zondag 26 maart 2023

Nieuw bij Knutsels en Kadootjes en Pronty

 Hallo daar!

Dank jullie wel voor de lieve en leuke reacties op mijn vorige post. Ik heb weer genoten!

Vandaag start er alweer een nieuwe challenge bij K&K. We vragen iets nieuws op jullie kaart. Ik kwam er vrijdagavond achter dat ik nog helemaal geen voorbeeld had gemaakt. Oeps! Dus zaterdagmorgen aan de slag en daar kwam deze kaart uit. Voor mijn doen heel erg simpel maar ik ben er enorm blij mee. Dit zijn voor mij de moeilijkste kaarten. Normaal gesproken vind ik hem veel te kaal en zou ik hem helemaal vol bouwen....hahahaha... Maar ik had het druk met de live voor 's middags bij HV dus het moest snel. Dat zijn vaak wel de kaartjes die ik mooi vind. Hebben jullie dat ook? Dat je onder een deadline het beste presteert?

Ik heb de nieuwe collectie van Pronty gebruikt. De Scandinavian Style. Die bestaat uit papier, chipboard, embellishments, MDF en stencils.

Voor nog meer mooie voorbeeldkaarten ga je naar Knutsels en Kadootjes. Daar zie je de kaarten van mijn DT maatjes en onze gastdesigner Daphne.

Ik hoop dat jullie allemaal weer gezellig mee gaan doen. Ik ga mijn best doen om op tijd een reminder te maken. Heb het druk met Pronty op het moment. Er komt veel nieuws uit en ben samen met een dt-collega ben ik ook een nieuwe collectie aan het ontwerpen. Daar gaat heel veel tijd inzitten. De eerste week van april gaan we een lange week op vakantie. We zijn 8 april 35 jaar getrouwd en al 41 jaar bij elkaar. Dat vieren we met de kinderen in het Paasweekend in Holten. 

Dan heb ik wel lekker de tijd om te bloggen. Dus eventjes geduld, ik kom echt langs!

Liefs Monique


14 opmerkingen:

Daphne zei

Mooi, héél mooi.
Nee ik presteert absoluut niet onder druk, ik klap dan juist dicht.
Het liefst ga ik eerst een paar dagen "broeden" op ideeën en dan mijn kaart maken.
Ik vind veel mooi, zowel volle kaarten als ook CAS kaarten. Maar je hebt gelijk, die zijn lastig om te maken, want ook ik wil altijd meer toevoegen.
Succes en veel plezier met de nieuwe producten, leuk om daarmee te kunnen knutselen!

Margreet zei

Het is een superleuke kaart geworden.
Ik kan het allebei: lang broeden én onder druk presteren.
Veel succes met je Pronty avontuur.
xxx Margreet

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met het mooie dp en leuke details ik hou van deze stijl en dus vind ik het juist niet kaal
groetjes ellen

Angélique zei

Een heel leuke kaart met mooie papiertjes en het huisje, bloemetje ("boompje") en vogeltje (beestje) maken er een echt "thuis"-kaartje van.

Marja zei

Het is een superleuke kaart geworden Monique!
Groetjes Marja.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele mooie rustige kaart in neutrale kleuren Monique. Wat gaaf dat je zo mee mag denken voor een nieuwe collectie materialen.
Gezellig dat jullie eropuit gaan met het gezinnetje.
Lieve groetjes Miranda

Martha zei

Prachtige kaart Monique
Mooi gemaakt zo op korte termijn, dat zou absoluut niet mijn ding zijn dan blokkeer ik totaal, kan ook niet goed aan challenges mee doen geeft teveel druk en dan word ik atressig
Superleuk vooruitzicht dat weekendje uit!
Liefs Martha

Scraptastisch zei

Nee dat heb ik niet dat ik onder druk goed presteer, hihi ik ben een trage scrapper! Je moderne kaartje doet het heel goed bij jongelui die verhuizen dus je mooie rustige kaartje krijgt vast mooie bestemming!
Ik heb mijn weekend alleen maar ge-Relaxt, had weinig zin iets te ondernemen maar "een keer" lekker lui zijn is ook oké! Hoop dat je samen een goede ontwerpmiddag had ... spannend!!! Fijne avond Monique,
xx Gerie

Colien zei

Heel gave kaart, geweldig die nieuwe materialen, heel tof!
En knap gemaakt in rap tempo...
grtz Colien

GerJanne zei

Ik kan me helemaal indenken dat je blij met dit kaartje bent. Hij is ook super leuk! En leuk dat je weer wat mag ontwerpen. En dat kost natuurlijk veel tijd!
Wij gaan komend weekend voor onze trouwdag weg!

Freubelmina zei

Een hele gave kaart, knap hoor dat je die zo snel en toch mooi kon maken!
Je hebt het er maar druk mee maar ach zoals je er plezier in hebt xx

Nicolette zei

Een hele mooie kaart. Ik hou van deze kleurencombinatie.
Groetjes Nicolette

stoeienmetstempels.nl zei

ik vind m helemaal geweldig deze kaart!!!
alvast gefeliciteerd en fijne vakantieweek.
gr Alma

Sarah zei

Zeer toffe kaart. Leuk dat je aan het ontwerpen mag. En een weekend met alle kinderen ter ere van jullie jaren samen zijn. Heerlijk. Zeker nu Fender er bij is. Geniet!

Hartelijk gefeliciteerd bij Knutsels en Kadootjes

 Hallo allemaal, vanaf een zonnig Ameland. Laura en ik hebben ons jaarlijks moeder/dochter weekendje. En dit keer zitten we op Ameland. We h...