M zei

heel mooi blauw kaartje groetjes maartje

Josje zei

Mooie zijn ze he die stempels ik heb ze ook pas geleden gekocht, je kaartje is mooi geworden