zondag 8 december 2019

Sequins in de herhaling

Hallo allemaal,

IK DACHT DAT IK HEM ONLINE HAD GEZET MAAR NIETS WAS MINDER WAAR 😆😅😄 Maar Mamma Mia was geweldig!

het is tijd voor de reminder bij Knutsels en Kadootjes. Ik kan op dit moment elke kaart wel plaatsen die ik momenteel maak. Al zijn dat er niet veel maar ik plak bijna overal sequins op. Ze geven net dat beetje extra op een kaart of een artjournal page zoals deze.
De bladeren op deze pagina vond ik tijdens het opruimen van de zolder. Ooit eens gekocht en nooit geweten wat er mee te doen. Maar sinds ik geregeld bij Willy Duit een workshop volg, kan ik bijna alles gebruiken. Zij mag graag recyclen en heeft me wat dat betreft wel aangestoken.

Ik heb ze geverfd met acrylverf, net als de achtergrond. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Hier ligt toch wel mijn hart. Al komt het er niet van op dit moment.Kan de rust niet vinden om te gaan knutselen. Komt wel weer....

Bij mijn zus gaan we gewoon weer verder waar we gebleven zijn. Ze heeft opnieuw een brughoektumor. 1 op de miljoen die dat overkomt. Ze kunnen niets doen, behalve afwachten. Volgend jaar September gaan ze weer kijken. Dat is verschrikkelijk lang. Maar als de klachten eerder vermeerderen dan mag ze natuurlijk aan de bel trekken. De onzekerheid is bijna niet te doen. Wordt vervolgd.

Vandaag zit ik in Utrecht bij Mamma Mia de musical. Dochterlief lag ziek op bed afgelopen week. Ja en wat ga je dan doen? Juist, op vakantieveilingen kijken en bieden....Zo ziek was ze dus niet...hahaha. Maar we gaan dus naar de musical want het moest wel dit weekend.
11 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Wat een geweldige kleuren op deze mooie kaart. Knap gemaakt!
Wat een zorgen rondom je zus....pfff. Sterkte!
groetjes joanne

Gerrina zei

Je kaart is een mooie! En die bladeren en de paar kleuren sequens moet ik toch eens gaan gebruiken geloof ik...
Leuk om samen met de dochter weer op pad te gaan; hoop dat het een mooie avond word!
En veel moed toegewenst aan je zus; denk dat ze nu haar portie toch echt wel gehad heeft en duimen maar weer... Groetjes, Gerrina

Ela zei

Prachtige kaart. Leuk deze bladeren, heb ik ook nog liggen en nu weet ik wat ik er mee kan doen, haha! Sterkte voor je zus. Groetjes Ela

Margreet zei

Wat een supermooie pagina, Monique! Ik heb ook nog ergens zulke bladeren liggen. Goed idee om ze met acrylverf te verven. En sequins voegen idd iets toe.
Jouw zus kun je dus wel uniek noemen, maar in dit geval hoeft ze daar absoluut niet blij mee te zijn. Alle sterkte voor haar.
Leuk om onverwachts bij Mama Mia te zitten. Veel plezier.
xxx Margreet

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie kleuren heb je gebruikt Monique en inderdaad geven een paar sequins erbij net dát beetje extra. Wat ontzettend erg van en voor je zus, je zou zeggen dat ze genoeg gehad heeft. Spannend weer hoor, sterkte.
Lieve groetjes Miranda

Hermien zei

pfff wat een domper voor je zus Monique en natuurlijk voor iedereen die dicht bij haar staan. Onzekerheid is nooit prettig en al helemaal niet als het om je gezondheid gaat.
Je voorbeeld voor K&K is weer prachtig.
En waar ziek zijn niet al goed voor is, fijn dat jullie samen van de muscial hebben genoten.

Groetjes Hermien

Freubelmina zei

De kaart is SuperMooi Monique, heel veel sterkte met je zus,het is zwaar voor jullie bah...
Lieve groetjes xx

Eri zei

Wow, supergave kaart, en zo mooi van kleur! Top, en de sequins geven net dat beetje meer. Ach wat verdrietig voor je zus, ik wens haar en jullie allemaal veel sterkte toe. Een verzetje is altijd leuk!
Groetjes, Eri

Nelleke zei

Schitterend Monique, inkt en verf is helemaal jou ding. Die bladeren heb ik ook nog, maar gebruiken hihi. Ik zag vorige week zoiets leuks dat ga ik morgen proberen. Groet, Nelleke

Caroline Cards zei

Heel mooi Monique!
groetjes, Caroline

Daphne zei

In deze kaart herken ik meteen jou stijl.
Je hebt dus inderdaad goed bezig met het ontwikkelen van je eigen stijl.

De kleuren zijn ok er een mooi en ja die Sequins zijn echt zó geweldig dat maak je een kat meteen helemaal mee af.
Wat een spanning voor je zus, echt verschrikkelijk!!
Ik hoop dat ze de weg kan vinden in het leven van haar leven, geniet maar veel samen, van de mooie dingen.

Onze laatste knutseldate voor dit jaar

Hallo daar, Gisteren hadden Henriët en ik onze laatste knutseldate voor 2023. We hebben heerlijk relaxed ons ding gedaan. Ik moest nog een k...