Choose what makes your heart bloom...

 Hallo lieve allemaal,

vandaag een kleurrijke envelop voor jullie. Maar eerst wil ik jullie hartelijk bedanken voor de leuke reacties en felicitaties bij mijn vorige kaart. 

Deze keer is mijn post voor Pronty. Die weer een leuke kerstserie heeft uitgebracht. Ik vind het dan leuk om ook te laten zien dat je ook voor gewone dingen zo'n stencil kunt gebruiken. Het gaat om dit stencil.


De envelop is super makkelijk te maken. Ik heb mij heerlijk uitgeleefd met Ecoline. Je krijgt er prachtig gekleurde handen van. Bij een magazine van Indigo Blu zat een hele A4 aan stempels. Waaronder deze prachtige grote bloemen. Met chloor heb ik de bloemen ontkleurd. Hij is best heftig qua kleur. Ik denk wel eens dat past helemaal niet bij mij. Ik ben introvert maar mijn creaties zijn vaak heel uitbundig.

Zo zie je maar weer dat een kerststencil niet driekwart jaar in de kast hoeft te liggen. Allemaal een hele fijne dag gewenst. Geniet van het mooie weer. Je weet maar nooit hoe lang het duurt.

En dan had ik nog een vraag, eigenlijk mijn schoonzus. Een aantal maanden geleden hebben jullie een kaart gestuurd naar mijn zus. Nu wordt ze 7 september 50 en kan dit niet uitbundig vieren, niet door Corona maar door haar hersentumor. Het leek mijn schoonzusje leuk, dat ze op haar verjaardag toch wat mooie kaarten krijgt, zodat het toch een feestelijke dag wordt. Dus zouden jullie nog een keer een (verjaardags)kaartje willen sturen? Stuur maar een mailtje voor het adres. Ze woont in Meppel. Misschien hebben jullie haar adres opgeslagen.

Liefs MoniqueReacties

Martha zei…
Prachtig gemaakt deze envelop Monique
Inderdaad heel mooi van kleur!
Ik zal je even mailen, dan kan ik een kaart maken voor je schoonzus
Liefs Martha
Wat een mooie kleuren, een hele fleurige envelop Monique. Dank je wel voor je leuke reactie op mijn blokkentoren kaart, zo lief.
Lieve groetjes Miranda
Gerrina zei…
Ha dat je nooit ervan uit moet gaan dat een introvert iemand ook hele rustige kaarten maakt wist ik al...maar omdat jij ook workshops geeft weet ik ook dat er toch zeker een stukje extrovertheid in jou moet zitten; anders kon je nooit fijn die workshops geven en je kennis delen...
Ik vind dit helemaal bij zomer en zon en veel bloemen passen; mooi! Fijn weekend!
Wat een prachtige kaart, deze stempels en kleuren zijn supermooi. Ik hou wel van dat uitbundige en dit is een erg mooie kleurcombinatie. Voor jou ook fijn weekend! Ik mail je even voor je zusjes adres.

Margreet zei…
Op deze manier kun jij je gewoon goed uiten. Ik vind het een prachtige, kleurige kaart. Hou hier wel van.
Heb je een mail gestuurd.
xx Margreet
trijntje zei…
Wat een prachtige kaart in deze uitbundige kleuren. Misschien uit jij he ol deze manier... ik stuur je een mail. Groeten Trijntje
trijntje zei…
Wat een prachtige labelkaart in deze uitbundige kleuren. Misschien uit jij je op deze manier. Ik stuur een mail. Groeten Trijntje
Hoihoi

Gaaf Monique deze enveloppe kaart..makkelijk te
maken zegt ze😄😄 de flop ja maar niet hoe hij geworden
is. Prachtig deze kleuren.

Introvert wil m.i niet zeggen dat je niet van uitbundig kleuren houd of mag houden. Je bent misschien rustiger en een kat uit de boom kijker
maar zoals Gerrina zegt geeft je ook workshops duzzzz.

Hoe het ook zij je bent gewoon Monique! Monique die óók prachtige
Creaties maakt in alle kleuren en tinten en ik...ik geniet daarvan en ben
op een gezonde jaloers op je inkt technieken.

Leave groetnis Ina
Eri Kumeling zei…
Wow, wat en prachtige en kleurrijke envelop Monique!
Ik stuur je een mail voor het adres van je zusje!
Groetjes, Eri
Henriët zei…
Wat heb je dat weer mooi gedaan Monique! Dat inkleuren met chloor is jou wel toevertrouwd. Ik weet nog niet wat we woensdag gaan maken maar als het kan weet ik misschien wel welke stempel ik ga kiezen. Wat een mooie!
Groetjes van Henriët
GerJanne zei…
Heel gaaf zeg! Je hebt zulke mooie kleuren gekozen! EN natuurlijk wil ik Simone een kaar sturen. Adres moet ik wel weer even vragen. Komt goed...
Freubelmina zei…
Knap kunstwerk Monique,erg mooi,
Mail is verstuurd xx
Hermien zei…
Oh, wat is dit toch weer een prachtig kunstwerkje Monique jij hebt dat echt in je vingers. Natuurlijk sturen we een kaartje. Zou je het adres op de @pp kunnen zetten?

Groetjes Hermien
Nelleke zei…
Wat maak jij altijd prachtige creaties met inkt en ecoline. Dat inspireerde mij om deze envelop te liften voor de liftchallenge en dan in de vorm van ene tag.
Zojuist geplaatst en zo weet je ervan en ik jou werk 'gebruikt' hebt. Groetjes, Nelleke

Populaire posts van deze blog

Nog een keer vandaag 2 Sisters on the blog

Mixed Media en aapjes, stokstaartjes en ander leuks

Knutseldate met Henriët