donderdag 20 februari 2014

Rood, wit, blauw....zusje, ik hou van jou!

Hallo allemaal,

Na een week van spanning heeft mijn zus eindelijk te horen gekregen dat ze géén longkanker heeft. Dat is zo'n opluchting! We zijn ons mam vorig jaar verloren aan borstkanker/longkanker en nu zou er bij mijn zusje ook longkanker zijn ontdekt. Zou niet zo raar zijn daar haar borsten ook al verwijderd zijn doordat daar iets kwaadaardigs in zat. Maar de vlag mag uit, ik mag haar nog een hele poos vervelend vinden.......Je bent nog lang niet van me af! zei ze..... Ik moest het even kwijt. Je wereldje wordt zo klein als je dit soort dingen moet handelen. Maar vanaf nu de kop d'r weer veur! Lijfspreuk van mijn moeder. Dat is het laatste wat ze heeft opgeschreven, ik gooi het briefje nooit meer weg.

Dat moest ik even kwijt......

Nu een kaartje wat al een weekje klaar ligt en ik nu maar eens moest gaan plaatsen. Het is een kaart n.a.v. een sketch van Friday Sketc Challenge


Dit is mijn uitvoering geworden:


De kleuren distressinkt die ik heb gebruikt zijn:
Walnut Stain
Tattered rose
Vintage Photo
Stormy sky
Barn Door
Tumbled Glass
Het papier is van Basic Grey - Picadilly

Ik ben druk aan het oefenen met inkleuren....dan weer panpastel en nu weer distressinkt en morgen misschien weer aquarel.

Mijn man vraagt zich wel eens af waarom ik nu eigenlijk weer naar een beurs moet......dit weekend zaterdag de hele dag gezellig naar Hardenberg. Ik hoop daar een heleboel blogvriendinnen te ontmoeten! En Geert, ik heb nog lang niet alles hoor....hahahaaaaa.

Voor mij en mijn zusje was dit een geweldige dag. Ik hoop voor jullie ook!
Ik wens iedereen een fijne avond en morgen gezond weer op!
Liefs, Monique11 opmerkingen:

.Annet zei

Je kaartje is zoals gewoonlijk prachtig, maar het nieuws is helemaal fantastisch!!!
Liefs van mij!

Anita zei

Wat een opluchting kan mij voorstellen dat je dat even kwijt moest.
Je kaart is prachtig!
Fijne avond!
groetjes Anita

lenywim35 zei

Dat is voor jullie een dikke felicitatie waard. Wat een opluchting is zoiets he??? Geniet nog maar heel, heel , lang van elkaar. groetjes leny w

Ingrid Reyners zei

Wohhhh Monique wat moet dit een opluchting voor jouw en je zus zijn, vooral als ze het al eens heeft gehad, en je jullie moeder hebben verloren is dit zeker geen gemakkelijke tijd geweest, maar gelukkig! Jullie kunnen er weer tegen. Je kaartje is geweldig mooi, mooi in het rood wit blauw, en mooi ingekleurd. Monique ik heb vandaag je mooie kaart gekregen nog bedankt ervoor, ik ben er heel blij mee. Mijn dochter Lieke zei van de week al, mama jij maakt voor iedereen zo'n mooie kaarten en je krijgt er zelf nooit geen terug, geen zelf gemaakt dan! Nou ik heb haar vanmiddag kunnen verassen met je mooie kaart! Veel plezier op de beurs in Hardenberg, volgens mij ga je daar wel een aantal bekenden ontmoeten, leuk hoor!! Geniet er van Monique, liefs Ingrid.

Willie Bos zei

Hallo monique Wat een super bericht! Er zal wel weer een wereld voor jullie opengaan..! Je kaart is ook prachtig hoor.Lieve groetjes Willie

Ans Gilbert zei

Hoi Monique,
Wat een opluchting moet dit zijn voor je zus en jou, ik weet hoe het voelt, ik had maar één zusje, die is op 49-jarige leeftijd overleden aan borstkanker, nu al weer 9 jaar geleden..ik denk nog dagelijks aan haar..
Je hebt een prachtige kaart gemaakt, mooi kleurwerk, ik hoop jou ook te zien op de beurs, liefs Ans

Marianne Schut zei

Hai Monique, via Gerie kwam ik op je challengeblog en zo weer op jouw blog. Ik las je titel van je blogbericht en dat sprak me gelijk aan, ik zou het zo tegen mijn zusje kunnen zeggen, ik dus verder aan het lezen...jee wat een heftig verhaal zeg maar gelukkig met een goede afloop dit keer voor je zusje. Geniet van elkaar! De lijfspreuk van je moeder krijg ik vaak te horen van mijn zusje...mooi dat ze dit nog voor je opgeschreven heeft, een kostbaar aandenken.... En nu je kaartje nog, helemaal super hoor! leuke sketch en mooie kleurencombi! Veel plezier op de beurs! Groetjes Marianne

Cinderella zei

Jeetje Monique dat is ook wat gelukkig dat de uitslag goed is
Geniet maar lekker van mekaar en wat betreft de beurs heel veel plezier en en je kaartje is weer een toppertje
Liefs Cinderella

Claudia Rogier zei

Hoi Monique.

Oef, zeg. Gelukkig een goede uitslag. Geniet maar veel van dit zusterliefde.

Veel plezier op de beurs. Ik ga binnenkort zelf naar een beurs met een hhobbyvriendin, hier in Antwerpen.

Je kaartje ziet er stralend uit. Heel mooi. Leuk dat je meedoet bij Friday Sketch.

grtjs
Claudia

GerJanne zei

Wat een supernieuws, zeg!! Wat zullen jullie spannende dagen gehad hebben! heerlijk als dan blijkt dat het geen kanker is!
Je kaart is helemaal mooi! En het kleuren gaat je goed af!
Nog twee nachtjes!

GerJanne

Rachael Evans zei

Lovely details on your card - so sweet. Thank you for sharing this with us at Friday Sketch Challenge.
x