maandag 11 september 2023

Reminder met 60 jarige bij Knutsels en Kadootjes.

Hallo,

het is alweer tijd voor de reminder bij Knutsels en Kadootjes en ik ben een dag te laat....

Gisteren zat ik in Ochten bij Craft Emotions een demo te geven samen met Ellen. Om 5 uur uit bed, 6 uur in de auto en 's avonds om 20.00 uur was ik weer thuis. Zaterdag natuurlijk voorbereiden dus nooit meer om mijn blogpost gedacht. Maar wat in het vat zit verzuurd niet zeggen ze, dus bij deze mijn voorbeeld voor de Pocketchallenge.


Ik heb een planner pagina gemaakt. Met foto's van Geert samen met zijn pop in de tuin. Ik heb daarbij de nieuwe stencils van Pronty gebruikt uit de serie Numbers en Letters bedacht door Ellen Schrik en mijzelf. Die mochten we dan ook promoten gisteren op de beurs voor ondernemers. Superleuk!!

Verder valt er niet zoveel over te vertellen. Alleen dat Geert een super verjaardag heeft gehad. En Gerie nogmaals wil bedanken voor de prachtige kaart! Ik wil graag Henri√ęt, GerJanne en Hermien bedanken voor de kaartjes die ik mocht ontvangen voor mijn nieuwe baan! Dank jullie wel!!

Als jullie mee willen doen met de challenge, KLIK DAN HIER.  

Dan ga ik nu gauw mijn hobbyhokkie weer in om de live voor morgenavond voor te bereiden. Het is buiten toch te warm.....

Liefs Monique

5 opmerkingen:

Martha zei

Prachtige pagina Monique
En natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met je man!
Veel succes met het maken van het filmpje
Liefs Martha

Scraptastisch zei

Wat een leuke planner pagina Monique, kan mooi bewaard blijven in je boekje! Top dat Geert een hele gezellige verjaardag heeft gehad en wat een grote pop in de tuin, heel gaaf! En de kaart heb ik graag gedaan, maar erg leuk dat je dat nog een keer zegt namens Geert!
Succes met je live en je werk ūü§ó
xx Gerie

Ellen zei

Superleuk je planners pagina…leuke items erop.
Groetjes Ellen

GerJanne zei

Ja, ik zag hem en was meteen weg van je creatie! ZO gaaf. En ik baal nog dat ik er door de vakantie niet aan gedacht had (en was vergeten dat Geert al 60 werd. Hij iet er natuurlijk ook veel jonger uit, he?)
Dat was een druk weekend zeg. En deze week ook nog werken denk ik. Denk aan jezelf he?!

Daphne zei

Het is een super leuke creatie geworden.
Je kan zien dat je hier wat extra aandacht aan besteed hebt.
Leuk om wat foto's te verwerken.
Ik heb mijn met bijna klaar, dan link ik het hoor, maar eerst nog even druk met werken.

Embrace and be Unique!

Hallo, het is droog!! Voorlopig...hahaha... ik heb gisterde luxaflex maar naar beneden gedaan. Geen zin meer om naar die hoosbuien te kijken...