woensdag 19 juni 2024

Always be yourself, unless you can be a shark

Hoi, hoi,

vandaag eens een post van mij.
Afgelopen zondag was ons Kevin jarig. Dertig jaar geleden op de wereld gezet. Hij heeft altijd geroepen: ik haal de dertig niet, ik word niet oud, enzevoort... als moeder werd ik daar wel eens bang van. Maar kijk nu eens, hij is al 30, heeft een lieve vrouw en allerliefste zoon (liefde maakt blind 😘, een leuke baan en veel vrienden. Het komt allemaal goed!

Maar vooruit met de geit....het kaartje dat ik voor hem maakte is op gang gekomen bij Hermien tijdens onze DT dag. Zij had een klein en simpel workshopje voorbereid. Nou, simpel wil ik het niet noemen want rekenen en meten is niet mijn sterkste kant. En het vlopje waar het label met de haai inzit vereiste dat allemaal... Ik was gelukkig niet de enige...hahaha.
Maar uiteindelijk lukte het maar heb ik hem niet in elkaar geplakt omdat ik er al een doel voor had en er thuis nog iets aan toe wilde voegen.


 Het feestje was gezellig en nu weer door naar ons eigen feestje a.s. zondag. Dan vieren Geert en ik onze verjaardagen samen. Tot mijn verbazing komt iedereen. Dat is in al die jaren nog nooit gebeurd. Ik ben benieuwd. Ik heb er zin in! En eindelijk beloofd het droog te blijven. We hebben voor de zekerheid toch maar een tent geregeld. Je weet het hier maar nooit....hahaha.

Ik ga nog even een rondje bloggen. Wie weet tot zo!
Liefs Monique

dinsdag 11 juni 2024

Embrace and be Unique!



Hallo,

het is droog!! Voorlopig...hahaha... ik heb gisterde luxaflex maar naar beneden gedaan. Geen zin meer om naar die hoosbuien te kijken. Dat was gister aan het eind van de dag. Overdag heb ik heerlijk met Henriët en later op de dag ook met Ellen gekletseld. Daar was het wel weer voor! Wat ik toen heb gemaakt laat ik een andere keer zien maar het was van een reststukje van deze creatie. Ik heb er hier 5 van gemaakt voor de lieve meiden van Knutsels en Kadootjes. We hebben afgelopen zaterdag weer een DT dag gehad en we nemen dan altijd een kleinigheid(je) voor elkaar mee. Deze keer heb ik 5 envelopjes gemaakt, geïnspireerd door de kaart die ik van Gerie kreeg voor mijn verjaardag.



 Ik heb allerlei stencils gebruikt uit de nieuwe collectie van Pronty, Nostalgia. Ze zijn zo leuk! 

Dank voor het kijken naar mijn creaties. Ik kan in de de statistieken zien dat er wel gekeken wordt. Dat vind ik fijn. Ik zie ook veel voorbij komen maar het ontbreekt me gewoon aan tijd om overal te reageren. Dat spijt me maar weet dat ik wel veel zie@

Fijne dag, liefs Monique💕

zondag 9 juni 2024

Tweemaal Bingo!

 Hallo,

We zijn alweer 14 dagen verder en het is weer tijd voor een rondje Bingo bij Knutsels en Kadootjes. Ik heb gekozen voor het horizontale rijtje Vlinders-Geel-Touw/draad.


Deze pagina heb ik gemaakt met de nieuwe collectie Nostalgia van Pronty. En gecombineerd met de vlinders van de Artspecially. De eerste keer dat ik ze heb gebruikt...😌

Met 3 soorten geel alle stencil over elkaar gebruikt. De tekststempel uit de Pay it Forward stempel past hier goed bij.



Deze collectie bestaat uit heel veel mooie stencils die opnieuw en aangepast zijn uitgebracht. Daarbij is er nog een stickervel met een mooie dame bijgekomen en een prachtige barokke rubber stempel. En natuurlijk de MDF wall pannels voor de liefhebbers.

Willen jullie ook graag mee bingoën, KLIK DAN HIER.

Ik
ga een dagje knutselen, 

dweilen en weet ik veel wat nog meer.... maak er een mooie dag van en geniet!

Liefs Monique


Always be yourself, unless you can be a shark

Hoi, hoi, vandaag eens een post van mij. Afgelopen zondag was ons Kevin jarig. Dertig jaar geleden op de wereld gezet. Hij heeft altijd gero...