woensdag 25 januari 2023

Wat ben jij een doorzetter!

 Een hele goeiemorgen,

allereerst dank voor de leuke reactie op mijn vorige post. Iets van 2 x lol met dezelfde rol, geniaal, Angélique! De header heb ik zelf gemaakt via Canva. Dat is een heel leuk bewerkingsprogramma. Ik laat het je een keer zien GerJanne.

Vandaag heb ik een kaart voor het 4-Season Swap Challengeblog van Nelly en Colien en sinds dit jaar is Daniëlle aangeschoven. Nelly en Colien zitten ook al jaren in het team van Knutsels en Kadootjes. Al jaren beloof ik dat ik ook mee ga doen bij hun en telkens komt het er niet van. Maar nu is het me gelukt!

Een complimentenkaart. Wat goed bedacht Daniëlle! Gisteren kwam een lieve vriendin een middagje bij me knutselen. We hadden elkaar een hele poos niet gezien, dus heerlijk bijgekletst en toch ook nog geknutseld.


Deze kaart gaat naar Laura. Ik ben zo trots op haar!  Ze vocht na Corona-lockdowns tegen een depressie, die veel jong volwassenen voor de kiezen kregen. Samen, met familie, vrienden, een begripvolle stagebegeleidster en collega's is ze er bovenop gekomen. Ze is inmiddels flink afgevallen, is aan het daten en sport flink. Ze ziet weer een toekomst! Wat is zij een doorzetter! En nu ze weet, dat ze een heel groot vangnet heeft, hoop ik dat als ze een terugval heeft, ze aan de bel trekt.

De kaart heb ik gemaakt met distressoxides mowed lawn, spiced marmelade, musterd seed, vintage photo en salvaged patina. De stempels zijn o.a. van Woodware - Just the best en ArtJourney. De stans is van Studio Light. De kaart link ik bij 4-Seasons.

Ik heb weer genoeg verteld en ga vandaag aan de poets. Als het licht wil worden tenminste. Vanavond maak ik mijn blogrondje van gisteravond af.

Fijne dag allemaal, liefs Monique

14 opmerkingen:

Martha zei

Schitterende kaart, Monique
En terecht trotts op zo'n dappete dochter!
Wat eenbleuk uiterlijk heeft je blog gekregen!
Fijne dag liefs Martha

Eri zei

Een prachtige kaart voor die doorzetter van een dochter! Fijn voor haar dat het weer zo goed gaat.
Groetjes, Eri

Margreet zei

Prachtige header en blogjas heb je gemaakt!
Wat een mooie mixed media kaat is die vrolijke kleuren.
Lief dat je hem voor Laura hebt gemaakt. Wat een kanjer is zij!
xxx Margreet

Trijntje zei

Prachtige kaart mooie vrolijke kleuren. Fijn dat het weer goed met je dochter gaat. Leuke blog hoofd.Groeten Trijntje

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met frisse kleurtjes fijn dat het goed gaat met je dochter.
wat een mooie look heeft je blog gekregen
groetjes ellen

Ela zei

Prachtige kaart voor je dochter! Fijn dat het beter met haar gaat, de jeugd heeft het tijdens twee jaar Corona ook flink voor de kiezen gehad. Groetjes Ela

Scraptastisch zei

En wat ben jij een behulpzame zorgende moeder! Deze tekst zou ook op een kaartje kunnen 😊 Ik wil ook graag met challenges mee doen maar kom er ook vaak niet aan toe, het loopt dan zo hè! Je kaartje is weer prachtig Monique en iedere keer dat ze er naar kijkt geeft het haar vast een boost, heel fijn dat het nu zo goed gaat!!!
xx Gerie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat ziet je bloglayout er prachtig uit Monique, hier kan alleen maar een warme persoonlijkheid achter zitten. Je kaart is heel mooi en de boodschap voor Laura nóg mooier. Als ze deze kaart op haar spiegel plakt ziet ze steeds die mooie woorden.
Lieve groetjes Miranda

Angélique zei

Wat een prachtige kaart! De kaart straalt licht en warmte uit, hij is zonnig en dat past zo te lezen precies bij Laura die de zon weer ziet schijnen. De tekst erop is zo toepasselijk en bemoedigend. Laura verdient absoluut zo'n mooie kaart als ze zo hard gevochten heeft. Dat moet voor jou en Geert extra moeilijk zijn geweest toen ze tijdens dat gevecht op zichzelf ging wonen.

GerJanne zei

Wauw wat een geweldige kaart is het Monique! De kleuren, de samenstelling en natuurlijk de tekst! EN zeker verdient Laura zo'n hart onder de riem!
Van dat poetsen is natuurlijk helemaal niets gekomen😥
En dank je dat je het me een keer gaat uitleggen!

Henriët zei

Je kunt trots zijn op jullie dochter! Wat een doorzetter is ze.
En deze mooie kaart krijgt vast een mooi plekje bij haar thuis.
Groetjes van Henriët

Daphne zei

Deze kaart straalt zoveel positiviteit uit, dat zal Laura zeker voelen.
En het zal ook goed voelen om via een kaartje te weten dat je moeder extra aan je denkt..... je kinderen weten dat natuurlijk wel, maar zo'n kaartje zorgt ervoor dat ze het niet vergeten🥰

Nelly zei

Wat een leukerd heb je gemaakt voor laura met een compliment erop.
Bedankt voor je deelname aan de challenge van 4-SCB.

Groetjes Nelly

Colien zei

Prachtige kaart voor Laura, wat dapper en enorm fijn dat ze er bovenop is gekomen! Hoe gaat het met jou?
Bedankt voor je deelname aan onze complimenten-challenge op het 4 Season blog.
grtz Colien

Vakjes, vakjes en nog meer vakjes

 Hallo allemaal, een dag later dan zou moeten maar door omstandigheden niet gelukt. Maar hier dan toch nog mijn bijdrage voor de reminder bi...