zondag 20 juni 2021

Visje, visje.....in het water

 Hallo allemaal,

vandaag start er weer een nieuwe challenge bij Knutsels en Kadootjes. We hebben geen vakantie maar laten de challenge wat langer doorlopen. Namelijk 6 weken. Zo hebben jullie iets meer tijd om een kaart te maken en tussendoor te genieten van hoop ik een mooie zomer!

De nieuwe challenge heeft als thema "Onderwaterwereld". Een leuke challenge met mooie voorbeelden van mijn DT maatjes en onze gastdesigner.


Deze kaart heb ik voor jullie gemaakt als voorbeeld. Ik heb toch weer eens een kaart voor Kevin gemaakt. Hij heeft nu een vriendin die de kaartjes wel wil houden...haha. Hij was woensdag jarig en kreeg van ons een vishengel. Sinds 1 juni zijn ze verhuisd en wonen nu aan het water. Dus een hengel vonden we een leuk kado. En daar past natuurlijk een vissenkaart bij.

Het is een slimline kaart geworden. Met een aantal kleuren distress oxides de achtergrond gemaakt en met de prachtige vissen stempels waaronder ook het Koraal gestempeld. Ook heb ik de rijdende boot van de Steampunkset gebruikt. De vissen zijn verhoogd opgeplakt. Die heb ik eerst gekleurd en daarna een laagje glossy-accents opgebracht. De tekststempel is van de A-ction. Die kreeg ik voor mijn verjaardag van GerJanne. Her en der heb ik nog wat met chloor geverfd maar dat zie je niet zo goed.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Als je HIER klikt kun je ook de kaarten van het DT zien.

Ik ben druk bezig om jullie allemaal een kaartje te schrijven met een leuke attentie erbij. Het duurt wat langer door het mooie weer. Deze week wordt het wat frisser, dan wil ik het afwerken. Ik heb 33 fantastisch mooie kaarten gekregen. Dank jullie wel daarvoor!!!

Een hele fijne zondag en mooie week gewenst!
Liefs Monique


13 opmerkingen:

Kaartenkraam zei

Wow wat een schitterende kaart! Prachtige achtergrond heb je gemaakt met die mooie stempels. Mooi effect door de vissen in te kleuren en verhoogd op te plakken.
Fijne zondag!

groetjes van Ank

Scraptastisch zei

Allereerst nog van harte gefeliciteerd met Kevin zij verjaardag Monique en Geert. Je kaartje is prachtig maar de inktjes zijn jouw wel toevertrouwd, hihi Herken het hoor ik vroeg laatst ook nog aan mijn zoon vind je het nog steeds leuk om een kaartje van mij te krijgen voor je verjaardag? of zeg je mam laat maar zitten...hij blijft het leuk vinden....pppffft gelukkig maar! Lekker lang de nieuwe challenge maar van de 6 weken valt ook mijn vakantie in maar hou het in gedachten! Meid wat een onmogelijke klus zoveel kaartjes te maken, maar ja als je A zegt? succes ermee en ga je binnenkort even bellen! doeiiiii....
xx Gerie

Margreet zei

Wat een gave kaart heb je voor Kevin gemaakt. Past helemaal bij zijn cadeau. Lijkt me superleuk om aan het water te wonen.
Succes met al je bedankjes (je weet wel waar je aan begonnen bent).
xxx Margreet

Hermien zei

Het is weer een waar kunstwerkje geworden Monique, prachtig.

Groetjes Hermien

Ina ( Frysk Famke ) zei

Wowww wat ontzettend gaaf Monique.

Prachtig van kleur, jij en ik inkt
zijn één. Ooit hoop ik het ook zo
te kunnen...blijf oefenen.

Heb verdorie nu wel K3 in me hoofd
Visje visje ....🙈

Leafs fan Ina xx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een kunstwerkje deze mooie felicitatie-kaart voor Kevin. Past inderdaad mooi bij het cadeau en wat heerlijk om aan het water te wonen. Nog gefeliciteerd met zijn verjaardag Monique en succes met je bedankjes.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Oh.... wonen ze nu aan het water? Wat leuk moet dat zijn! Vroeger bij mijn ouders was dat ook zo. Die woonden aan de Hoogeveense Vaart. Altijd wat te zien en we hebben ook heel wat gevist en gevaren..
Je kaart is echt supermooi geworden. Nog van harte met je grote zoon. leuk dat Triscilla de kaarten bewaren wil, weet je zeker dat je ze niet voor niets maakt.. Onze kinderen vinden het ook nog steeds leuk en kaartje van mam te krijgen... ze rekenen er eigenlijk al op...

Freubelmina zei

Prachtige kaart maakte je voor je zoon Monique, ik heb hem vergroot bekeken en wat een kunstwerk is het.
Je bent druk met de bedankkaartjes hihi. Lieve groetjes xx

Martha zei

Wat een mooie kaart met die prachtige vissen, Monique
Nog van harte met de verjaardag van jullie zoon!
Liefs Martha

Doris knippenenplakken zei

Prachtige achtergrond, een prachtig geheel!
Groetjes Doris

Marjan zei

Nog van harte met de verjaardag van je zoon. Ik zag de kaart op FB, echt een supergave kaart! Zo'n mooie opbouw met de stempels en ook in deze tinten! Heel passend bij zijn cadeau en nieuwe woonstek. Leuk dat zijn vriendin je kaarten bewaart, dat doen mijn dochter, kleindochter en mijn schoondochter ook. ik kan dat wel op prijs stellen en jij vast ook.

Trijntje zei

Wat een prachtige onderwaterkaart heb je gemaakt Monique. Met het warme weer is het niet zo om kaarten te maken. Het was ook een paar dagen erg warm… wij zitten veel op de fiets… Dus op dit moment ook niet aan de knutsel. Succes met je bedank project!. Groeten Trijntje

Gerrina zei

Wow deze is echt gaaf! Mooie combinatie en super stempelen! Groetjes, Gerrina

Reminder bij Knutsels en Kadootjes

 Vandaag is het tijd voor de reminder bij Knutsels en Kadootjes . Een challenge met geometrische vormen. Je ziet me niet zoveel voorbij kome...