maandag 14 oktober 2024

Vergeten...Oeps!

 Hallo, 

een dag later. Gisteren helemaal vergeten om mijn voorbeeldkaart voor Knutsels en Kadootjes te plaatsen. Zaterdagmiddag ben ik nog gauw met een vriendin naar Hardenberg geweest om even op de beurs te kijken en even Kim en Harm van de Hobbystudio te begroeten. En gisteren zat ik al om 7.15 uur in de auto om naar Duiven te gaan met Laura, Triscilla en haar moeder. Jeetje Mina, ik heb nog nooit zoveel gekkies gezien (inclusief ons vieren) om kerstinkopen te doen. Maar ik moet zeggen dat het in één woord SCHITTEREND was. Prachtige kerstdorpen gezien en een groot deel was in Harry Potter stijl versierd. Het was het filelopen waard! En toen kwam ik thuis en zag ik in de mail een berichtje staan van Ineke maar op mijn vorige kaart. Ik wist meteen dat ik het vergeten was. Dus met een dag vertraging mijn kaartje voor de Hoedjes van plezier bij Knutsels en Kadootjes.


Het is natuurlijk een mixed media kaartje geworden met de mooie nieuwe stempelset van PaperArtsy. Ik ben er helemaal weg van. Hier kan ik zo een dag mee bezig zijn. Maskeren en stempelen. En zo een klein tafereeltje maken. Het hoedje vind je op het meisje. Een kroontje. Ook de kerstbomen hebben een hoedje in de vorm van een ster. En Rudolph de red nose raindeer houdt de wacht.

We hebben al weer hele mooie inzendingen binnen. Doen jullie ook al gezellig mee?

Ik ga vandaag maar eens uitrusten van een druk weekend en een beetje poetsen en een beetje knutselen. Morgenmiddag weer aan het werk. Ik heb mijn hele dag gesplitst in 2. Het was teveel, 3 dagen achter elkaar werken. Nu ook nog wel maar dan halve dagen. 

Fijne (werk) week allemaal en bedankt dat jullie komen kijken! 💖
Liefs Monique


4 opmerkingen:

Diny zei

Prachtige kaart laat je zien Monique!
jij hebt ook een druk weekend gehad lees ik....maar wel heeeeeeel veel leuke dingen zeg....wow!
Groetjes en tot gauw weer,
Diny

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met al de leuke kleuren en mooie stempels
geniet van je vrije dag
groetjes ellen

Martha zei

Wat een leuke kleurrijke kaart, Monique
Heel mooi gemaakt!
Sjonge dat was wel een druk weekend, maar fijn dat je hebt genoten!
Liefs Martha

Daphne zei

Haha, is mij ook regelmatig overkomen, dat ik mijn kaartjes vergeet te plaatsen.
Gelukkig laat je deze nog zien, want het is weer een beauty!

Vergeten...Oeps!

 Hallo,  een dag later. Gisteren helemaal vergeten om mijn voorbeeldkaart voor Knutsels en Kadootjes te plaatsen. Zaterdagmiddag ben ik nog ...