Van alles en nog wat...


Hallo lieve mensen,

vandaag een mixed media kaartje van mijn kant. Ik heb vorige week alle hobbyspulletjes van Greta gekregen en daar wilde ik graag iets van gebruiken. Ze had er mooi rijstpapier van de Xenos tussen zitten. Dat zie je op de linkerkant van de kaart. Samen met een stencil van Pronty (470.770.041), gesso, structuurpasta, stempeltjes van Crealies en Ecoline is deze kaart tot stand gekomen.
Het is weer eens iets anders dan distressoxides. Ik begin wel een beetje Willy's invloeden te zien. Dan volg ik haar workshops toch niet voor niets 馃槈
De tekst komt van een stickervel 491.100.010 Pronty.


Sommigen van jullie vroegen om foto's van ons 2-daags reisje.
Heel verschillend en ik ben er achtergekomen dat bouwvallen fotograferen niets voor mij is. Over hoge hekken klimmen, tussen schrikkeldraad door....nee, doe mij maar een bloemetje of dieren.

De roestige 馃榿 foto's zijn gemaakt in het Landschaftspark in Duisburg. Oude hoogovens.


En de volgende dag naar de Kasteeltuinen in Arcen. Waar een expositie loopt van William Sweetlove. Deze belgische artiest maakt reusachtige beelden met attributen die symbool staan voor de klimaatverandering en hoe de natuur hier op reageert. Deze beelden zijn o.a. gemaakt van plastic.

We hebben genoten. Had ik niet verwacht maar het is er prachtig! Zelfs Laura vond het leuk maar gaat toch liever urbex exploren. Al was het maar voor de spanning 馃槑

Het is een lange post geworden door de foto's maar eindelijk eens een leuke post! En wie weet heb ik de volgende keer weer een leuk nieuwtje. Ik hoop het zo!!

Fijne week, lieve mensen!
Bitmoji ImageReacties

Freubelmina zei…
Je kaartje is kunstig en erg mooi Monique! Doe je knap.
Foto’s zijn ook schitterend maar ik ga voor de natuur foto’s hoor, die met dat hommeltje....zoooo mooi.
Ik hoop met je mee dat je de volgende post een leuk nieuwtje hebt 馃馃馃
Liefs Xx
Josje zei…
Dat heb je mooi gemaakt Monique
de op een na laatste foto die boom hebben wij in de tuin s avonds gaan de blaadjes dicht het is de perzische slaapboom
Margreet zei…
Gave kaart, Monique.
Ik vind de foto's van manlief wel heel tof, al kan ik me voorstellen dat het klimmen en klauteren om er te komen wat minder is. Ook de foto's uit Arcen zijn prachtig. Ik hou wel van die grote beesten. Ook de bloemenfoto's zijn zeer geslaagd.
xxx Margreet
He Monique, wat een mooie kleurrijke creatie heb je gemaakt, mooi al die verschillende "laagjes" van verschillende materialen. Je foto's zijn heel mooi, ik ben weg van je tweede roestige foto...hihi.
Lieve groetjes Miranda
Eri Kumeling zei…
Wow, je kaart ziet er prachtig uit! Wat leuk dat jij de spulletjes van Greta hebt gekregen, ze zijn bij jou op een goed adres. Wat heb je mooie foto's gemaakt tijdens jullie reisje.
Groetjes, Eri
GerJanne zei…
Wat een gave kaart! Echt geweldig Monique, de kleuren en de mooie stempels.
Je foto's zijn mooi! Ook die van de gebouwen. Leuk zo samen met Laura op stap. De plastic beelden heb je ook mooi gefotografeerd, maar de bloemen vind ik het allermooist!
Nelleke zei…
Wat een gave kaart Monique. Dat vind ik zo knap om maar gewoon te beginnen en zo mooi wat je ervan gemaakt hebt! Mooie foto's, wat een verschillende maar ook veel mooie bloemen. Groet, Nelleke
Elly zei…
Wow wat een mooie kaart zeg!! Dat ze rice papier bij de Xenos hebben wist ik niet. Maar kom ook zo weinig in de stad meer.
En mooie foto's van jullie dagjes weg.
Groetjes Elly
Irene zei…
Schitterend is je kleurrijke kaart, z贸 knap Monique! Ook de foto's zijn gaaf 茅n al ben ik 贸贸k meer van de natuur..die gebouwen en vooral dat roestige vind ik fantastich vastgelegd!
Wij zijn 茅n blijven super voorzichtig en dat is lastig genoeg want de 1,5 meter is ver te zoeken als ik boodschappen doe...we gaan z茅lfs ni茅t naar de familie in Duitsland en al was de Spanje-trip pas in November, het gaat geheid wereldwijd w茅茅r fout...doodeng! We zijn graag thuis, vervelen ons nooit dus ervaren dit ni茅t als een ramp...alleen jammer dat je niet onbevangen ergens neer kunt ploffen voor een hapje/drankje maar ook dat is g茅茅n must!
Lieve groetjes, XxIrene
een mooie, tropische kaart heb je hier ! geslaagd hoor, er is veel op te zien, mooi
grtjs,martina
Martha zei…
Prachtig kaartje Monique!
Heel mooi in balans met schitterende kleuren!
Leuke foto's heb je gemaakt!
Ik vind de bloemen en de beelden het mooist,
dat industri毛le is nietzo mijn ding......
Fijn dat jullie zo hebben genoten!
Liefs Martha
Marjan zei…
Heel erg mooi jouw kaart, ik zag deze al op Insta en FB, echt prachtig gedaan!
Je foto's mogen er ook zijn, ik vind ze allemaal mooi. Maar kan me wel voorstellen dat je liever bloemen en dieren fotografeert dan dat je kruipdoor/sluipdoor moet doen.
Willy zei…
Wat een prachtexemplaar Monique, maar ja ik hou ook van deze stijl haha. Leuk dat je de technieken uit de workshops toepast op je eigenwijze! En wat een mooie foto's, heerlijk goed nieuws! En euhhhh....je maakt me nieuwsgierig!
Hermien zei…
Toch gezellig zo samen op pad Monique, mooie plaatjes hebben jullie geschoten.
Je kaartje is weer prachtig.

groetjes Hermien
Sarah zei…
Mooie kaart en prachtige foto's.! X
Trijntje zei…
Wat een leuke kaart heb je gemaakt Monique. Mooie foto's van je uitstapje. . Groeten Trijntje
Gerrina zei…
Gaaf dat je zoveel verschillende materialen tot zo'n mooi geheel hebt gevornd! En leuk toch als je elkaar inspireert? Daar gaat het nu echt om...
Heel verschillend je foto's; geloof dat dat 1e mij ook niet super trekt, terwijl ik wel graag mooie gebouwen fotografeer... Voorlopig ben jij helemaal aan de beurt om te genieten wat mij betreft...dus op naar weer een leuke post! Fijn weekend!
Daphne zei…
Wat een mooie foto's maak jij toch!
Ik zie aan dit blog bericht dat jullie genoten hebben!
Heerlijk h猫, even weg
Daphne zei…
Vergeet ik helemaal iets over je kaart te zeggen (Ik had zo naar je foto's gekeken dat ik bijna vergeten was dat je ook een kaart liet zien馃槈)
Ik zag ook meteen de techniek van Willy in je kaart, haha, maar dat is niet zo gek toch.
Wat mooi (En fijn) dat jij de knutsel spullen van je vriendin hebt gekregen, zo is ze altijd dichtbij als je aan de freubel bent, mooie gedachte.

Populaire posts van deze blog

In my kitchen coffee rules!

De vorige is gesmolten, dus nog maar eentje...

21 jaar geleden.....