woensdag 16 februari 2022

Knutseldate in Annen

 Hallo allemaal,

vandaag ben ik weer eens in blogland. Gisteren ben ik gezellig bij Henriët wezen knutselen. Lekker bijkletsen. We zijn best lang stil geweest tijdens het kleuren...hahahaha. Het kan wel! Ik heb haar echt wel om. I.p.v. stansjes zijn we heerlijk met inkt in de weer gegaan! Ze had iets leuks gemaakt en dat hebben we nagemaakt. Eigenwijs als ik ben, heb ik een cirkeltje minder dan Henriët. Dat vond ik leuker op mijn kaart. Wel heb ik het garen onder de cirkels geplakt. Dat is een leuk idee! Wel heb ik dezelfde kleuren gebruikt als haar voorbeeldkaart. Maar als je de kaarten naast elkaar zet, dan zou je dat niet denken. Kijk maar eens....


 Het was weer ontzettend gezellig! Lekkers bij de koffie en een lekkere lunch. Dat is aan ons wel besteedt! Op naar 22 maart. Misschien bedenk ik dan wel iets met stansjes 😎

******************************************

Ik beloof al een poosje beterschap met bloggen. Ik doe mijn best maar het gaat gewoon nog niet. Maar om een lang verhaal kort te maken.... Ik loop heel hard tegen mijn ADD en PDD-NOS aan. Dankzij de kinderen had ik structuur en moest ik gewoon! Ook Geert geeft structuur. Nu als Geert 14 dagen weg is, valt alles weg. In het begin was het nog leuk maar nu weet ik het even niet meer. Ik raakte in een depressie en ga dan van heel hyper naar heel down. Die schommelingen daar word je bekaf van.

 Ik krijg nu hulp, ook van mijn huisarts en we gaan het weer op de rit krijgen maar het heeft tijd nodig. En het lijkt of er niks aan de hand is want ik geef wel lives voor HV. Dat kost heel veel energie. Maar dat is wel energie die ik fijn vindt. Ik plan ze al zo dat ik de dag erna niets heb. Ook een knutseldagje als deze put enorm uit.

Ik wil niet zielig doen want dag ben ik niet. Maar door deze shit verwaarloos ik jullie en dat vind ik wel erg. Ik waardeer onze blogvriendschappen enorm. Ik moet alleen weer de rust terugvinden en een strak schema vinden want dat werkt voor mij het beste. 

********************************************

Gisteravond heb ik nog een rondje gedaan. Laura had hier gegeten en zat met haar studie. Samen zijn Geert en Laura aan het puzzelen geweest en kon ik even een rondje maken. Morgen weer een nieuwe dag en nieuwe kansen!

Dikke knuf, liefs Monique

 23 opmerkingen:

farmerblog zei

Ach Monique, soms is het goed dat je het even benoemd. Het is zo als je zegt, aan de buitenkant zie je niets. Maar in jou hoofd gaat er van alles om. Sterkte met het vinden van de juiste balans.
Maar wat heb je een mooie creatie gemaakt zeg. Als ik ideetjes nodig heb ga ik naar jou blog. Al komt deze van Jetjes knutsels af. Groetjes Nelleke

Caroline Cards zei

Een prachtige kaart met mooie stempels en kleurcombinatie. De kaart van Henriët is ook mooi! Heerlijk hè dat kleuren!
Rustig aan jezelf werken en je vooral niet schuldig voelen. Sterkte!
Groetjes, Caroline

Irene zei

Genieten van deze schitterende kleuren op je toffe kaart en ondanks alle problemen heb jij dat ook op je knutseldate gedaan. De juiste balans vinden in wat wél/niét kan is hartstikke moeilijk maar inmiddels weet ik nu dat het moet anders komt er snel een eind aan de hobby en dát willen we niet hè! Ik reageer ook weinig de laatste tijd, heb de zere handjes te hard nodig om nog kaartjes te kunnen maken en die worden helaas stééds simpeler...Koppie op Monique!!
XxIrene

Freubelmina zei

Je kaartje is echt ontzettend mooi Monique en wat balen dat je er niet uitkomt met je gevoelens…
Hopelijk met behulp van je huisarts gaat het lukken want je word daar inderdaad doodmoe van!
Veel liefs en een dikke knuffel xx

Martha zei

Ha die Monique
Allereerst moet ik zeggen dat je een hele mooie creatie hebt gemaakt
Ook heb ik je youtubefilmpje bekeken, heel duidelijk van uitleg en je babbelt heel makkelijk!
Heel vervelend waar je last van hebt en hetis ook moeilijk om prioriteten te stellen, maar het moet wel want anders loop je vast ook in je hobby, verstandig dat je de hulp van de huisarts hebt ingeschakeld
De afgelopen 2 jaar ben ik ook een beetje aan het voelen waar bij mij de prioriteiten liggen en ik ben ook aardig op de goede weg, per slot gaat het om mijn welzijn
Dus maak je niet druk om hoe vaak je blogs bezoekt, want de echte volgers blijven echt wel
Heel veel iefs en wijsheid Martha

Trijntje zei

Hoi Monique. Wat een prachtige kaart laat je ons weer zien
Fijn dat je zo'n gezellige dag hebt gehad bij Henriet . Het is te zien aan de kaart... Wat jammer dat je zo in een dip zit. Goed dat je hulp hebt om jezelf weer wat op de rit te krijgen. Het valt ook niet mee... maar het gaat straks vast weer goed komen. Ga maar lekker door met je prachtige inkt creaties.. genieten hoor. Ik wens je alle sterkte. Groeten Trijntje

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh wat een prachtige kaart Monique, heel mooi die kleurtjes en leuke stempels. Die van Henriët waren ook prachtig, heel inspirerend om bij jullie op blogbezoek te komen hoor.
Wat naar voor je dat het steeds zoeken is naar evenwicht maar goed dat je al op het punt bent dat je weet wanneer je om hulp moet vragen. Lekker doen wat je kunt en maak je geen zorgen om je blogbezoeken. Echte volgers blijven komen hoor want er valt hier genoeg te genieten en te leren :)
Lieve groetjes Miranda

Josje zei

Wat heb je dit mooi gemaakt Monique
De kleuren die je bij elkaar hebt uitgezocht vind ik ook super mooi bij elkaar

stoeienmetstempels.nl zei

een prachtige kaart heb je gemaakt.
zorg goed voor jezelf en ik hoop dat je de balans weer kunt vinden en vasthouden.
groetjes Alma.

Marjan zei

Dit is weer een topper van een kaart, erg mooi!!
Goed dat je vertelt wat er met je is, en iedereen zal begrijpen waarom je niet veel blogt. Het gaat erom dat jij weer beter in je vel zit en hopelijk gaat dat met hulp van de huisarts ook beter als Gert er niet is. Probeer je over dat bloggen nou maar niet druk te maken.

!neke zei

Weer een hele mooie !
Doe maar rustig aan !!!!
Fijn dat je hulp hebt !
Bloggen is niet het belangrijkste ,maar kan wel voor afleiding zorgen.
Groeten Ineke

marja kenter zei

Lieve Monique.
Het allerbelangrijkste is jouw gezondheid en niet hoe jij ons bezoekt en zo. Mooi dat je het met ons hebt gedeeld.
En ja hoor, dat knutselen is soms ook hard werken, ik zei het gisteren nog tegen Ed, na dat ik bezig ben geweest met de opdrachten uit het inspiratie café van Willy Duit. Pfft ik was er moe van. Maar wel leuk.
Sterkte met alles en heel veel liefs van mij.
Oh ja...je hebt een prachtige creatie gemaakt bij Henriët, dat zou ik bijna vergeten.

Scraptastisch zei

Ook super tof Monique en jullie kunnen het wel stilzwijgend zitten kleuren, hihi Henriét had echt iets heel leuks gezien en jullie hebben je heerlijk uitgeleefd!!! Wil je even bellen, altijd goed en ik ben nu en morgen thuis! Met de storm is het immers binnen zit weer!
liefs Gerie

Henriët zei

Het was gisteren echt een gezellige dag (ondanks de stiltes 😉). Jouw kaart is erg leuk en ik vind de tekst zo mooier uitkomen dan op een extra cirkeltje dus dat vergeef ik je!
Ik hoop dat de huisarts en Geert je helpen om de goede balans te vinden. Hopelijk blijven onze knutseldates in die balans passen. En als reageren op bloggen er niet in past dan maar niet. Ik blijf wel bij jou reageren ook als je niet bij mij reageert!
Kop der veur en ik laat me verrassen de 22e maart!
Lieve groetjes van Henriët

Elly zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt.
Ik wens je veel sterkte en hopelijk vind je je balans weer snel, niks moet hier he, jezelf is het belangrijkste.
Groetjes Elly

Hermien zei

Prachtig kaartje Monique, voor nu rustig aan en dan kan je er straks als je alles weer op de rit hebt er gewoon weer tegenaan.

groetjes Hermien

GerJanne zei

Ah.... jullie zijn echt lekker bezig geweest. Wat een prachtig resultaat, deze kaart. Supermooi gedaan.
En altijd gezellig natuurlijk. En helemaal als je dan weer een datum vast hebt staan, dan heb je weer iets om naar uit te kijken.
Heel veel sterkte met alles op de rit krijgen.

Gerrina zei

Evenwicht is in alles een balanceer act, maar ik weet zeker dat je eruit komt! Het blijft gewoon lastig, maar het gaat je wel lukken!
Je kaart is super! Zo mooi! Dat contrast in fijntjes en warme kleuren trekt mij erg aan! Succes en groetjes, Gerrina

Willy zei

Hè wat vervelend Monique, goed dat je hulp hebt gezocht!! En wat fijn dat je zo'n heerlijke dag hebt gehad, prachtig kaartje heb je gemaakt!

Cinderella zei

Hallo Monique ,

Wat vervelend maar maak je geen zorgen ik denk dat we allemaal weleens minder bloggen .
Hopelijk krijg je met de juiste handvaten weer grip op alles .
Ben zelf nog niet in orde door corona perikelen maar ook dat komt goed mijn lichaam heeft alleen tijd nodig schijnbaar en dat uit zich in de vreemdste dingen waarvan ik niet wist dat dat erbij kon horen .
Daarom ben ik zelf ook niet altijd in staat om te freubelen ook al wil ik het graag maar dan maar wat langer erover doen .
Jouw kaart is weer geweldig en supergezellig om samen te kliederen met inkt hihi.
Liefs en Creatiefs
Cinderella
XX

Angelique zei

Ach Monique, ik snap zo goed wat je bedoeld. Maar het is goed dat je eerlijk schrijft wat er allemaal gebeurd in je hoofd. En goed dat je hulp zoekt en krijgt. En al die blogvriendinnen blijven je blog zeker bezoeken.
Je kaart is werkelijk prachtig en ik hoop dat je uit je knutseldates en je lives energie mag blijven halen.
Heel veel liefs Angelique

Daphne zei

Dit bericht heb ik helemaal gemist.
En leuke creatie wat je laat zien, maar je berichtje wat je daarna schrijft is natuurlijk helemaal niet leuk.
Wat goed dat je hulp krijgt!! Dat je het opgezocht hebt, het zal je enorm gaan helpen!!
Niks zo naar als je niet lekker in je vel zit.
Heel veel sterkte, het komt goed, blijft daarin geloven.

Unknown zei

Thanks for sharing the blog so well and I hope you have something new for me to study.
Joker Slot online

Vakjes, vakjes en nog meer vakjes

 Hallo allemaal, een dag later dan zou moeten maar door omstandigheden niet gelukt. Maar hier dan toch nog mijn bijdrage voor de reminder bi...