zondag 22 oktober 2023

Stempelen bij Knutsels en Kadootjes

 Hallo daar,

vandaag start er weer een nieuwe challenge bij Knutsels en Kadootjes. De een na laatste alweer voor dit jaar. We hebben een oudje uit de kast getrokken. STEMPEL JE EIGEN ACHTEROGROND. Die ligt natuurlijk helemaal in mijn straatje 😉

Deze kaart is naar een teammaatje van Pronty gegaan. Door omstandigheden is ze gestopt en we wensen haar natuurlijk alle goeds.

De prijs deze maand wordt door de Egel beschikbaar gesteld. Die komt binnenkort online of bij de reminder. Maar de Egel laat altijd een leuke prijs zien dus daar maak ik me geen zorgen om.

KLIK HIER om mee te doen met jullie mooie creatie. Ik ben weer heel benieuwd wie stempelen net zo leuk vind als ik.


 

Het jaar is heel erg snel gegaan voor mijn gevoel. We hebben natuurlijk onze lieve kleinzoon Fender gekregen, sinds september ben ik weer aan het werk gegaan na 20 jaar thuis te zijn geweest. Ik ga met regelmaat live voor Pronty en ga nu ook demo's geven op beurzen. Zo leuk!! Maar kost ook heel veel tijd. En daardoor heb ik het gevoel dat de tijd vliegt. Maar ik denk dat dat voor heel veel mensen geldt.

 Ik heb jullie dan ook hopeloos verwaarloosd! Mijn oprechte excuses daarvoor.... Volgend jaar ga ik mijn leven beteren hoor, ik moet even alles op de rit krijgen... 

Nu ook nog heel veel oppassen op Fender omdat Kevin 3 maanden niets mag met z'n schouder. Niet tillen, niet de fles geven, geen luiers verschonen. Dus als Tris aan het werk is, vangen wij een groot deel op. Met liefde hoor, heel veel liefde! Laura zien we iets minder vaak. Die heeft sinds de zomer een lieve vriendin gevonden en is natuurlijk helemaal in love 💘 Ze is aan haar MBO 4 begonnen en wordt binnen het bedrijf opgeleid tot specialist. Helemaal op haar plek. Dusssss zoals (blog)vriendin Gerie al tegen me zei "het komt allemaal goed". Fijn dat dat ook zo is.


Zo nu zijn jullie weer op de hoogte....hahaha...het was niet de bedoeling dit allemaal te vertellen maar het gleed zo mijn vingers uit. Was even nodig denk ik.

Nou ga ik gauw mijn hobbykamer in om een demo te verzinnen voor de Krea Doe 1 november. Dan zit ik in de stand van Homemade 4 you. En mag ik voor Pronty laten zien wat je allemaal met de leuke stencils, papier, chipboard en papier kunt doen van Numbers and Letters collectie. Misschien zie ik jullie daar? Het lijkt mij ontzettend leuk in elk geval. 

En over 14 dagen zitten we weer in Epe met het hele team van Knutsels en Kadootjes en gaan we weer bedenken wat we voor leuke challenges we jullie gaan voorschotelen. Zo'n zin in!

Fijne zondag, liefs Monique
9 opmerkingen:

Elly zei

Prachtige kaart heb je gemaakt! En ik snap het hoor, even helemaal je ritme vinden, heb ik ook moeten doen, en soms is het nog een dingetje vooral die 2 hele dgn die ik werk. Misschien daarom in mijn rug, dat moet ik even uitpuzzelen want nu vakantie gehad en dat ging heel fijn.
Oh leuk een demo, jammer wij komen de 4de naar de beurs, ik wens je heel veel plezier.
Groetjes Elly

Kaartenkraam zei

Ja de weken vliegen voorbij en ik kan me in jouw geval dat helemaal goed voorstellen.
Je hebt een supervrolijke kaart gemaakt met een prachtige achtergrond, wat een mooie kleuren!
Succes met alles!

groetjes van ank

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de zelfgemaakte achtergrond en de leuke stempels
je hebt gelijk hoor dat je eerst een je ritme weer moet vinden, alles op zijn tijd hoor
veel plezier met oppassen
groetjes ellen

Margreet zei

Prachtige inspiratiekaart, Monique.
Time flies, zoals je zelf al constateerde. Jij hebt nu wel erg veel bezigheden tegelijk. Gelukkig zijn het wel allemaal dingen, die je leuk vindt. Geniet er maar van.
xxx Margreet

Angélique zei

Een heel mooie kaart voor de challenge, die ook een echte uitdaging is, leuk.
Mooie kleuren en leuke stempels heb je gebruikt.
Gelukkig heb je het druk met allemaal leuke dingen en gaat alles naar wens, behalve Kevin's schouder dan natuurlijk.
Gaaf dat je demo's mag verzorgen! Veel plezier en succes ermee.

Scraptastisch zei

Hey Monique,
Fijn dat alles naar wens gaat, behalve Kevin's schouder maar ook dat komt weer goed! Haha, ja alles komt altijd goed! Je hebt wel belangrijk nieuws gemist op mijn blog maar ik app je straks even. Deze challenge is niet ingewikkeld voor je en mooi voorbeeld voor K&K.
Heel veel plezier bij de Kreadoe, pronty en je werk!
En natuurlijk genieten van Fender!
xx Gerie

Daphne zei

Wat een prachtige kaart, helemaal in jouw stijl, jouw HERKENBARE stijl.
Ik vind de kleuren héél héél mooi.
Zo leuk, de Gnomes erop, die gaan iemand een beetje opvrolijken.
Wat leuk dat Laura en vriendin heeft!!! Leuk om te zien hè, als je kinderen verliefd zijn.
En dan die lieve Fender, gelukkig is hij heel veel bij jullie (of jullie bij hem), want zo hoef je niks te missen van zijn ontwikkelingen.
Het bloggen komt wel weer, jij bent veel te druk met allemaal leuke dingen, geniet ervan en ik kom af en toe wel even lezen hier om bij te blijven😊

Martha zei

Ha die Monique
Wat een leuke kaart heb je weer gemaakt helemaal in jouw stijl!
Je bent lekker bezig met van alles, geniet er van dat is het belangrijkste!
Niks moeten en alles mag, is mijn devies altijd
Leuk dat je op een stand staat op de beurs, mijn plan is om donderdag 2 november eens een kijkje te gaan nemen in Utrecht, dan mis ik je net, jammer, maar heel veel plezier dan!
Liefs Martha

Henriët zei

Wat een leuke kaart met die vrolijke gnomes.
Je hebt het nu tijdelijk extra druk door het oppassen op Fender. In het nieuwe jaar krijg je weer meer me-time. Leuk al die lives (al lukt het mij helaas niet altijd om ze te volgen) en de demo's. Dat is alleen maar leuke drukte toch?
Groetjes van Henriët

Een doorkijkje bij Knutsels en Kadootjes.

 Hallo allemaal, hier trekt de mist op en schijnt het zonnetje....voorlopig. De afgelopen dagen hebben we bij de bakker een marathon gelopen...