zondag 28 april 2024

Kleurenexplosie

 Hallo lieve volgers,

dank voor jullie lieve reacties op mijn vorige post. Ik heb mijn best gedaan om bij jullie langs te komen maar het is niet gelukt. Na volgende week doe ik een nieuwe poging om er een beetje regelmaat in te krijgen. Eerst een paar dagen met Laura op stap.

Vandaag start er bij Knutsels en Kadootjes een nieuwe challenge. Met een fris en vrolijk kleurenpalet. Ik word er zo blij van. Ik hoop jullie ook!


En dit is mijn voorbeeldkaart geworden. Het achtergrondpapier is van Pronty's Beautiful Butterfly collectie. De stempel is een oudje van Studio Light. Die heeft Henriët voor mij gescoord op de beurs toen ik demo's gaf voor de Hobbystudio. En alles is ingekleurd met de ecoline brushpennen.
De vlinder is er eentje die ik had gemaakt op de beurs met het pannenkoekpannetje.... 


Wat hebben er veel mensen gevraagd waar ze het pannetje aan konden schaffen. Ik had er gelijk een stuk of vijftig moeten kopen....hahaha. Maar er zijn er veel die er nu plezier aan beleven. Hij is niet alleen gemakkelijk met embossingpoeder maar ook met Krimpie Dinkie en de waxzegels.

Ik zet hier nog even mijn filmpje neer waarin ik laat zien hoe je hem kunt gebruiken met embossingpoeder.


Ik hoop dat jullie allemaal weer meedoen bij Knutsels en Kadootjes. KLIK DAN HIER, dan kom je op de challengepagina uit.

Ik ga zo op pad naar Laura en het mooie Eijsden. Precies 20 minuten tussen Maastricht en Luik. Laura wil graag naar Luik waar we gaan fotograferen en ik wil graag naar mijn favoriete stad Maastricht en mijn favoriete boekenwinkel. Twee vliegen in één klap. En nu maar hopen dat het een beetje droog blijft.

Fijne zondag en tot gauw!

Liefs Monique

6 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi voorbeeld kaartje voor de nieuwe challenge met de frisse kleurtjes uit het moodboard en de mooie vlinder erbij leuk het filmpje erbij
gezellige dag met Laura
groetjes ellen

Martha zei

Wat een leuke frisse kaart, Monique
Mooi gekleurd en mooie kleuren heb je gemaakt!
Veellezier op je trip!
Liefs Martha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Heel mooi gemaakt Monique en je legt het heel duidelijk en rustig uit in het filmpje.
Lieve groetjes Miranda

marja kenter zei

Een prachtige kaart met knal kleuren Monique.veel plezier in Maastricht en Luik.gezellig zo samen met je dochter.
Groetjes en liefs

Angélique zei

Jouw kaart is zeker een kleurenexplosie, heel fleurig, mooi gemaakt!
Veel plezier in het Zuiden met je dochter. Maastricht vind ik ook een heel leuke stad. Het beloofd mooi weer te worden (nou ja, de weersvoorspellers beloven dat)

Ellen zei

Prachtige kaart Monique en ook zo vrolijk…mooi gedaan!
Vandaag ben je jarig dus van harte gefeliciteerd met deze mooie dag, heb het fijn vandaag!
Groetjes Ellen

Embrace and be Unique!

Hallo, het is droog!! Voorlopig...hahaha... ik heb gisterde luxaflex maar naar beneden gedaan. Geen zin meer om naar die hoosbuien te kijken...