dinsdag 26 januari 2021

Art Journey tulips

 Hallo lieve allemaal,

dank jullie wel voor de mooie reacties op mijn tutorial. Zo leuk om te lezen en wie weet zie ik een keer een mooie creatie aan de hand van deze tutorial van jullie.

Vandaag heb ik een kaart voor jullie die ik heb gemaakt voor Art Journey's DT-Call. Ik hou van dit stempelmerk zoals zovelen. En nu vragen ze een nieuwe collega. Gisteren heb ik samen met deze kaart wat foto's en een verhaaltje over mijzelf opgestuurd. Het voelt als een sollicitatie. Ik moet nog even een poosje wachten voordat ze een besluit nemen. Dus een paar weken gezonde spanning want ik wil het zó graag!


Deze kaart heb ik gemaakt met mijn semi zelfgemaakte spraytjes. Eentje met dylusions verf (roze), de groene is met Nuvo shimmer powder en de 3e met distressoxide broken china.  Hiermee gesprayed op een smalle reststrook aquarelpapier. Maar je zou ook gewone cardstock kunnen. Met de stempelset Tulips heb ik de bloemen gestempeld met stazon. Ik had eerst nog het idee om wat kleur weg te nemen met chloor en dan werk ik het liefst met Stazon. Die vervaagt niet. Maar ik vond het zonde dus heb ik het niet gedaan.


Wat randstempels erom heen en wat labeltjes. Waar ik de kaart voor ga gebruiken weet ik nog niet dus heb ik er nog geen tekst opgeplakt. En soms hoeft dat ook helemaal niet.

Verder heb ik niet veel nieuws. De rellen hebben we allemaal wel gezien denk ik. Ik word er verdrietig van. Dit heeft niets te maken met demonstreren. Verder wil ik er niet over kwijt. Hier gaan we gewoon gezellig door met kaarten maken en elkaars kaarten bewonderen.

Duimen jullie voor me? Ik heb er zo'n zin in!

Liefs Monique



 

16 opmerkingen:

Willy zei

Ja ik ga zeker duimen en zelfs een goed woordje voor je doen, supermooie kaart voor je sollicitatie :) En inderdaad soms is een tekst helemaal niet nodig, ik doe het ook steeds minder merk ik. Nou ik hoop dat we collega's worden!!

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart is dit Minogue. Wat een schitterende kleuren en technieken met inkt.. schitterend. Ik gun je het dt_schap. Ik zal voor je duimen. Ik hoop voor je dat het lukt. Veel succes ermee. Groeten Trijntje

Scraptastisch zei

Ook deze kaart is weer prachtig Monique! Ik hoop toch zo dat je "sollicitatie" iets positiefs oplevert en zou helemaal jou ding zijn! ik wens je heeeeeeeel veel succes!!!
Dikke knuf en duimen draaien maar!
xx Gerie

Marjan zei

Gaaf hoor wat een mooie achtergrond en prachtig hoe de bloemen ertegen uit komen! Een tekst staat er altijd wel aan de binnenzijde van een kaart, zo leg je jezelf ook niet meteen vast met het soort gelegenheid.
Ik duim voor je, vind het wel echt iets voor jou!

Martha zei

Pracgtige kaart Monique
Wat leuk zeg dat je het misschien mag gaan versterken, hopelijk gaat het door, past qua stijl goed bij je, succes!
Liefs Martha

Daphne zei

Dat zou nou echt iets voor jou zijn, goed dat je gesolliciteerd hebt😉.
Ik ga heel hard duimen voor je.
Deze kaart is weer prachtig. Mooi dat je geen kleur weg hebt gehaald met chloor want ik vind juist de opvallende kleurtjes heel erg mooi. Het zwart van de Stazon is een hele mooie aangename tegenhanger.

Margreet zei

Wat een gave kaart Monique.
Ik ga heel hard voor je duimen hoor. Volgens mij maak je best een goede kans.
Blijft nog wel even spannend.
Wat leuk als je mee gaat doen met de schets van TMS.
xxx Margreet

Colien zei

Oh, spannend! Aan je inzending kan het niet liggen, die is erg mooi!
grtz Colien

Nicolette zei

Wat een prachtige kaart.
Groetjes Nicolette

Josje zei

Mooie kaart heb je weer gemaakt Monique
Succes Monique!

jackelien zei

Hoi
Wat een mooie kaart. Ik ga ook duimen voor je.
Groetjes Jackelien

Freubelmina zei

Ze zouden gek zijn als ze jou niet kiezen Monique!! 🤞🤞🤞🤞
Prachtige kaart dit ook weer,hele mooie kleuren.
Lieve groetjes xx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hopelijk kiezen ze jou Monique en aan deze beauty zal het zeker niet liggen. Práchtig..met een hoofdletter. Juist handig om bloemenkaarten zonder tekst op voorraad te hebben, bloemen zijn multi inzetbaar dus kun je een passende tekst altijd nog toevoegen. Ik ben echt van slag door de rellen, het raakt me ontzettend.
Lieve groetjes Miranda

Hermien zei

Natuurlijk duim ik voor je Monique die vacature is echt iets voor jou. Ook vandaag laat je ons weer genieten van een prachtig kunstwerkje.

groetjes Hermien

Diny zei

Schitterend kaartje Monique.....het straalt iets heel moois uit.
Wie weet wat er binnenkort op je pad komt....ik ga voor je duimen hoor!
Nog bedankt voor de tip met mijn champagnefles....maar ik had al twee keer meegedaan.....jammer he?
Groetjes en tot gauw weer,
Diny

Gerrina zei

Mooie fleurige kaart! Word je helemaal blij van! Groetjes, Gerrina

Een doorkijkje bij Knutsels en Kadootjes.

 Hallo allemaal, hier trekt de mist op en schijnt het zonnetje....voorlopig. De afgelopen dagen hebben we bij de bakker een marathon gelopen...