zondag 15 september 2024

Lekker veel kleurtjes...

 Hallo allemaal,

vandaag een kaartje die ik niet zo vaak maak. Er komt namelijk geen inkt aan te pas. Het is een kaartje voor de dochter van mijn nichtje. Ze wordt 3 dus al een hele grote meid. Hij staat bij Knutsels en Kadootjes als reminder voor de challenge "alles vliegt". Je kunt nog 2 weken meedoen.


Ik heb papier van Dutch Doobadoo gebruikt. Voor kinderen vind ik dat geweldig. Lekker veel kleurtjes.

Voor Fender is het ook leuk. Hij kan de kleuren al benoemen.

Rood is oot

Groen is org

Geel is jeel

Blauw is auw

Paars is paasj

Heerlijk om de ontwikkeling van hem te zien. Ik heb het idee dat ik dat niet zo meekreeg bij Kevin en Laura als dat ik dat nu zie bij Fender. Tweede kans reken ik dan maar.

Ik heb deze post gisteren (zaterdag) al geschreven. En ik heb net met Bowie gelopen. Het is heerlijk weer en als je de lucht goed opsnuift dan ruik je de herfst. Ik hoop dat ie iets droger verloopt als vorig jaar. Dan is het genieten!

Fijne zondag, liefs Monique





zondag 1 september 2024

Time to travel

Vandaag is het tijd voor een nieuwe challenge bij Knutsels en Kadootjes. En deze keer is het thema "Alles vliegt". We willen iets op de kaart zien dat vliegt. Mijn voorbeeldkaart heeft allemaal vliegtuigjes. In november gaat Laura voor een maand naar Nieuw Zeeland. Dit kaartje heb ik voor haar gemaakt. In oktober is ze klaar met haar studie. Gaat dan een maandje weg en als ze weer komt begint ze aan een nieuw hoofdstuk. Een baan en toch ook weer aan de studie. 

Herinneringen maken is heel belangrijk. En dat gaat haar vast lukken.

Doen jullie ook gezellig mee? KLIK DAN HIER... om ook de mooie voorbeelden te zien van mijn DT maatjes.

Ik ga lekker aan de knutsel vandaag. Jullie ook? Of gaan jullie erop uit vandaag?

Groetjes, Monique
 

Lekker veel kleurtjes...

 Hallo allemaal, vandaag een kaartje die ik niet zo vaak maak. Er komt namelijk geen inkt aan te pas. Het is een kaartje voor de dochter van...