Reminder Knutsels en Kadootjes


Hallo allemaal,

We zijn alweer een week verder. De eerste week van de vakantie in het noorden is een beetje nattig verlopen. Ik hoop dat het de komende week wat aangenamer is. Het was wel weer om je terug te trekken in je hobbykamer of lekker aan de keukentafel. Ik heb dit kaartje voor jullie gemaakt. Als reminder voor de lopende challenge. Een zomers kaartje. Je bent niet verplicht om een afbeelding van de sponsor te gebruiken hoor. Alles mag.


Wij gaan verder niet op vakantie. Misschien in september nog een weekje. Eerst maar eens afwachten hoe alles verloopt. Maar dinsdag en woensdag op stap met Laura en onze fotocamera's. Best leuk nu we een gezamelijke hobby hebben. Alleen fotografeert zij lege gebouwen en ik natuur. Komende week dagen we elkaar uit!

Ik daag jullie uit om een mooie zomerse kaart te maken voor Knutsels en Kadootjes. Je hebt nog de tijd tot 31 juli. Voor de mooie voorbeelden van mijn DTmaatjes KLIK je HIER.

Nou ik ga grasmaaien als het tenminste droog blijft. 

Fijne zondag, liefs Monique
Bitmoji Image

Reacties

Daphne zei…
Dat is een leuk kaartje geworden.
Ik vind het echt een kaartje voor een kind wat naar de basisschool gaat, of lekker op vakantie naar het strand.
Mooi hoor en weer helemaal in jou eigen stijl.
Fijne dag, leuk om samen met je dochter en hobby te hebben!! Ben benieuwd of jullie nog mooie foto's gaan maken komende week. Laat je eens iets zien hier?
Een leuke zomerse kaart Monique, dáár schijnt in elk geval de zon. Mooi effect geeft dat "kader" van gestempeld touw vind ik. Veel plezier met fotograferen.
Lieve groetjes Miranda
Margreet zei…
Wat een lekker zomers kaartje met de vrolijke kikker, spelend in het zand. Leuk topje heeft ze aan. Je achtergrondje is super!
Leuk om samen met je dochter dezelfde hobby te hebben. Bij lege gebouwen is hopelijk ook wat natuur te vinden?
xxx Margreet
Wat 'n lief kikkertje en zo'n vrolijk kaartje! Tof! Liefs, Sarah
Hermien zei…
Een mooi zomers kaartje Monique.
Onze vakantie is ook gestart maar gaan ook niet weg, in onze vriendengroep zijn er verschillende gezinnen die nu vakantie hebben dus we vullen onze dagen maar op met leuke activiteiten. En als het meezit kunnen we in de herfstvakantie er nog op uit gaan, maar dat ligt nog voor ons en we zullen zien wat de komende maanden ons gaat brengen!
Hier in Limburg is het heerlijk vandaag, lekker in het zonnetje lezen.
Veel (foto)plezier de komende dagen.

groetjes Hermien
Scraptastisch zei…
Jouw kikker zit lekker op het strand Monique.....Callantsoog, hihi Een onwijs leuk en vrolijk kaartje en mooie reminder! Ja een andere vakantie dit jaar zoals zovelen, maar met Laura op pad is ook gezellig en worden vast weer prachtige foto's! Veel plezier en maak er leuke weken van!
xx Gerie
Elly zei…
Een hele leuke kaart Monique.
Groetjes Elly
Freubelmina zei…
Dit is ook al een zo’n leuk kikkertje,net als bij Gerjanne.
Jij maakte er ook een hele leuke kaart mee Monique, leuk ook met de teksten.
Onze 1e vakantieweek verliep ook nat in het zuiden hoor maar gisteren was lekker en vandaag schijnt ook alweer de zon dus maar snel van genieten voordat het weer voorbij is. Veel plezier met fotograferen, daar zullen wij binnenkort wel weer iets moois van zien hoop ik.
Lieve groetjes xx
Henriët zei…
Toffe kaart met die leuke kikker! Leuk zoals je hem echt in jouw stijl hebt gemaakt.
Veel plezier samen met Laura de komende dagen. Ik ben benieuwd naar jullie foto's.
En vandaag natuurlijk veel plezier met GerJanne!
Groetjes van Henriët
Gerrina zei…
Mooie plannen! Laat je ook wat mooie foto's zien? En een lekker maffe kaart; echt voor een jongere die naar de vakantie heeft uitgekeken! Groetjes, Gerrina
Josje zei…
Wat een leuke kaart is dit

Populaire posts van deze blog

Nog een keer vandaag 2 Sisters on the blog

Mixed Media en aapjes, stokstaartjes en ander leuks

Knutseldate met Henriët