zaterdag 6 februari 2021

Knutseldate met Henriët

Hallo allemaal,

Ik heb met Bowie gelopen in de poolwind...brrrr. Ik heb de boodschappen binnen (al om half 9 vanmorgen), de bijkeuken opgeruimd, de diepvries vol eten en de sneeuwschuiver staat bij de voordeur in de hal. Ik ben er klaar voor, laat de sneeuw maar komen!

Vandaag laten Henriët en ik ons projectje zien van de knutseldate. Het was supergezellig en ik heb bij Henriët een kleurencombi gezien die ik zelf nooit zou hebben gekozen maar die ik prachtig vind. Zo doe je elke keer weer iets bij elkaar op. Ik hou van knalkleuren maar dat weten jullie inmiddels wel.

Bij Mijn Schatkaart op FB hebben ze elke maand een voorbeeldkaart, die je moet maken. Deze keer was het een doosje voor een reep chocolade. Helemaal niet moeilijk maar leuk om te versieren. Ik heb dat gedaan met distressinkt en de stempels van ArtJourney. Deze set steampunk lag al een poosje en schreeuwde om gebruikt te worden. Kennen jullie dat ook? Zoveel nieuwe spullen liggen maar toch nieuwe kopen?
Ik zit altijd krap in mannenkaarten dus dat was het doel voor die dag. De chocola zit er niet in. Dat is geen lang leven beschoren en aangezien mijn suikers wat aan de hoge kant zijn, haal ik het maar niet in huis.

Ik vind het leuk om met stempels te spelen. Te maskeren en er weer andere stempels overheen. Hieronder heb ik 2 katjes over de vleugels laten lopen. Eerst 1, maar ik vond het zo grappig dat ik op de andere vleugel zijn broertje heb gestempeld.


Hieronder de insteek waar je een heerlijke reep chocolade in kun stoppen.


Hieronder zie je de achterkant. Die heb ik bewust zonder stempels gedaan. Daar kan ik eventueel nog een mooi verhaaltje voor de ontvanger opschrijven.

Zo meteen nog even poetsen. Dan kan ik morgen aan de freubel. Waarschijnlijk is het niet echt weer om naar buiten te gaan. Kijken jullie ook nog even bij Henriët?
Onze volgende date staat al weer gepland als ze tenminste geen overdagklok gaan invoeren 😂🤣

Blijf gezond, hou je taai en tot blogs!
Liefs Monique


 

17 opmerkingen:

Crealientje zei

Super leuk Monique!
Prachtig met de knal kleuren en de verschillende stempels.
Ik ga zo eens bij de Schatkaart kijken.
Ik heb nog 2 van dat soort doosjes nodig, altijd handig om in huis te hebben. Maakt een reep weggeven net iets specialer:)
Heel leuk gedaan!
Hop ben weg naar Henriët.
Fijn weekend, en hier ook al klaar voor de sneeuw:)
Liefs Crealientje.

Diny zei

Wow.....wat GAAF gedaan Monique.....ik vind het schitterend!
Je hebt mooie kleuren gebruikt.
Groetjes en tot gauw weer,
Diny

Scraptastisch zei

Ik heb allang bij Henriët gekeken en zei tegen haar: ik denk dat Monique nog in bed ligt haha...maar je hebt al razend veel gedaan lees ik! En ja, jij durft dat hè met die knal kleuren en dan word het zo gaaf met al die mooie stempels!!!
Daar kun je een heer wel mee verrassen misschien je eigen Geert wel als ie jarig is! Ik plan niets voor het weekend, wel benieuwd hoe wit het zal zijn morgen, we zullen zien.
xx Gerie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Vanmorgen heb ik al bij Henriët gekeken en inderdaad een mooie kleurencombinatie heeft ze gebruikt. Toch vind ik dit knallende ook gaaf alleen pak ik zelf ook niet snel naar deze kleuren. Gave stempels heb je gebruikt, het is weer een kunstwerkje. Jij bent in elk geval goed voorbereid op het weer ;)
Lieve groetjes Miranda

Henriët zei

In het echt is ie nog mooier!!
Ik blijf die katjes op de vleugels zo leuk vinden. Lekker eigenwijs. En nu weet ik tenminste hoe je dat doet.
Een overdagklok.....zou wel wat zijn. Maar ja, we hebben het in verschillende andere landen gezien zo'n totale lockdown dat je alleen de deur uit mag voor je boodschappen. Ik moet er niet aan denken.
Ben druk aan het broeden wat we dan gaan maken.
Groetjes van Henriët
P.S. de papiertjes van de foto's van net liggen al bij het oud-papier. Morgen opnieuw.

Ilse zei

Heel mooi je kaartje! de kleuren zijn prachtig!
Groetjes,
Ilse

Martha zei

Prachtig kadokaartje Monique!
Leuk zo samen knutselen!
Ik vind de kleurencombie ook zo prachtig en dan die katjes gestempeld echr leuk!
Wij zijn ook voorbereid op koning winter
Liefs Martha

Trijntje zei

Wow wat een schitterende kaartcreatie heb je gemaakt. Wat een geweldige kleuren heb je gecombineerd. Mooie stempels heb je gebruikt. een topper. Fijn dat jullie zo gezellig en mooi geknutseld hebben. Groeten Trijntje

Eri zei

Jou chocolade wikkel is ook super in die felle kleuren! Zo mooi hoe je met al die stempels hebt zitten spelen!
Groetjes, Eri

Josje zei

Super mooi gemaakt Monique de kleuren vind ik ook erg mooi zo bij elkaar

Nynke zei

Heel mooi! Ik heb toevallig vandaag ook met deze kleuren geïnkt, komt ergens komende week online. Ik weet niet of ik aan deze mooie kan tippen. Jouw stempels zijn schitterend!
Groetnis, Nynke

GerJanne zei

Oh ja, die van jou is ook prachtig geworden Monique. Leuk dat Henriet en jij knutseldates doen. Zo gezellig en leuk om samen aan de hobby te gaan...
Ja, ik denk dat het morgen vooral binnenzit weer is. Ik heb ook gestofzuigd, soep gemaakt en mijn knutselkamer opgeruimd. Dan ga ik morgen lekker hobbyen....

Daphne zei

Wat ontzettend mooi weer.
Dit is helemaal jouw ding, met die vele stempels en de kleurtjes.
Je kan er ook een paar sokken in doen, of een paar zakdoekjes, of theezakjes, allemaal "hoge suikers proof"😉.
En leuk model, ik zag het al meer bij mede bloggers, ik ga eens op zoek naar het patroon.

Marjan zei

Ik vind je (kaart)doosje echt geweldig, heel gaaf gedaan Monique! De chocola kun je er altijd nog in doen als je het wil gebruiken.
Ja, poolwind is het hier ook, erg koud. Maar wel even lekker was het om naar buiten te gaan vandaag. Gisteren was het geen doen, zoveel wind en sneeuw.

Freubelmina zei

Je hebt je weer goed laten gaan Monique, je kunt zien dat je in je element bent met de inktjes.
Handig om hem te hebben liggen, hoef je alleen maar een reep te kopen...maarre pas als je een bestemming hebt he, denk eraan!!
Lieve groetjes xx

Angelique zei

Hele gave omhulsels voor chocoladerepen met mooie kleuren. Ik denk dat het bij velen bij ons een bekend verhaal is dat er nog een hoop ongebruikte spullen liggen.
Er ligt hier niet veel sneeuw maar alles is wel flink bevroren, ik vind het erg koud om Bailey uit te laten.
lieve groetjes Angelique

Irene zei

Super gedurfde kleuren maar met al het andere en vooral de poezen op de vleugels weer een keigaaf project en heel verstandig om de kwatta maar niet in huis te halen..die kan er altijd nog in!!
Zojuist een hele mooie en lieve kaart van jou ontvangen, dank je wel voor deze verrassing!!
xxIrene

Hartelijk gefeliciteerd bij Knutsels en Kadootjes

 Hallo allemaal, vanaf een zonnig Ameland. Laura en ik hebben ons jaarlijks moeder/dochter weekendje. En dit keer zitten we op Ameland. We h...