zaterdag 31 december 2022

Het einde van 2022!

 Hallo allemaal,

Wat is het een jaar geweest. Veel ups maar ook wat downs. Maar een hele mooie afsluiter met de geboorte van Fender. 

Op hobbygebied keuzes moeten maken. Alles is leuk en kan ook moeilijk nee zeggen maar het was teveel en heb bij HobbyVision de keuze gemaakt om nog 1 live per maand te doen. Bij Pronty zit ik goed op mijn plek in een leuk en creatief team. Daar komen volgend jaar ook weer mooie dingen voorbij.

Mijn challengeblog Knutsels en Kadootjes bestaat komend jaar 10 jaar. Dat had ik nooit gedacht. Maar ik heb een superleuk en lief team van meiden en daar word ik zo blij van!

 Privé blijft het toch weer balans zoeken, beter naar mijn lichaam luisteren, nog beter, grenzen stellen en bewaken.  En dat is moeilijk joh....

Maar goed, we blijven positief en we gaan hopelijk een mooi jaar tegemoet met waarschijnlijk veel oppassen en leuke vakanties in het verschiet.


Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de leuke reacties het afgelopen jaar. Jullie blijven me toch volgen ondanks dat ik nogal wat mis. Ook daar zoek ik een stukje balans in. Ik snap soms echt niet waar jullie de tijd vandaan halen om elke dag een kaart te plaatsen of te reageren. Ik heb teveel hobby's denk ik. 

Ik wil jullie een hele fijne jaarwisseling wensen. Doe het veilig! Wij blijven thuis bij Bowie, die is na de eerste knal bij de buren afgelopen donderdag helemaal van slag. Zo sneu!

Morgen 1 januari ben ik terug. Dan start de eerste challenge bij Knutsels en Kadootjes voor 2023.

Liefs Monique

10 opmerkingen:

Elly zei

Hele leuke kaart, ja probeer overal langs te gaan, maar mis vaak ook berichten en het kost best wat tijd klopt.
Fijne jaarwisseling, voor de dieren mag het zo snel mogelijk voorbij zijn.
Groetjes Elly

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de ondeugende poezen erop,
ik werk niet( afgekeurd) en daarom kan ik veel knutselen en elke dag een kaart plaatsen en blogs langsgaan. wat ik met heel veel plezier doe.
een fijne jaarwisseling en een goed en creatief 2023
groetjes ellen

GerJanne zei

Hey hoi!! Zomaar op Oudejaarsdag hier....en morgen weer ;-)
Ja, het was sowieso een bijzonder jaar. In de wereld en voor jullie persoonlijk (en voor ons ook, met 3 huwelijksaanzoeken)
Je kaart is trouwens heel leuk! Die katten zijn en blijven zo gaaf.
Hoe ik het doe, bijna elke dag iets plaatsen en schrijven en reageren?
Geen idee. Ik kijk gewoon nauwelijks tv. Vroeger was het een gewoonte om na het eten 's avonds de tv aan te doen en dan bleven we kijken tot het naar bed gaan. Op een goed moment vond ik het zo doelloos, dat ik alleen nog wel eens een goede serie kijk en dan 1 aflevering per keer. En ik houd genoeg tijd over voor mijn werk en andere hobby's. Daarom zit ik ook niet eindeloos op YouTube, facebook etc te kijken..mensen vragen me het wel vaker...maar of dit dan de reden is, moet je zelf maar uitmaken😂🤣 En oh ja, ik ben ook een van de weinigen die tijdens het werk kan bloggen, dat scheelt ook!
Fijne jaarwisseling, sterkte voor Bowie!

Trijntje zei

Een prachtige kaart laat je ons weer. Ik wens jou ook het allerbeste voor 2023. Lekker doen wat je kan en leuk vind. Groeten Trijntje

Martha zei

Prachtige kaart zmonique
Leuk gemaakt!
Ik geniet altijd van je creaties!
Fijne jaarwisseling, liefs Martha

Hermien zei

Hallo,

Je sluit het jaar mooi af met een mooi kaartje met de leuke katten, en het nieuwe begint weer goed met een kaartje voor K&K. Mij lukt het ook niet, druk met andere dingen die soms minder leuk zijn...werken, het huishouden maar we hoeven ook niet allemaal hetzelfde te zijn is ook maar saai.
Wat sneu dat Bowie zo bang is voor het vuurwerk, succes ermee. En op naar een mooi, creatief en
liefdevol 2023.

Groetjes Hermien

Diny zei

Mooie afsluiter van het jaar Monique!
Geniet vooral van je kleinkind en alles om je heen.
Bedankt voor alle lieve reacties op mijn blog van het afgelopen jaar!
Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en een mooi en creatief Nieuwjaar toe!
Lieve groetjes,
Diny

Margreet zei

Wat een enige kaart weer, Monique.
Ondanks dat ik niet meer werk, kom ik alle dagen tijd te kort. Wil ook veel te veel. Maar ja, dat zit nu eenmaal in het beestje.
Fijne jaarwisseling.
xxx Margreet

Scraptastisch zei

Heel leuk je even telefonisch gesproken te hebben Monique!
Je kaartje vind ik geweldig met die leuke poezen. Veel plezier met je challenge blog het aankomende jaar, ik beloof niet dat ik morgen langs kom. Maar vandaag twee keer hè! hihi
xx Gerie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke toepasselijke Nieuwjaarskaart Monique. Heel leuk zoals je de stempels gecombineerd hebt. Ach ja dat balanceren...we doen ons best zullen we maar zeggen hihi. Een fijne jaarwisseling en een mooi 2023 gewenst.
Lieve groetjes Miranda

Roze, rood en oranje bij Knutsels en Kadootjes

 Hallo allemaal, bij Knutsels en Kadootjes begint vandaag weer een nieuwe challenge. Dit keer vragen we Roze, rood en oranje op je kaart. De...