zondag 12 februari 2023

Reminder in rood, oranje en roze

 Hallo,

vandaag de reminder voor Knutsels en Kadootjes. Dat was hangen en wurgen maar samen met Henriët is het me toch gelukt een reminder te maken. Ik heb nog nooit zo lang over een paar kaartjes gedaan en zoveel fouten gemaakt als bij deze. Een combinatie van moe zijn, pijnstillers en even gezellig kletsen waarschijnlijk. Ik wilde heel graag wat kaartjes maken voor mijn DTmaatjes bij Pronty. Daar hadden we een gezellige knutseldag. 

Ik heb eerst met Versamark de bloemen gestempeld en de witte wow embossingpoeder verhit. Daarna met ecolines rood, oranje en roze de achtergrond gekleurd. Met een penseel een beetje meegeholpen. De chipboard vlinders en libelles van Pronty heb ik gekleurd met dezelfde kleuren oxide inkten en vervolgens met Frantage geëmbossed.

Maar toen moest het opgeplakt worden. Eerst ging het meten fout. Daarna legde ik een kaartje die klaar was tegen een nat babydoekje aan. Stukje eraf gesneden en leg hem vervolgens weer tegen het doekje aan. Oh, oh, oh..... wat frustrerend. Maar inmiddels ben ik weer wat helderder en hoop dat ik vanmiddag nog even lekker aan de slag kan.


Doen jullie ook gezellig mee? Ik heb al hele mooie inzendingen voorbij zien komen maar er kunnen er nog veel meer bij natuurlijk!
 
Een kleine update van de val. De dinsdag erna toch nog naar het ziekenhuis voor foto's maar ze konden niets zien. Maar dat wilde niet zeggen dat er geen breuk of scheurtje zou zitten. Er zat veel weefsel voor. Maar de pijn was er niet minder om. Inmiddels zit ik weer rechtop en kan weer wat ondernemen. Maar mijn lieve mantelzorger laat me niks doen. Komende donderdag gaat Geert weer naar zee. Dan moet ik weer met Bowie lopen. Daar zie ik nog wel een beetje tegenop. Maar ook dat zal goedkomen. Tijd en geduld....hahahaha...dat heb ik ja niet 😅
 
Gelukkig heb ik kleine Fender waar ik van kan genieten. Hij is nu 10 weken. Elke keer als ik hem zie probeer ik wat foto's te maken. Ik moet jullie even spammen...
Hoe lief is dit. Ze zaten naast mij in de keuken. Zo af en toe wil ie alleen maar bij mama liggen. Of bij oma 💕 Maar hier smelt ik van.
 
 
En op de foto hieronder. Wat een lekker snoetje toch. Ik ben nog steeds smoorverliefd!


Volgende week begint het oppassen. Eindelijk....hahaha. Dan moet mama weer naar school en papa is ook weer aan het werk. We hebben 1 dag in de week afgesproken. De rest van de uurtjes die we opvangen zijn "verpest-uurtjes". Zo'n zin in.
 
Ik ga er maar weer eens mee stoppen. De post is weer lang genoeg. Geniet van jullie zondag. En misschien zie ik nog een kaartje van jullie bij Knutsels en Kadootjes

Lieve groetjes Monique

 

16 opmerkingen:

marja kenter zei

Oh lieve Monique wat een narigheid maar inderdaad, je moet geduld hebben dat zegt iedereen tegen mij ook maar soms is het zo irritant als de dingen niet gaan zoals je wilt dat het moet gaan. En dan dat gehannes met kaartje maken, zo herkenbaar ik moest er een beetje om glimlachen, zou mij ook kunnen gebeuren. Gelukkig kan je genieten van Fender daar leef ik ook in mee. Bij ons zijn ze al 23, 20 en bijna 17, dan geniet je er weer anders van 😂. Fijne dag en sterkte en kaartje is wel weer prachtig hoor.

Henriët zei

Ze zijn echt mooi! Jouw kleuren lijken nog sprekender dan die van mij. En als je niks weet van meet-plak- en babydoekjesfoutjes zie je gewoon 4 prachtige kaarten!
De tekst op Fender zijn truitje past helemaal bij jouw verhaal over hem. Je straalt ook helemaal als je over hem praat!
Groetjes van Henriët

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie serie kaartjes zo mooi hoe de kleuren in elkaar overlopen
wat een heerlijk verhaal om te lezen hoe je geniet van je kleinzoon
en beterschap
groetjes ellen

Kaartenkraam zei

Geniet nog maar even van je mantelzorgende echtgenoot en laat je nog maar even verzorgen. Hopelijk kun je volgende week al weer wat beter uit de voeten. De ellende is dat je door de fibromyalgie er zoveel extra last van hebt en dan is het ook nog vochtig weer! Dat helpt allemaal niet mee, sterkte!

Je kaarten vind ik echt prachtig, mooie kleuren en zo mooi met die wit omlijnde stempels.

@ Ik zou je zeker aanraden de stofjes op te zoeken, je wordt vast net als ik weer helemaal geïnspireerd daardoor. Je kijkt er nu heel anders tegenaan dan destijds.

groetjes van Ank

Martha zei

Prachtige kaarten Monique
Geweldig zelke mooie kleuren, mooi gemaakt!
Em wat een achatje jullie kleinzoon, wat kijkt hij dapper de wereld in!
Fijne dag liefs Martha

Colien zei

Fijn dat Geert nog heel even kan mantelzorgen. Hopelijk is Bowie een beetje schappelijk met uitlaten en houdt ie rekening met jouw ongemakken...
Je kaartjes zijn supermooi, niks van te zien dat het met hindernissen ging, hoor. En Fender is een 'lekker manneke', zoals we dat hier in Brabant zouden zeggen, genieten!
grtz Colien

Margreet zei

Ondanks de ongelukjes met de babydoekjes kun je toch een paar prachtige kaartjes laten zien.
Geniet nog even van de goede zorgen van Geert en donderdag is nog een paar dagen weg. Nog weer tijd om aan te sterken.
Ik kan me helemaal voorstellen dat je wegsmelt voor zo'n kanjer van een kleinzoon. Ik ben met recht jaloers hoor!
xxx Margreet

Angélique zei

Prachtige kaarten (je zou het bijna vergeten door het einde van je blogbericht, hahaha), ookal zijn ze niet zonder slag of stoot gemaakt, ik vind ze heel mooi geworden.
Fijn dat Geert er zo voor je kon zijn. Hopelijk neemt Bowie de situatie ook serieus, sterkte.
Fender is een prachtig mannetje, ik snap je verliefdheid. Geniet maar zoveel mogelijk!

Trijntje zei

Je kaarten zijn prachtig! Mooie bloemen. Mooie foto’s van je kleinzoon. Lekker genieten maar van het opppassen. Groeten Trijntje

Scraptastisch zei

Gelukkig is er weer wat vooruitgang en hopen dat Bowie net zo geschrokken is als jij en voortaan keurig naast je blijft lopen en anders snel de riem los laten, hihi het gaat ook zo snel hé?! Niemand ziet iets van jou struggels bij het maken van deze dotjes van kaarten en het team zal er mee in hun nopjes zijn Monique! Ik ben ook aan het inkten geweest, Rood, Oranje en Roze, had ook een struggle! Wat een mooi en lief manneke, blijf maar genieten en verliefd zijn, hihi Van mijn kinderen mag ik geen foto's delen op mijn blog en die keuze respecteer ik. Fijne tijd met Fender vd week. Ik noem het nooit oppassen maar een middag van gezelligheid als ik Vayenn uit school haal en haar pappa eet dan eind vd dag ook met ons mee, hier kijk ik iedere week naar uit! Maar volgend weekend bellen als Geert weer op zee zit, vd week was echt niet gelukt...de week vloog weer om!
xx Gerie

Daphne zei

Wat een prachtige kaart.
Ik vind de kleuren combinatie zo mooi, ik word er vrolijk van, steeds weer.
En als je niks zegt, ziet niemand misschien de "fout", het hoeft niet altijd perfect hè.
Spannend als je straks weer alleen bent, maar je kan het. Heb vertrouwen en geloof in jezelf.
En Fender....... hou op hoor ik smelt ook!!
Wat een schatje, zeker op de eerste foto, heerlijk om zo bij mama te kunnen hangen🥰

bolletjelucky.blogspot.com zei

Nou ik zie hier alleen maar heel veel moois voorbij komen Monique. Niets te zien van alle "strubbelingen" . Prachtige kleuren en materialen. En natuurlijk smelt je van je kleinzoon, geniet van jullie dag samen.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Ohhhhhhh.....wat 'n skeetje, ja!!! Nog leuker dan je kaartjes en die zijn al zo gaaf!!

Angela zei

Wat een heerlijk manneke is het toch! Prachtig zoals hij bij mama ligt... kan me voorstellen dat je telkens smelt als je hem ziet.
Je kaarten zijn helemaal geweldig.... ook al ging het niet allemaal van een leien dakje (herkenbaar trouwens.... medicijnen en freubelen wil bij mij ook niet zo best)

alma.heijenk@gmail.com zei

oh, ze zijn zo mooi deze kaartjes. zal ik me er ook nog aan wagen deze kleuren? wellicht morgen tijd....
wat een mooi kereltje is het zo'n schatje..
gr Alma

Josje zei

Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt prachtig van kleur wat een lief mannetje dat is genieten
Groetjes Josje

Een doorkijkje bij Knutsels en Kadootjes.

 Hallo allemaal, hier trekt de mist op en schijnt het zonnetje....voorlopig. De afgelopen dagen hebben we bij de bakker een marathon gelopen...