zondag 23 juni 2019

Een Kei-leuke challengen bij Knutsels en Kadootjes

Hallo allemaal,

het spijt me dat ik niet bij jullie ben geweest met de kerstkaartenronde. Dat hoort wel zo, anders moet je niet in een DT plaatsnemen. Maar het is er niet van gekomen. De donderdag was al druk en vrijdag had ik een wandeldate met een vriendin. En gisteren moest ik boeten voor de wandeling. Maar de middag werd nog even opgeleukt door de gezinsuitbreiding van Kevin en z'n vriendin. Ze hebben een hondje opgehaald. Een pup van 9 weken. Als het goed is heet ze Balou maar dat moet ik morgen nog maar eens vragen. De fokker noemde haar Koetje. Kijk maar eens.....ik kan hem geen ongelijk geven.


Is het geen schatje? Toen ze het ras noemden afgelopen week, schrok ik wel even. Ze is een kruising tussen een Pitbull xl en een American Bulldog. Het is ook vaak de mens die er een potje van maakt tijdens de opvoeding. Ik hoop dat ze een schatje blijft want ik zal wel een keer op moeten passen. Vanmiddag hadden we onze eerste strijd. Terwijl Kevin en Triscilla een bench en een kussen gingen kopen, bleef Balou bij mij. Mijn spaanse slof vond ze geweldig en ging er steeds mee vandoor. Maar ik heb de strijd gewonnen....hahaha.  Ushi hielp ook nog even mee door haar een keertje op haar plek te zetten maar Balou mocht Ushi's bak dan wel weer leegeten. Dat gaat wel goedkomen denk ik.
Wordt vervolgd 🐕

Maar dan nu die Kei-leuke challenge bij Knutsels en Kadootjes.
We willen graag keien en/of stenen op jullie kaart zien. Ik heb deze keer niet voor een kaart gekozen maar voor 2 pagina's in mijn ArtJournal. Ik heb een keienmuur gemaakt en laat daar de uilen overheen vliegen. Uilen, daar ben ik helemaal gek op.  En vond het dan ook mooi om ze in mijn journal te verwerken. Ik heb alleen maar met Distressinkt gewerkt. Hoeveel lagen er op zitten weet ik niet meer. De meeste stempels zijn van ArtJourney. 
Ik ben tevreden met het resultaat. Ik ben heel benieuwd hoe jullie het vinden. Ik weet dat het geen kaart is en zeker niet iets is wat mijn meeste volgers maken maar af en toe eens iets anders....

En als je kijkt op het blog van Knutsels en Kadootjes, dan zie je heel veel verschillende kaarten.
Angela van Mijn Hobbyhonk heeft deze keer een prijs beschikbaar gesteld.
2 Hele leuke stempels. Dus een mooie reden om mee te doen. En je hebt deze keer bijna 6 weken de tijd om mee te doen. Een kleine vakantie voor ons. Je kunt meedoen tot 2 augustus 00.00 uur.

Ik hoop dat jullie allemaal meedoen. Ik ga straks nog even op de koffie bij schoonmoeders en vanmiddag naar alle truckers met hun passagiers zwaaien. De hele stoet komt hier voor het huis langs. Een mooi initiatief. De bijrijders (mensen met een beperking) vinden het super! Daarna begin ik met mijn blogronde en ga de schade inhalen.

Fijne zondag en bereid je goed voor op de komende hittegolf.
Liefs Monique
Bitmoji Image
17 opmerkingen:

Margreet zei

Wat een heerlijk lange post heb je geschreven, Monique.
Je bent maar druk met alles en dan moet je het af en toe bezuren. Maar ja, that's life.
Leuk, de gezinsuitbreiding bij je zoon. Ik zou ook schrikken van het ras (ben al niet zo honderig) en wens je veel succes bij het oppassen.
Je pagina's in je art journal vind ik geweldig. Wat een gave uilenstempels. Supergaaf gedaan.
De truckers hebben hier vorige week gereden. Altijd leuk om die glunderende gezichten van de bijrijders te zien!
Fijne zondag.
xxx Margreet

Elly zei

Ik vindt hem keigaaf! En hou ervan verschillende dingen te zien..doe dat ook, alhoewel kaarten toch het meeste voorkomt ook bij mij.
Ahhh dat hondje echt een lief klein koetje!
Idd opvoeding ligt bij de verzorgers...daar begint het bij.
Ik zal eens kijken bij de challenge doe graag mee,
een fijne zondag.
Groetjes Elly

Eri Kumeling zei

Balou of koetje ziet er schattig uit! Maar als hij groter is blijf ik toch een beetje uit de buurt, ook al is hij goed opgevoed.
Je hebt prachtige kleurrijke pagina's gemaakt, en wat is er veel op te zien, ik blijf kijken. Leuke challenge hebben jullie bedacht met die keien!
Groetjes, Eri

Henriët zei

Soms heb je van die periodes dat het allemaal even niet lukt. Bij mij is bloggen dan een van de eerste dingen die er bij inschiet. Ik neem je dus niks kwalijk!
Je hebt een kei leuke afbeelding in je bullet-journal gemaakt. Ik ga ook weer proberen mee te doen aan de challenge.
Geniet van je zondag!
Groetjes van Henriët

Ans Gilbert zei

Wat een keileuke hond Monique, ziet er echt uit als een koetje, meestal ligt het niet aan de hond maar aan de opvoeders, vooral consequent zijn. Mooie pagina's heb je gemaakt met de keien en uilen,
Ansx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Aaahhh wat een leukerd om te zien, altijd spannend hoe het er later uitziet bij een kruising en opvoeden moet gewoon consequent gebeuren.
Je pagina's zien er gaaf uit, keien genoeg hihi. Pas goed op jezelf Monique en fijne rustpauze :)
Lieve groetjes Miranda

Hermien zei

o, wat een kei-leuke pup hebben Kevin en z'n vriendin hij ziet er prachtig uit. Je pagina's zijn prachtig iets wat de meeste inderdaad niet maken maar iets waar ik jaloers op kan zijn! We bereiken de komende week tropische temperaturen en de jongste hier gaat morgen op schoolverlaters dagen(wat zal het rustig zijn in huis)er staan veel wateractiviteiten op het programma hopelijk kunnen ze daar wat verkoeling in vinden.

Groetjes Hermien

Colien zei

Aaah, ik ben verliefd op Koetje, wat een droppie! En ze hebben misschien de naam, maar het ligt toch echt aan de opvoeding, hoor!
Je art journal pagina's zijn kei tof, mooi geworden!
Rustig aan maar de komende dagen...
grtz Colien

Ina ( Frysk Famke ) zei

Ohhhh wat een lief "koetje"

Om verliefd op te worden...

Maar je art journals Monique
Zo gaaf, kijk me ogen uit en zuig alle kleur
En details op als een spons. Al kijkende probeer
Ik te leren.

Rustig aan en tot later

Leafs fan Ina

GerJanne zei

Jeetje Monique, dat gaat echt snel! Kevin nog maar net samenwonen en nu ben je al oma van Balou! Wat een grappig hondje zeg. Inderdaad hopen dat hij goed wordt opgevoed, daar staat of valt alles mee. Maar jij bent hem al de baas....
Ben benieuwd of je morgen goed nieuws hebt van Laura!
Enne.. je pagina/s zien er super uit!

Joanne kramer zei

Wat een (leuk gezegd) maffe hond! Ik vind het ook een koetje hoor ;-).
Met opvoeden vorm je de hond. Hopelijk gaan ze flink tijd investeren in cursussen. Dan zul je zien dat het zo'n lief beest blijft.
Prachtige kaart heb je gemaakt! groetjes Joanne

trijntje zei

Hoi Monique. Wat een Superleuk hondje. Inderdaad net een koetje! Dat ze er veel plezier mee mogen beleven. Gezellig een huisdier.j Je art journal is heel erg leuk. Mooie kleuren. Vrolijk ik hou ervan. Ik maak dit soort dingen niet maar vindt het wel erg leuk. Soms komt het er niet o van om de bloggen te bezoeken. Bij mij ligt dat de laatste tijd ook wat op een lager pitje. Veel andere bezigheden... het is hobby. We kunnen niet alles. Groeten Trijntje

Claudia Rogier zei

Wow....wat een gave pagina...prachtig!
Stunning!!!!
Claudia

http://creativesketchygirls.blogspot.be/
http://knutselmeisjes.blogspot.be

Ans S. zei

Wat een grappig hondje, het is inderdaad net een koetje.
Je pagina's zijn weer super mooi geworden, echt keigaaf.

Groetjes Ans

Daphne zei

Hihi, ik zie het voor me, jij rennen, Achter Balou aan, die jou slof in haar bek heeft, haha.
Het is toch geen weer voor sloffen, dus wat dat betreft had Balou het goed bedacht😉

Mooie creatie maakte je, weer heel anders dan ik zag bij de rest van het team...... veel inspiratie krijg ik van jullie allemaal.

Gerrina zei

Leuke uitdaging en wat een super mooie spread heb jij ervan gemaakt!! Echt zo een waar je wat langer naar moet kijken om alles goed te zien en van te genieten! Groetjes, Gerrina

Marjan Küppers zei

Wat een leukerdje, Koetje zou goed passen, maar Balou is ook een erg leuke naam! Opvoeding is denk ik veel belangrijker dan het ras, zulke honden worden vaak agressief gemaakt. Komt vast wel goed.
Je spread is supermooi, heel knap gedaan Monique!