zondag 6 juni 2021

Een hele uilenfamilie bij elkaar...

 Hallo lieve allemaal,

vandaag is het weer tijd voor de reminder bij Knutsels en Kadootjes. Repeat stamping... Het is niet moeilijk maar ik geloof dat iedereen van het mooie weer heeft genoten afgelopen week. Vandaag is het wat koeler en hebben jullie misschien tijd om de uitdaging aan te gaan? 

Ik heb deze week ook bijna geen kaart gemaakt. Wel afgemaakt, vooral om jullie te bedanken voor de mooie kaarten die ik heb gekregen. Nog eventjes en dan gaan ze op de bus. Ik moest eerst de tuin in afgelopen week. Toen de zon er uiteindelijk doorkwam, schoot het gras én onkruid omhoog. En juist dan zit Geert altijd op zee. Dus grasmaaien, onkruid wieden, ramen wassen, terras zit klaar maken enzovoort. En met een tuin van 1500 m² ben je wel even bezig. Ik vind het heerlijk!  Vooral als alles er weer strak bij ligt.

Maar vandaag is het tijd voor een kaartje. Het is niet spectaculair maar het ontbreekt me even aan inspiratie de laatste weken.


Het is bijna een one layer kaart geworden maar ik heb er nog wat takje en een uiltje als centerpoint opgeplakt. De uiltjes heb ik al heel lang maar nog nooit gebruikt. Dat werd dus wel een keertje tijd. Komen jullie ook gezellig kijken op Knutsels en Kadootjes? Onze gastdesigner en mijn DTvriendinnetjes hebben weer mooie voorbeelden gemaakt.

Vandaag vieren we mijn verjaardag met mijn schoonfamilie. Ik had gehoopt buiten maar met 18 C° en de wind er vol op wordt het toch binnen zitten ben ik bang. Maar dat mag de pret niet drukken.

Allemaal een hele fijne dag, geniet van de afkoeling en dan weer door naar de warmere temperaturen.

Liefs Monique

 14 opmerkingen:

Elly zei

Die is leuk deze kaart.
Ja het was weer zeer warm op zolder, wordt nog wat met de zomer.
groetjes Elly

Angélique zei

Ik vind hem wel erg leuk hoor, heel origineel. Het middelste uiltje kijkt een beetje vragend naar al die andere uiltjes, wat zal er in zijn kopje rond gaan?
Pfieuw, 150m2... dat is een aardige klus! Wel fijn dat je er plezier in hebt om het netjes te maken. Fijne 2e (of misschien wel 3e, 4e...) verjaardag vandaag.

Nicolette zei

Een leuk kaartje met die uilen. En hier kunnen we goed buiten zitten hoor, ik hoop voor jou ook.
Groetjes Nicolette

Henriët zei

Die is leuk!! Komt natuurlijk ook door de uiltjes 🤣.
Ik weet wel wanneer en naar wie je hem volgende maand kunt versturen.
Gezellige middag vanmiddag. De zon schijnt hier nog niet.....
Groetjes van Henriët

Martha zei

Heel mooi kaartje Monique!
Zoo hee dat is een grote tuin dat vergt wel wat onderhoud....
Ik zit hier in Brabant al de hele dag in het zonnetje,uit de wind ischet zo rond 25 graden, maar misschien is het bij jullie in het noorden frisser en of bewolkter in elk geval een fijn verjaardagsfeestje!
Liefs Martha

Scraptastisch zei

Ik denk dat je toch nog wel even buiten kunt zitten in je "schone tuin" hoor Monique, hier schijnt de zon de hele dag volop! Je hebt goed gestempeld, wat veel uiltjes maar ja anders is het ook geen repeat stempelen hihi Gezellig dat de schoonfamilie er vandaag is en Geert natuurlijk ook!
Ik ga straks naar vriendin Joke en die steekt de BBQ aan, ook niet verkeerd!
xx Gerie

GerJanne zei

Toch een leukerdje geworden, ondanks weinig inspiratie.
En ik hoorde dat in het westen en zuiden van het land de zon scheen. Zal nog wel even duren voor het naar het oosten en noorden komt. Hier ook nog steeds bewolkt...maar even goed een fijne dag!

Trudy zei

Wat een leuke vrolijke uilenkaart !
Hier is het veel te warm om buiten te zitten!
Ik denk dat je moet verhuizen of je hebt het bericht gisteren getypt!
Groetjes Trudy

Margreet zei

Al is hij niet spectaculair, hij is wel errug leuk hoor!.
Na al jouw buitenwerkzaamheden kan ik me voorstellen dat je even op bent.
Hier is het de hele dag mooi weer geweest. Hoop dat je toch een leuke dag hebt gehad.
xxx Margreet

Gerrina zei

Heerlijk dat je de tuin helemaal aan kant hebt en nu kan genieten! (Wij moeten nog een klein stukje dat ik zelf kan doen en een stukje dat wij samen moeten doen; m'n armen zijn net te kort...)
Je kaart is een lekker vrolijke! Leuk al die frisse kleurtjes die ze net laten "poppen" ! Groetjes, Gerrina

Doris knippenenplakken zei

Wat een leuke gezellige uilenkaart.
Groetjes Doris

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat leuk met al die grappige uiltjes Monique. Ja hier wordt ook weinig gefreubeld met het warme weer, ik kan er slecht tegen.
Lieve groetjes Miranda

Daphne zei

Deze had ik gemist.
Ik zit nu ook even te bloggen, voordat ik eten ga maken.
Jij ook volgens mij, want ik krijg net ptecies je reactie binnen op mijn blog.
Uiltje, ik blijf ze leuk vinden.
Ik heb héél veel ideeën, voor het herhaal Stempelen, maar het is zoals jij schrijft: te mooi weer en na het werk is het genieten in de tuin.
Ach, het is even niet anders.

Freubelmina zei

Oooo deze is ook supergaaf zeg, erg leuk gedaan Monique xx

Wat ben jij een doorzetter!

 Een hele goeiemorgen, allereerst dank voor de leuke reactie op mijn vorige post. Iets van 2 x lol met dezelfde rol, geniaal, Angélique! De ...