woensdag 11 augustus 2021

Sea & Shore en nieuws

 

 Hallo lieve allemaal,

Vandaag heb ik een shadowbox voor jullie. Vorige week werd ik gevraagd om in het DT van HobbyVision te stappen. Daar heb ik niet lang over na hoeven denken. En aangezien ik de nieuwe lijn van Consortium Craft heb aangeschaft, heb ik daar ook direct maar mijn eerste DTpost mee gemaakt.

Wat een mooie lijn is dat. Ik hou van de zee maar kom er zo weinig. Wij wonen open en vrij met allemaal bossen om ons heen in het mooie Drenthe. Ik wil wel naar zee maar Geert heeft er geen behoefte aan. Die zit het halve jaar al midden op het water. Snap ik. Maar als ik het nou goed aanpak 😉, lukt het misschien nog wel dit jaar.

Om alvast te genieten heb ik deze shadowbox gemaakt met de lijn Sea & Shore. Die kun je hier vinden
https://www.hobbyvision.nl/nl/sea-shore.html

En nog een close-upje van de onderkant.

Jullie weten dat ik graag mag knippen. Dus heb ik gestempeld, ingekleurd en uitgeknipt. Het ontspant. Op de tekst na is alles van Sea & Shore. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Voorlopig kan ik er niet mee verder....Krijg morgen m'n eerste workshopgasten weer. Dus de tafel moet leeg! Daar ben ik wel even mee bezig 😁😂😄 Vanmiddag komt Laura bij ons eten en van zich af kletsen en morgen gaat Geert weer een weekje naar zee. Raad eens waar ik de meeste tijd doorbreng?
 
 
Fijne dag allemaal!
Liefs Monique
 
 

16 opmerkingen:

Angélique zei

Wauw, wat een mooie ceeatie! Ik waan mij meteen aan zee, maar dan niet op het drukke strand, maar ergens waar de natuur nog echt natuur mag zijn.

Scraptastisch zei

Heel tof in het team bij hobby vision Monique! Heel veel plezier daar als DT! Je hebt een prachtige shadowbox gemaakt met je nieuwe spulletjes! En zo heb je toch de zee bij je binnen gehaald!!! Gezellig dat Laura komt vanmiddag, bij mij komt Ben aanschuiven rond etenstijd. Veel plezier morgen en het weekend bel ik je even gezellig op!
Liefs Gerie

Epie zei

Gefeliciteerd Monique dat je in het DT team van
Hobbyvision gaat werken , veel plezier dáár !!
En meteen al een prachtige shadow box zeekaart toppie!!
Fijne woensdag groetjes v Epie ......

bolletjelucky.blogspot.com zei

Van harte gefeliciteerd dat je het team van Hobby Vision mag gaan versterken Monique. Superleuk en je hebt een hele mooie binnenkomer gemaakt. Ik hoor haast de zeemeeuwen hihi. Mooi met diepte gewerkt en zo mooi gedecoreerd, daar kun je wel een maritiem hoekje mee maken :)
Veel plezier morgen en succes met je nieuwe "job".
Lieve groetjes Miranda

Kaartenkraam zei

Wat leuk dat je het team van Hobbyvison gaat versterken, gefeliciteerd daarmee.
Je shadowbox is meteen al heel mooi daar kun je mee binnenkomen!

groetjes van Ank

Trudy zei

Wow wat prachtig gemaakt! Wij wonen een half uur rijden van de zee vandaan maar gaan er eigenlijk niet zo heel erg vaak naar toe!
Leuk dat je in het design van Hobbyvision mag komen!
Succes en groetjes, Trudy

Margreet zei

Proficiat met je nieuwe baan!
Mooie maritieme kaart heb je gemaakt. Geef hem aan Geert, wie weet gaat hij overstag! Jullie maken toch graag foto's? Kan op het strand ook heel goed.
xxx Margreet

Irene zei

Schitterend zeetafereel! Geef het maar een dominant plekje dan krijgt Geert vanzelf zin (hoop ik voor jou hihi). Proficiat met je dt-baan, veel plezier en succes dáár!
XxIrene

Martha zei

Woow dat is een eer om in het designteam van hobbivision te mogen knutselen!
B an harte!
Dit zeekaartje is al heel mooi prachtig gemaakt!
Liefs Martha

Cinderella zei

Hoi Monique
Wat gaaf dat je gevraagd bent voor het DT van Hobbyvision daar kan ik inkomen dat je meteen ja zegt hihi suc6 en vooral veel plezier daar.
En wat een gave creatie heb je gemaakt tja de zee en strand is ook kei mooi dus hopelijk kun je je hubby ompraten om te gaan .
Liefs en Creatiefs
Cinderella
XX

Nicolette zei

Wat leuk dat je gevraagd bent voor het dt schap. Heel veel succes!
Je eerste kaart is heel mooi geworden.
Groetjes Nicolette

GerJanne zei

ZO gaaf dat j bij Hobbyvision in het DT zit! Van harte! Tuurlijk hoefde je daar niet lang over na te denken. Je eerste creatie is alvast geweldig. Veel te zien en wat heb je netjes geknipt.
Het was vast gezellig met Laura! EN die week dat je alleen bent... ik kom in elk geval een dag in je hobbykamer zitten hahahaha.. en dan zit jij daar ook..

Gerrina zei

Ik heb de zee ook al zo lang niet meer gezien... wie weet dat het dit jaar in de vakantie nog lukt...
Vind 'm gaaf je box; wat een hoop knipwerk en prachtig gekleurd!
Gefeliciteerd met je DT plekje; daar ga je vast van genieten!
Denk dat ik maar eens op hou op hun FB dingen te plaatsen... dat is alleen maar gratis meer vb voor hen...
Groetjes, Gerrina

Trijntje zei

Wat leuk dat je gevraagd bent voor het dt-team van Hobbyvision. Gefeliciteerd. Je hebt direct een topper gemaakt. Aan zee is het altijd keuk. Gezellig om er af en toe naarctie te gaan.. het gaat vast nog lukken dit jaar. Groeten Trijntje

Henriët zei

Wat leuk dat je in het DT zit bij HobbyVision. Dat is jou wel toevertrouwd.
Je eerste creatie is meteen top. Heerlijk strandsfeertje. En dat knippen is jou wel toevertrouwd.
Houd je hobbykamer maar netjes. Ik kom volgende week voor inspectie!
Groetjes van Henriët

Hermien zei

Een prachtige creatie Monique zag het al voorbij komen op facebook. En weer een workshop dat is toch weer super gezellig.
Vanaf vandaag heeft iedereen hier in huis vakantie, maandag vertrekken we voor een midweek naar Volendam.

groetjes Hermien

One of a kind

Hallo allemaal, daar zijn we alweer met de reminder van Knutsels en Kadootjes. Er zijn al weer 2 weken om. We hebben al heel veel leuke inze...