Freya in love

Hallo allemaal,

daar ben ik alweer. Dat krijg je als je mee wit doen aan challenges. Dit is voor een challenge op FB van ArtJourney. De challenge is "Love is in the air" Ik heb alle tinten rode distressinkt gepakt die ik heb en ben met water en een sheet gaan spelen. Ik heb daarna Freya gestempeld en beplakt met maskingtape. Daarna de vleugels en bloemen rondom haar gestempeld. De bollen met hartjes vormen de lijst en heb ik net als de vleugels en Freya's gezicht gebleekt met chloor. MOET JE TOCH NIET AAN DENKEN DAT DE SCHOONHEIDSPECIALISTE DAT DOET MET CHLOOR 😁 De vlinder gestempeld en uitgeknipt en met een mask en structuurpasta de bloem en de ruitjes opgebracht. Deze kaart vertrekt binnenkort naar een vriendin. Manlief vindt het allemaal maar onzin. Maar je kunt toch ook een vriend of vriendin laten weten dat je hem of haar waardeert en blij bent dat ze er is.
Het is gisteren niet gelukt met het appartement voor Laura. Op zich zag het er goed uit maar de keuken kun je net in staan, en als je je wilt douchen moet je eerst over de wc heen klimmen. Op de wc kun je wel zitten maar met je benen langs de zijkant van de pot 😯 Het wordt een langdurige geschiedenis ben ik bang. We gaan het zien. Geduld en geluk hebben denk ik. 

Morgen ben ik er weer. Dan plaatsen Henriët en ik onze knutseldatecreatie. Nu eerst boodschappen doen zodat ik alles in huis heb voordat het begint te sneeuwen. 

Tot morgen, liefs Monique


 

Reacties

Gerrina zei…
Ook deze is weer heel mooi! Leuk dat je ook weer bij mij kwam kijken...soms is daar even geen tijd of zin voor... Groetjes, Gerrina
!neke zei…
Prachtige kaart !!!!!
Succes met de huizenjacht....niet makkelijk !
groeten Ineke
Irene zei…
Neen bij de schoonheidsspecialiste niet maar op jouw creaties is de chloor echt gaaf Monique. Weet je al iets over een dt- plekje? Jammer van het flatje maar de haast is gelukkig niet zo groot dat ze er zo krap bij gaat zitten ...komt vanzelf een keer iets leuks voorbij en ondertussen nog gezellig bij Mams, kon slechter toch?
XxIrene
Nicolette zei…
Ja het kan juist heel goed on zo'n kaart te versturen. Hij is weer erg mooi.
En jammer dat het niet gelukt is met het huisje voor Laura.
Groetjes Nicolette
Scraptastisch zei…
Hier hangt ook een look-a-like vriendinnenkaart en wat is het weer een bjoetie Monique! Het chloor geeft zo'n mooi effect en ook de structuur pasta! Heb jij nog iets gehoord van Art Journey? Er komt vast iets op het pad van Laura, maar je moet wel heeeeeeel geduldig zijn met huizenjacht!
xx Gerie
Josje zei…
Deze kaart vind ik ook erg mooi monique
Margreet zei…
Wat istie gaaf, Monique. Ik denk niet dat een schoonheidsspecialiste met chloor werkt...lol.
Wat jammer dat het huis voor Laura niets was. Gewoon volhouden en dan komt het wel goed.
xxx Margreet
Martha zei…
Mooi dit kaartje Monique!
Zo fijn om mensen een kaartje te sturen om je waardering voor ze te tonen, ik doe dat ook en het voelt goed!
Jammer dat het zo moeizaam gaat met de huisvesting voor Laura...
Liefs Martha


Wat gaaf Monique!

Maar goed dat je geen
schoonheidspecialiste bent🤣

Leave groetnis Ina xx
GerJanneke zei…
Heel gaaf kaartje! Mooi in rood! EN natuurlijk kun je met Valentijnsdag (of zomaar) een vriendin laten weten dat haar vrienschap belangrijk voor je is. Geert is gewoon jaloers! Ik zou maar en klein kaartje voor hem maken en in zijn koffer stoppen volgende week....
He wat jammer voor Laura, maar er komt vast wel wat!
Trijntje zei…
Wat is dit weer een mooie kaart met alle technieken. Zeker moeten we er niet aan denken dat je chloor over je gezicht krijgt. Maar op je kaart geeft het een mooi effect. Jammer voor Laura. Nog maar even geduld...en het moet wel naar de zin zijn.. succes voor haar. Groeten Trijntje
Freubelmina zei…
Sjonge hoe krijg je het toch voor elkaar, zo mooi weer.
Balen van het huisje maar beter even verder kijken inderdaad als ik het zo lees....wel jammer.
Lieve groetjes xx

Populaire posts van deze blog

In my kitchen coffee rules!

De vorige is gesmolten, dus nog maar eentje...

21 jaar geleden.....