Driehoekjes bij Knutsels en Kadootjes

Hallo blogvriendinnen,

Many thanks

Dank je wel voor de reacties op mijn kerstkaart. En een dikke dank je wel voor de felicitaties, zowel de reacties als de mooie kaarten die ik heb mogen ontvangen. Komende week zal ik iedereen bedanken. Ik was blij verrast! Ik zal de komende week foto's laten zien maar ik wacht even tot alles binnen is.

Ik heb een leuke verjaardag gehad met als kers op de taart t贸ch een bezoekje (kort maar krachtig) van mijn zusje. Met de huisarts overlegd en een keuze gemaakt (voor een nacht overgeven waarschijnlijk) maar dat had ze voor me over. Ik denk dat dat houden van馃挅 is!!! Iedereen stond er versteld van hoeveel kaarten ik heb mogen ontvangen....dat is het leuke van onze hobby en vriendschappen in blogland. Zo blij mee!

Welkom Rina op mijn blog. Ik ben ook volgster van jou geworden, zodat we elkaar kunnen inspireren.Lady in white deze keer. Ik heb veel met stencils gewerkt, distress-oxide en structuurpasta. Mijn favoriete bezigheid.
Ook mijn DT-maatjes en onze gastdesigners hebben mooie voorbeeldkaarten gemaakt.
Klik HIER voor de mooie voorbeelden.

Deze maand mag ik zelf sponsor zijn. Ik heb hoop ik een leuk prijsje samengesteld voor jullie.


De challenge loopt tot en met vrijdag 21 juni 00.00 uur.
Doe gezellig met ons mee!

Liefs Monique
Bitmoji Image


Reacties

Els zei…
Alsnog gefeliciteerd Monique en wat fijn dat je zusje toch nog even geweest is.
Hele mooie voorbeeldkaart heb je gemaakt en ik hoop dat ik er aan mee kan doen. Lig nog even in de lappenmandje.
Groetjes, Els
Daphne zei…
Allereerst gefeliciteerd Monique!!!
Ik heb je adres niet en je staat ook niet op mijn blog kalender, zo gek!!
Ik heb al zitten kijken of ik je mail adres kan binnen, maar dat zag ik niet (misschien heb ik niet goed gezocht hoor).
Fijn dat je een mooie dag hebt gehad en wat ontzettend lief en fijn dat je zusje ik nog geweest is!!!
Je voorbeeld kaart is erg mooi, rustgevend vind ik.
De tekst is er leuk bij, past goed bij de stempel.
Ik vind de achtergrond erg mooi gemaakt.
Geniet nog maar lekker na vandaag!!
Irene zei…
Super dat je zusje 贸贸k is geweest Monique, een verjaardag met een gouden randje!
Pittige uitdaging weer, zeker als je g茅茅n stansjes/stencils met driehoeken hebt, jouw uitwerking is top!
Fijne zondag, XxIrene
Colien zei…
Heel mooi kaartje en toffe prijs stel je ter beschikking! Fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad en geweldig dat je zusje op bezoek kwam: een groots cadeau!
grtz Colien
Joanne kramer zei…
Nog van harte gefeliciteerd! Fijn dat je een leuke dag hebt gehad.
Gave kaart is dit voor de nieuwe uitdaging. groetjes Joanne
Eri zei…
Nog Gefeliciteerd met je verjaardag! Het mooiste cadeau is ongetwijfeld het bezoekje van je zusje. Wat fijn dat dat nog ging.
Je kaart is prachtig geworden!
Groetjes, Eri
Marjan zei…
Nog van harte, Monique! Fijn om zoveel kaarten te krijgen en ook nog een bezoekje van je zusje, geweldig!
Je kaart is erg mooi, prachtige achtergrond en mooi de focus op de elegante dame.
Caroline zei…
Alsnog van harte gefeliciteerd en wat een mooie verrassing dat je zus kwam!
Je kaartje voor de nieuwe challenge is weer erg mooi.
Groetjes Caroline
Margreet zei…
Wat fijn dat je zoveel kaarten hebt mogen ontvangen ter ere van je verjaardag. En dan het mooiste cadeau: bezoek van je zus. Dat is idd houden van!
Je kaart is errug mooi. Ik ga weer meedoen.
xxx Margreet
Nota Bene zei…
O, je bent jarig geweest, nog gefeliciteerd! Leuk dat je een fijne dag hebt gehad. Je kaart is weer erg mooi, tof met dat reli毛f erin.
Groetjes, Nele
Kaartenkraam zei…
Een beter cadeau dan een bezoekje van je zus kon je natuurlijk niet krijgen, wat fijn voor je!
Je kaart is weer prachtig.

groetjes van Ank
Wat fijn dat je zusje op je verjaardag kon zijn, dat maakte het vast extra speciaal! Je hebt een leuk kaartje gemaakt voor de nieuwe challenge, super!

Groetjes, Merit en Annemarie
Een enige kaart met die chique dame in het midden.
Leuk dat je zusjes erbij was op je verjaardag, alsnog van harte gefeliciteerd, Monique.
Gr, Wietske
Scraptastisch zei…
Geweldig en heel bijzonder je zusje op je verjaardag Monique...zeker de kers!!!! En door alle post heb je weer een mooie verjaardag gehad h猫! En nu weer tot de orde van de dag je hebt een prachtig voorbeeldkaartje gemaakt voor K&K Ik ga ook weer mixed media proberen, de aanhouder wint whaha
Liefs Gerie
!neke zei…
Hoe fijn je zusje op je verjaardag !
En ook lekker veel post !
Mooie kaart !
Leuke challenge!
Groeten Ineke
Nicolette zei…
Super leuke kaart weer. Ik ga kijken of ik mee ga doen. En wat een verassing dat je zus even langs kwam. Inderdaad, houden van....
Groetjes Nicolette
Trudy zei…
Prachtig kaartje! Wat fijn dat je zus nog even bij je is geweest op je verjaardag. Erg lief van haar.
groetjes Trudy
Angelique zei…
Fijn dat je genoten hebt van je verjaardag en helemaal super dat je zus geweest is. Ik ben het helemaal met je eens dat het heerlijk is om blogvriendinnen te hebben. Gave kaart maakte je voor de nieuwe challenge en een gave prijs heb je beschikbaar gesteld.
lieve groetjes Angelique
Hermien zei…
Fijn dat je zoveel post hebt ontvangen. En de kers op de taart wat een verrassing om met mijn moeders woorden te spreken: er zijn veel manieren om te zeggen of te laten zijn dat je van iemand houdt.

Groetjes Hermien
Fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad.
Deze kaart met oxide en structuurpasta is heel leuk!
groetjes, Caroline
Freubelmina zei…
Dat klinkt als een hele fijne verjaardag Monique, een dag met een gouden randje dus! Fijn,heb je wel verdiend!
Je kaartje is super,knap werk!
Fijne dag en lieve groetjes, Wilma xx
Gerrina zei…
Mooi om op deze manier laagjes te maken! Moet ook maar eens in die richting gaan denken zodra ik weer wat tijd heb... Groetjes, Gerrina
Hallo, ik wil mijn prachtige getuigenis delen. Nadat hij jarenlang in een relatie met Husband was geweest, brak hij het uit, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik heb voor hem smeekte ik hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te brengen om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in betovering geloofde, ik had geen keus dan het te proberen, ik e-mailde de spreukgieter en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles binnen drie dagen in orde zou zijn, dat mijn ex voor drie dagen naar me terug zou keren, hij sprak de betovering en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex heeft me gebeld, ik was zo verrast, ik heb de oproep beantwoord en het enige wat hij zei was dat hij zoveel medelijden had met alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem, dat was hoe we weer gelukkig samen zijn gaan leven. Sindsdien heb ik een belofte gedaan dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, deze persoon zou kunnen helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spell caster die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: babaidadawiseman01@gmail.com
 je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in je relatie of een andere zaak.

Hou van spreuken
Verdien een goed geld of win een loterij.
Succes behalen in het bedrijfsleven.
Geestelijke problemen.
Win rechtszaak.
Zoek naar je levenspartner.
Krijg een goedbetaalde baan.
Krijg controle over je huwelijk.
Ontvang gunst en vind aantrekkingskracht van mensen.
Krijg verloren geld terug.
Genees je van alle ziekten. zowel geneesbaar als ongeneeslijk.
Los zwangerschapsproblemen op en zegen je met baby's enz ...

Neem contact op met deze geweldige man als u problemen ondervindt met een duurzame oplossing
via babaidadawiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348136951551

Bedank mij later
Unknown zei…
Ik ben overweldigd door vreugde dankzij Dr. Ilekhojie. Mijn man verliet me een paar jaar geleden voor een andere vrouw en ik was er kapot van omdat ik hem nooit iets verkeerds heb gedaan, ik bleef achter met mijn twee kinderen en een baan die weinig betaalt. Ik gaf het bijna op tot ik online een getuigenis zag over Dr. Ilekhojie en ik besloot contact met hem op te nemen. Ik legde hem mijn probleem uit en hij verzekerde me dat ik na 24 uur een positief resultaat zal zien, verrassend genoeg kwam mijn man de dag na de spreuk terug en smeekte me hem te vergeven en beloofde nooit te vertrekken. Mijn man is nu zes maanden terug en we hebben nog nooit problemen gehad, ik ben blij dat ik niet aan Dr. Ilekhojie heb getwijfeld, want hij kan problemen zeker oplossen. Je kunt hem nu ook contacteren voor hulp E-mail: (gethelp05@gmail.com) Viber / WhatsApp: +2348147400259
Unknown zei…
Ja, het is waar dat Dr. Isikolo de beste is om gebroken gezinnen en relaties te herstellen.
Mijn naam is Anna Cvijanovi膰 en ik kan veel waarheid vertellen over DR ISIKOLO en ik moet je zeggen dat hij een echte spreukgebruiker is. Toen ik contact opnam met deze betoveraar, had mijn vriend me 2 jaar verlaten en ik heb hem altijd bij me terug willen hebben. Ik ontmoette DR ISIKOLO om me ongeveer een maand geleden te helpen en ik heb opnieuw contact gemaakt met mijn vriend. Toen mijn ex-vriend me verliet, was het beroering voor mij. Dit werd een ramp voor mij omdat ik een fysiologisch trauma had en mijn familie erg bezorgd was over mijn gezondheid. Na 2 jaar ontmoette ik DR ISIKOLO ook via een getuigenis en hij vertelde me om mezelf te kalmeren dat wat het probleem ook is, hij gezond is en klaar om iedereen te helpen die naar hem toe komt. Binnen 2 dagen belde mijn ex me op en wilde hem ontmoeten. Ik stemde toe en trof voorbereidingen om hem te ontmoeten en hij vertelde me hoe hij zich schuldig had gevoeld voor wat hij deed en hij wilde me terug en ik hield nooit op van hem te houden en de liefde die we deelden is volledig hersteld. Hier is zijn contactpersoon voor het geval je hulp nodig hebt. Sms hem via Whatsapp/Viber hem op +2348133261196 of e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
Unknown zei…
Ik wil mijn geweldige ervaring delen met Dr. Ilekhojie. Mijn man van 5 jaar heeft me bedrogen en ik confronteerde hem met een ruzie waardoor hij om een scheiding vroeg. Ik huilde en werd meteen ziek. Toen ik online op zoek was naar willekeurige verhalen over mensen met een vergelijkbare situatie als de mijne, zag ik een getuigenis van iemand en hoe Dr. Ilekhojie vrede sloot tussen de koppels. Ik nam contact met hem op en hij legde me uit hoe het mogelijk is om met mijn man te verzoenen en binnen een paar dagen zal hij de scheiding annuleren, wat ik wilde. Ik deed alles wat hij me vroeg te doen en precies drie nachten na zijn werk belde mijn man om zich te verontschuldigen voor het bedrog en vroeg om naar huis te gaan met zoveel beloften. Ik waardeer uw hulp Dr, u bent echt een zegen. Als u zich in dezelfde situatie bevindt als ik, neem dan contact op met Dr Ilekhojie en vraag om hulp. E-mail: gethelp05@gmail.com of Telegram/Whatsapp +2348147400259
Unknown zei…
Ik heb een goddelijke helper gevonden die heel echt, eerlijk is en doet wat hij zegt dat hij zal doen, het duurde een paar dagen voordat mijn betovering aan het licht kwam en de resultaten zijn verbluffend ... zegene u en de Goden houden u veilig en wel . Ik kreeg mijn ex terug met de hulp van Dr Ilekhojie. Mijn hele leven heb ik nog nooit zoiets gezien. Ik voel me erg gelukkig en voldaan. Ik heb de juiste beslissing genomen. Het is zo echt en krachtig!! WhatsApp hem rechtstreeks +2348147400259). Als je onvoorwaardelijke liefde wilt, moet je jezelf volledig geven. Liefde is een verplichting, geen gevoel. Ken het verschil. Relaties vereisen serieuze toewijding die de meesten niet hebben. Het huwelijk is nog moeilijker en de meesten zijn niet in staat om de verantwoordelijkheden op zich te nemen om loyaal, trouw, toegewijd en toegewijd te zijn aan uw echtgenoot en uw leven samen, want dat is uw prioriteit en niets anders doet ertoe. Neem contact op met Dr. Ilekhojie en hij zal al je huwelijks- of relatieproblemen oplossen E-mail: gethelp05@gmail.com)
unknown zei…
Dag vrienden, ik heb nooit echt in superfeshier geloofd vanwege mijn professionele achtergrond als arts totdat ik Dr Ajayi tegenkwam, een krachtige spreukgebruiker die geweldig is met zijn werk. Ik had problemen in mijn 12-jarig huwelijk toen ik ontdekte dat mijn man een affaire had met zijn collega, dus confronteerde ik hem, het enige dat hij me kon vertellen is dat ik klaar moet zijn om te scheiden omdat hij genoeg van me heeft, dit was echt verrassend omdat ik over twee dagen een scheidingspapier van hem ontvang, ik smeek hem om te stoppen, maar hij deed raar, niet eens nadenkend over hoe het onze kinderen zal be茂nvloeden, dat was toen ik met een vriend over mijn probleem besprak en ze vertelde me hoe ze was in een soortgelijke situatie, maar Dr. Ajayi voerde een liefdesspreuk voor haar uit die haar huwelijk redde. moet worden gedaan en vandaag heeft mijn man weer vrede met mij en heeft hij al zijn slechte daden jegens mij afgesneden. Als je een probleem hebt in je relatie, is Dr. Ajayi je laatste stop voor een oplossing. U kunt contact opnemen via Whatsapp / Viber: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

Populaire posts van deze blog

In my kitchen coffee rules!

De vorige is gesmolten, dus nog maar eentje...

21 jaar geleden.....