zondag 18 december 2022

Mijn knutsel/stunteldate met Henrïet en Fender

 Hallo allemaal,

vandaag geen nieuwe challenge van Knutsels en Kadootjes. We nemen 2 weekjes kerstvakantie en zijn in het nieuwe jaar weer terug met superleuke challenges.

Voor nu heb ik een creatie die Henrïet en ik hebben gemaakt tijdens onze knutseldate vorige week maandag. Maar doordat ik oma werd ben ik er nooit meer aan toe gekomen om iets leuks te bedenken. Dus nog gauw even op Pinterest gekeken en daar toch iets leuks gevonden. Maar dat ging niet zoals het moest. Ten eerste zaten er fouten in de beschrijving, dus dat was eerst puzzelen. En ik ben al niet goed in rekenen maar gelukkig had ik een juf bij me aan tafel. Alhoewel die het ook eventjes niet zag. Het was ook maandag natuurlijk 😂😂😂

Maar dit is het geworden. Eigenlijk is ie nog niet af. Daar heb ik helemaal geen tijd meer voor gehad. We zijn de hele week nog bezig geweest met de laatste verhuisklusjes bij Kevin en Triscilla. Nog een middag poetsen bij Laura en dan zelf ook nog thuis iets doen. Ik zeg, de week is te kort geweest.....

Maar als ik jullie nu zeg dat het een theedoosje zou worden met servetjes en zakjes thee, dan weten jullie misschien wat we fout hebben gedaan.

Maar goed, we hebben de grootste lol gehad en toch heerlijk met inkt gekliederd. Goeie gesprekken en lol hebben is zo af en toe ook heerlijk!!
Nou, weten jullie het al? Juist de voorkant moest veel lager zijn. Die hebben we er verkeerd om in geplakt. Maar nu kunnen er kaarten in of andere leuke spulletjes.

Dan wil ik jullie nog heel hartelijk bedanken voor de vele geboortekaartjes die we hebben gekregen als opa en oma. Ik denk dat we bijna nog meer hebben dan Kevin en Triscilla 😁 Tot nu toe. Zij hebben de kaartjes laat op de bus gedaan. Door de kerstpost werden de geboortekaartjes 3 dagen later + weekend bezorgd. Dat was jammer maar ze zijn op de bus gekomen.

Fender is om op te vreten, wat een schatje! Hij meldt zich alleen als ie honger heeft en een vieze luier. Verder hoor je hem niet. Af en toe moet ik hem flink kietelen om z'n oogjes te zien....hahaha....nee hoor ik laat hem lekker slapen. Ik heb wel spierpijn in mijn schouder/arm want ik zit geregeld met hem op de arm en dan als een smoorverliefde bakvis naar hem te kijken. 😍

Acht december kwam Geert weer thuis en natuurlijk zijn we gelijk naar Valthermond gereden. En kon die kennismaken met zijn eerste kleinkind.

Zo ligt ie de hele dag te slapen. Is het geen schatje?

 
En dan z'n kleertjes, nog veel te groot...hahaha... maar daar groeit ie vanzelf in.


Ik ben nog steeds verliefd en heb hem gisteren nog even heerlijk geknuffeld. Vandaag heeft Fender geen last van oma. Opa nog wel even want die moet samen met een paar sterke jongens het de 10 persoons picknickbank verhuizen. En dan is het ook echt klaar.

Oma gaat aan de knutsel want ze komt kerstkaarten te kort. Ik ga volgend jaar toch maar weer meedoen met 52 Weeks to Christmas. Dit is ook niet wat. Dank voor de gekregen kerstkaarten. Ze zijn prachtig! Ik ga niet iedereen bij langs, dat kost me teveel tijd. Ik hoop dat jullie daar begrip voor hebben.
Er zullen vast mensen zijn die van mij (nog) geen kerstkaart hebben ontvangen maar er word aan gewerkt. Ik stop er nu mee en ga gauw aan de slag, dan lukt het misschien nog 😉 
 
Fijne zondag allemaal!
Liefs Monique
 
P.S. is er iemand die mij een kattenkaart heeft gestuurd met een lap tekst? Ik heb een vermoeden dat dat Daphne is maar heb nog geen bevestiging. Maar lag wel in een deuk!!! 

11 opmerkingen:

Martha zei

Wat een schatje die Fender, Monique
Wat fijn dat Geert nu ook heeft kennisgemaakt!
Haha een kaartje geknutseld met foute maten, das ook wel grappig komt er ineens iets anders uit tevoorschijn, maar ik vind het prachtige kleuren bij elkaar!
Liefs Martha

marja kenter zei

Ohhhhhhhhh, smelt, wat een schatje ik begrijp helemaal dat je verliefd op hem bent, wat heerlijk hè zo'n hummeltje. Ik weet nog dat ik ook zo veel met Jesse heb gelopen (nu 23) hij had zo'n last van buikkrampjes. Had ik hem op een speciale manier vast en dan wilde het wel. Ook Daphne deed dat heel veel.
Geniet er maar flink van, ze zijn zo groot 😊. Een hele fijne dag en liefs.
En je creatie is mooi!!

Hermien zei

Heerlijk dat nu ook opa kennis heeft gemaakt met z'n kleinzoon. Als moet hij de aandacht van oma nu wel delen(hi,hi). Je creatie ziet er mooi uit ondanks dat het niet helemaal goed heeft uitgepakt.
Succes met kerstkaartjes maken.

Groetjes Hermien

Scraptastisch zei

Wat een sweetie en zo fijn dat ie zo lekker tevreden is. En kijk Opa Geert eens ... ook in love, hihi fijn dat Geert hem eindelijk in zijn armen kan houden. Ik dacht laat je nog maar even met rust want er zal nog drukte genoeg zijn daar! Ik moest lachen om je kaartje, helemaal eigen ontwerp geworden!!! Neem jij maar even een dag voor jezelf en ja toch wel slim het hele jaar door kerstkaarten maken dat scheelt enorm, succes nog! Laat even weten wanneer je home alone bent dan bellen we gezellig met elkaar!
Lieve groetjes Gerie

Henriët zei

Wat weer een prachtige foto's van Fender. Ik snap dat je daar verliefd op bent! Mooi blijven genieten met elkaar!
Het was weer een gezellige knutseldate en dat het doosje iets anders uitviel dan bedacht maakt niets uit. Ook nu kan er van alles in en daar gaat het toch om?
Groetjes van Henriët

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi doosje is het geworden had al bij Henriët gelezen hoe het was vergaan, nu kun je er toch ook leuke spulletjes in doen
wat een mooi foto's van je kleinzoon, fijn dat je er zo van geniet
groetjes ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha, wat leuk dat jullie er zo om konden lachen en net wat je zegt dat is toch het voornaamste. Fijn dat Geert nu ook kennis heeft gemaakt met zijn kleinzoon en wat is het een knapperd zeg die kleinzoon. Echt een jongens gezichtje vind ik. Lekker genieten Monique.
Lieve groetjes Miranda

Daphne zei

Haha, nou ik geloof het meteen ik zie de fout niet, maar ik was er ook niet bij hè.🤣.
Zo te lezen heb je al wel meteen een nieuw idee voor wat er dan wel in deze creatie past en het gaat ook om de gezelligheid en de lol die jullie samen hebben.
Wat een mooi, lief kindje is Fender. De foto's, ik smelt gewoon, wat een schatje.
En dan die kaart...... ja, ik denk dat ik inderdaad de afzender ben🤣🤣, geen idee meer wat ik precies heb geschreven maar er staat mij wel zoiets bij dat ik jouw deze kaart stuurde omdat ik winnaar was bij K&K met deze kaart (heb ik dat geschreven?).
En dat je niet van katten houdt heb je mij eens laten weten en daarom vond ik het juist leuk om de katten kaart met chagrijnige kater, met de tekst "sjonge jonge, is het nou alweer Kerst"? speciaal naar jou te sturen.
Maar dat ik er geen naam in heb gezet.......naaaaaaa wat een raar mens ben ik toch🤣🤣🤣

GerJanne zei

Ohhhhhh....... wat een schatje!! EN nog steeds niet gelukt hem in je tas mee te smokkelen??
Je creatie is gaaf en ik ben heel benieuwd wat nou eigenlijk de bedoeling was, want dit vind ik ook al heel erg leuk!
En dank je voor je kaartje! Viel gisteren in de bus!

Willy zei

Wat een dotje Monique, genieten is dat hè?!!

Diny zei

Wat een schatje is je kleinkind toch Monique....geniet maar lekker van alle kleine momentjes....het is je zo dierbaar he!
Wat fijn dat je man er ondertussen ook al van heeft kunnen genieten....zoiets moet je samen kunnen doen he!
Je kaartje vind ik prachtig!
En nog bedankt voor het mooie kerstkaartje dat ik van je mocht ontvangen.
Groetjes en een fijne jaarwisseling,
Diny

Hartelijk gefeliciteerd bij Knutsels en Kadootjes

 Hallo allemaal, vanaf een zonnig Ameland. Laura en ik hebben ons jaarlijks moeder/dochter weekendje. En dit keer zitten we op Ameland. We h...