woensdag 19 juni 2024

Always be yourself, unless you can be a shark

Hoi, hoi,

vandaag eens een post van mij.
Afgelopen zondag was ons Kevin jarig. Dertig jaar geleden op de wereld gezet. Hij heeft altijd geroepen: ik haal de dertig niet, ik word niet oud, enzevoort... als moeder werd ik daar wel eens bang van. Maar kijk nu eens, hij is al 30, heeft een lieve vrouw en allerliefste zoon (liefde maakt blind šŸ˜˜, een leuke baan en veel vrienden. Het komt allemaal goed!

Maar vooruit met de geit....het kaartje dat ik voor hem maakte is op gang gekomen bij Hermien tijdens onze DT dag. Zij had een klein en simpel workshopje voorbereid. Nou, simpel wil ik het niet noemen want rekenen en meten is niet mijn sterkste kant. En het vlopje waar het label met de haai inzit vereiste dat allemaal... Ik was gelukkig niet de enige...hahaha.
Maar uiteindelijk lukte het maar heb ik hem niet in elkaar geplakt omdat ik er al een doel voor had en er thuis nog iets aan toe wilde voegen.


 Het feestje was gezellig en nu weer door naar ons eigen feestje a.s. zondag. Dan vieren Geert en ik onze verjaardagen samen. Tot mijn verbazing komt iedereen. Dat is in al die jaren nog nooit gebeurd. Ik ben benieuwd. Ik heb er zin in! En eindelijk beloofd het droog te blijven. We hebben voor de zekerheid toch maar een tent geregeld. Je weet het hier maar nooit....hahaha.

Ik ga nog even een rondje bloggen. Wie weet tot zo!
Liefs Monique

6 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi! Wat issie gaaf geworden! Superleuk met de leeftijd erop. Daar kan hij niet omheen. En weet je wat gek is? Peter zei dat ook altijd vroeger van de 30..
Veel plezier met jullie feest! Zo leuk dat iedereen komt!

Diny zei

Prachtige kaart Monique....wat ontzettend leuk gedaan! Groetjes Diny

Margreet zei

Leuke kaart, heel wat anders dan we van jou gewend zijn. Veel plezier met jullie feest!
xxx Margreet

Henriƫt zei

Wat een leuke kaart maakte je voor Kevin. Die was vast verbaasd dat het geen kaart met inkt was.
Veel plezier komend weekend met jullie feest. Ik hoop dat de tent overbodig is want wij hebben zondag een openluchtconcert.
Groetjes van Henriƫt

Martha zei

Nog van harte gefeliciteerd met je zoon, Monique
Je hebt een prachtcreatie gemaakt
Liefs Martha

Hermien zei

Je kaartje is heel mooi geworden Monique, hopelijk is het komend weekend droog. Veel feestplezier.

Groetjes Hermien

Wat neem je mee op vakantie

Vandaag is het tijd voor de reminder bij Knutsels en Kadootjes . De beginpost kon ik niet redden maar voor de reminder had ik iets meer tijd...