dinsdag 15 november 2022

Een boswandeling met meneer Vos

 Hallo allemaal,


vandaag laat ik jullie een creatie zien die ik gisteren bij Henriët heb gemaakt tijdens onze knutseldate. Toen ik kwam lag er een schijf hout op tafel en ik dacht serieus oh neeeee, helemaal niet met inkt spelen....hahaha. Maar uiteindelijk was het een heel leuk projectje en het resultaat ook niet onaardig. Dit lag op tafel toen ik kwam.


En dit is het uiteindelijke resultaat geworden:

Ik moest de foto bij avondlicht maken omdat toen ik thuiskwam Kevin en Triscilla er ook waren. Die hadden samen met Geert laminaat gehaald voor de babykamer in hun nieuwe huis. Die 2 hebben een timing, niet normaal. 21 November, volgende week maandag krijgen ze de sleutel van hun nieuwe huis en 27 november is ze uitgeteld. Ik zie de bui al hangen! Maar goed ik dwaal af... Hieronder een foto met de lampjes aan. Er moet nog even wat kracht uit de batterijen. Ze zijn nu nog vrij vel. Maar het lijkt echt superleuk!!


Ondanks dat ik nog niet helemaal goed hersteld was van een aanval van mijn zeer "niet" gewaardeerde darmstelsel, en eigenlijk bekaf was, was het toch fijn er even uit te zijn en gezellig aan de knutsel te zijn.

Dan neem ik de moeheid op de koop toe! De volgende keer als ik kom Henriët (dat zal volgend jaar zijn) heb ik geen hoge suikers en geen buikpijn 😉. Als jullie nog niet bij Henriët zijn geweest klik dan hier. Want die van haar is prachtig!

Vandaag lekker rustig aandoen en even een blogrondje maken. Dank  jullie wel voor jullie bezoekjes, ik waardeer ze reuze!

Liefs Monique
19 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

ach, hoe tof is dit ! mooi gemaakt
grtjs,martina

Marja Sch zei

Wat een ontzettend leuk boomstammetje. Groetjes Marja

Nicolette zei

Wat een mooie creatie. Leuk met die lampjes. En het gaat al opschieten, spannend hoor.
Groetjes Nicolette

casa crea d' emilia zei

Hai Monique,
Wat een ontzettend leuk tafereeltje heb je gemaakt. Hele leuk geworden. Wat een idee, op zo'n boomstammetje.
Fijne dag.

Lieve groetjes,
Emily
(casacreaemilia.blogspot.nl)

Martha zei

Wat een leuke kerstcreatie, Monique
Spannende tijd voor jullie!
Liefs Martha

Trijntje zei

Wat een leuke creatie heb je op de schijf gemaakt. Erg leuk samengesteld. Veel sterkte met je gezondheid. Het gaat vast goed komen met het jonge stel. Groeten Trijntje

Creaellenknutselsite zei

wat een leuke creatie met het bostafereeltje met de vos leuk met het boomstammetje

groetjes ellen

Angelique zei

Wat een gave creatie heb je gemaakt met de houtschijf, origineel om daar op te werken. Dat wordt een spannende tijd voor jullie met het huis en de baby van Kevin. Ik hoop dat je je ondertussen weer een beetje beter voelt.
lieve groetjes Angelique

Angélique zei

Een heel gave, originele creatie, superleuk!
Beterschap en sterkte met de verhuizing van de jongelui....

Josje zei

Dat is leuk geworden !

Margreet zei

Wat een originele creatie met het lieve vosje en de lampjes.
Sterkte met het jonge stel en hun nieuwe woning. Stressen.....
xxx Margreet

alma.heijenk@gmail.com zei

wow, het ziet er prachtig uit hoor, leuk met die lichtjes!! wat een leuk idee om zoiets te maken.
groetjes Alma.

Henriët zei

In het echt is hij nog mooier, zeker bij daglicht! Na je eerste aarzeling gisteren heb je er toch iets heel moois van gemaakt. Volgende keer hier maar weer met stansjes aan de slag? Of krijg je daar dan spontaan buikpijn van?? 🤣😂🤣
Groetjes van Henriët

marja kenter zei

Ook deze is erg leuk geworden Monique. Sterkte verder met in deze spannende tijd, maar: het is nooit zo donker of het wordt weer licht. De jongelui hebben inderdaad een "geweldige" planning 😊

Scraptastisch zei

Haha lichte paniek??? Heel tof toch zo'n project uit je comfortzone! Ik vind het een hele toffe creatie geworden met de verlichting erbij. Ja het wordt nu spannend hè Monique \, de laatste loodjes en dan ben je Oma! ik ben ook een keer vlak na een bevalling verhuisd, het is toen ook goed gekomen ...alles komt altijd goed hoor!
xx Gerie

Kaartenkraam zei

Hartstikke leuk geworden. Ik zou het nooit bedacht hebben om dit met zo'n houten schijf te doen maar het resultaat is echt erg mooi!

groetjes van Ank

Gerrina zei

Het blijft heerlijk om samen iets te maken! En ook wel eens lekker om uit je comfortzone te worden gegooid... Heel leuk geworden! Groetjes, Gerrina

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wat gaaf en zo leuk om een home-deco stuk voor jezelf te maken om van te genieten. Ik vind het een hele gave creatie Monique.
Lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Wat leuk om dit project samen met je vriendin te maken, heel erg leuk geworden en een mooie home deco!
Spanende tijd voor hen, alles hopelijk precies zoals gepland!

Onze laatste knutseldate voor dit jaar

Hallo daar, Gisteren hadden Henriët en ik onze laatste knutseldate voor 2023. We hebben heerlijk relaxed ons ding gedaan. Ik moest nog een k...