dinsdag 25 mei 2021

Bijna vergeten

 Hallo lieve allemaal,

zou ik het toch bijna vergeten om vandaag mijn kaart te plaatsen die ik tijdens onze knutseldate bij Henrïet heb gemaakt afgelopen vrijdag. Ik moet nog even bijkomen van gisteren. Het was een Corona-verjaardag. Alleen de kinderen waren er en mijn zus met vrouw. 7 Juni krijgen Geert en ik onze eerste vaccinatie. Tot dan hou ik het nog een beetje rustig. Gistermorgen werd ik voor het eerst wakker terwijl er niemand in huis was om me te feliciteren. Ik weet dat zijn er meer onder ons. En ik weet nu, dat dat niet leuk is! Maar gelukkig had ik een heleboel enveloppen om open te maken tijdens een bakkie koffie. Binnenkort zal ik de kaarten laten zien maar vandaag eerst de kaart die ik bij Henrïet heb gemaakt.

Een kaart voor Merel, de bonusdochter van mijn zus. Ze is 17 geworden en op dezelfde dag jarig als mijn vader. En toch ben ik haar helemaal vergeten 😲 Dus heb ik haar deze feestelijke taart gemaakt met bijpassend tekststempel.... Mijn eerste keer dat ik een craftmal op deze manier gebruik. Het was superleuk om te doen.

Ik weet niet wat het is maar ik vergeet alles. Het is géén desinteresse want ik vergeet zelfs mijn afspraak bij de kapper. Ik ben vanmorgen maar begonnen om bij al mijn afspraken een alarm neer te zetten. En ook bij alle verjaardagen. Komt jullie dit bekend voor? Tijdens de zwangerschappen had ik er ook heel erg last van, dus ik gooi het op hormonen. Maar het is verrekte lastig.

Maar goed, vandaag heb ik weer gered. I.p.v. afgelopen zaterdag naar de kapper, ben ik vanmorgen geweest. Kaartje geplaatst en nu van mijn gekregen kaarten genieten. Ergens in deze week kom ik bij jullie allemaal langs om te bedanken. En natuurlijk ben ik al druk met bedankkaartjes. Superbedankt en tot gauw!

Liefs Monique


24 opmerkingen:

Femminde zei

Monique, nog van harte met je verjaardag. Ja niet leuk dat er dan niemand is, maar gelukkig wel post.
En je hebt het vast helemaal goed gemaakt voor Merel met zo'n hele toffe kaart!! En mooie kleuren ook. En ja dat vergeten (ik ben er helaas ook goed in).
Verjaardagskaarten leg ik meestal in het zicht en dan gaat het meestal goed. Ook probeer ik vaker op de kalender te kijken.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Irene zei

Och errum, zo alleen wakker worden op je verjaardag maar gelukkig véél post en later toch gezellig bezoek! Ben was er vroeger vrijwel nooit op verjaardagen, Sinterklaas etc etc...alles went Monique, zelfs dat hij na al die "eenzame" jaren ineens 24/7 met pensioen om me heen is 😁.
Vergeetachtig en hormonen? Ik zou het niet weten, nooit last van maar noteren en elke morgen ff op de agenda kijken doet wonderen!
Je taartkaart is super gezellig geworden dus dat is te laat is word je wel vergen denk ik!
XxIrene

Kaartenkraam zei

Ja ik ken dat alleen wakker worden op je verjaardag dat heb ik al tientallen jaren! En mijn afgelopen verjaardag ben ik zelfs de hele dag alleen geweest, daar is niks aan maar het is niet anders.
Gelukkig had jij nog wel bezoek!

Ik vind je taartkaart helemaal geweldig, wat een leuke kleuren en dessins bij elkaar. Merel vergeeft het je vast wel als ze deze mooie kaart ziet.

groetjes van Ank

Eri zei

Gelukkig heb je later op de dag nog bezoek gekregen om je verjaardag te vieren, en hopelijk heeft de verjaardagspost toch geholpen om je een beetje jarig te voelen.
Met deze leuke verjaardagstaart en tekst voor Merel heb je het vast goed gemaakt dat je te laat was.
Groetjes, Eri

Angélique zei

Je maakt het vergeten van de verjaardag ruimschoots goed met deze feestelijke taart, uh, kaart. De tekststempel vind ik geweldig, die helpt zeker met goedmaken.
Nou, dat lijkt mij ook niet leuk, om op je verjaardag alleen in huis wakker te worden.

Trijntje zei

Wat een superleuke taart heb je gemaakt. Heel mooi opgemaakt. De jarige zal het je vast vergeven.... want als je zo een mooie kaart krijgt. Fijn dat je zo leuk geknutseld hebt met Henriët. Mooi dat je genoten hebt van de verjaardagpost en dan de visite in delen.. zeker voorzichtig blijven is een goed zaak. Fijn dat je snel gevaccineerd wordt. Niet vergeten! Wij hebben 1 prik gehad... De tweede komt 3 juli... dus dat duurt nog even... wij blijven Corona proof... Groeten Trijntje

Angelique zei

Prachtige taart maakte je bij Henriët voor je nichtje, het is je vast vergeten na het zien van zo'n prachtige kaart. Het klinkt zo bekend het vergeten, ik moet alles opschrijven en zelfs dan vergeet ik er soms naar te kijken, haha.
Fijn dat je ondanks het alleen wakker worden toch genoten hebt van de rest van je verjaardag.
lieve groetjes Angelique

Margreet zei

Allen wakker worden als je jarig bent heb ik gelukkig nog niet meegemaakt, maar wel een keer alleen wakker worden op onze trouwdag. Joop lag toen in het ziekenhuis te wachten op zijn 1e hartoperatie.
Gelukkig heb je al je kaarten bewaard als gezelschap en kreeg je later toch nog bezoek. Nog even volhouden tot de vaccinatie.
Vergeten doe ik niet zo veel omdat ik alles opschrijf en iedere avond en ochtend in de agenda kijk wat er staat te gebeuren.
Op mijn kamer heb ik een aparte agenda en notitieblokken voor mijn hobby.
Zelden dat er iets tussendoor schiet.
Je kaartje is trouwens een beauty!
xxx Margreet

Rina zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Goed idee om de verjaardags post pas openen e maken op de dag zelf. Dit geeft er dan toch nog een extra verjaaardags tintje aan. Mooi kaartje heb je gemaakt voor je nichtje, met zo'n mooi kaartje is het niet zo erg dat het een dag later komt.
Groetjes Rina

Henriët zei

Gelukkig was je onze knutseldate niet vergeten want dan had je deze mooie taart niet gemaakt. Het was weer een super gezellige dag!
Je verjaardag begon dan misschien alleen maar daarna had je alleen maar leuke dingen.
Groetjes van Henriët

Rosina zei

Wooow wat een mooie feestelijke 'taart'kaart is dit Monique...daar zal je nichtje vast blij mee zijn en zo hebben jullie zeker een gezellige knutseldate gehad vorige week vrijdag...
Dank je wel voor je lieve reactie op mijn kaartje vandaag
groetjes Rosina

GerJanneke zei

Nou ja je weet het al....ik heb er vooral last tijdens erge drukte, maar vervelend blijft het, als je het gevoel hebt achter de feiten aan te rennen.
Je taartkaart is superleuk. Dat zal je bonusnichtje wel gaaf vinden.
En alleen wakker worden op je verjaardag. Het is mij denk ik vroeger wel eens overkomen, maar leuk is dat niet. Ik weet nog een keer dat ik vrij genomen had op mijn verjaardag, Peter aan het werk, mijn vader werkte nog en daar zat ik de hele ochtend alleen, nog geen sociale media of appjes, post kwam pas in de middag... toen dacht ik: waarom heb ik eigenlijk vrij genomen???
Ik reageer met mijn DT account, want op een of andere manier vond de robot me weer...

Martha zei

Ah ja das toch wel jammer voor je als je jarig bent en er is niemand om je feliciteren, fijn dat je post hebt gehad Monique,
Mijn kalender en agenda zijn mijn maatjes, er is denk ik niks vreemds aan vergeetachtigheid, ik denk dat je het ook kunt trainen met bewustwording en opschrijven...
Mooie kaart heb je gemaakt met dat uiltje in orachtige kleuren!
Ffijne dag liefs Martha

Daphne zei

De tekst is leuk🤣, op deze manier kom je goed weg bij een vergeten verjaardag!!
Prachtige kaart, of beter creatie.
Wat een raar idee, om jarig te zijn zonder iemand in huis.
Gelukkig had je kaarten, dus toch een hoop gezelligheid op je verjaardag.

Nicolette zei

Wat is mooi geworden. Leuk gemaakt.
Groetjes Nicolette

Nancy Soetaert zei

wel triest als er 's morgens niemand is om je te feliciteren op je verjaardag. Gelukkig een stapeltje post en dan toch nog wat bezoek.
Heel leuke kaart, eens iets helemaal anders voor jou, volgende keer een mixed media taart?
tja, vergeten, ... ik leefde voor corona echt op agenda, want zoveel vergaderingen en zo. Nu ligt mijn agenda aan de kant, want er is toch niets te doen, maar wel riskant om dan de kapper en zo te vergeten. En de agenda op mijn gsm raak ik maar niet gewoon... Moet ik echt eens leren mee werken....
Groetjes
Nancy

Colien zei

Balen dat je alleen was op je verjaardag, Monique. Gelukkig had je veel post, dat moet je toch wel wat opgevrolijkt hebben. Gave kaart heb je gemaakt en wordt vast gewaardeerd, ook al is ie wat later (of juist daarom wel!) Ik heb altijd met agenda en onthoud-briefjes geleefd en nu staat alles in mijn telefoon, kan niet zonder, want dan ben ik ook vergeetachtige jetje, hoor.
grtz Colien

Marjan zei

Nee, dat kan ik me voorstellen, dat is niet leuk. Gelukkig had je wel die stapel kaartjes en bezoek!
Ook al vergat je haar verjaardag, dit is wel een heel gaaf kaartje en ze zal het zeker op waarde schatten, soms is het ook gewoon leuk om lekker lang jarig te zijn!
Dat vergeten deed ik ook veel in de overgang, dus die hormonen zouden best de schuldige kunnen zijn! Maar ook een kalendertje in mijn hobbykamer helpt, want daar zit ik elke dag!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Inderdaad saai om op je verjaardag alleen wakker te worden in een stil huis maar gelukkig is het goed gekomen en een stapel post geeft ook een feestelijk gevoel toch? Dat je wat te laat was met deze leuke taart/kaart zal je vast vergeven worden, hij is super.
Lieve groetjes Miranda

Original handmade by Janneke zei

Hoi Monique,

Ik ben blij dat de postbode je verjaardag niet vergeten is en ook mijn kaartje heeft afgeleverd. Het zal best wennen zijn om na zoveel jaren een drukgezinsleven te hebben nu samen met je lief te zijn.
Deze week krijgen alle twee onze kinderen de sleutel van hun nieuwe huis. Arjan hoopt en over 8 wkn in te trekken in zijn huur appartement en Janine heeft een klushuis gekocht en gaat maart volgend jaar trouwen. Enerzijds zie ik er naar uit om saampjes te zijn, maar begrijp ook goed dat het soms heel stil kan zijn.
Ik hoop dat het nu weer iets beter met je gaat?!

Je hebt een super leuke verjaardagskaart gemaakt. Echt gaaf die taart!
Ik wens je een mooie dag toe.

Groetjes Janneke

Anita van Merode zei

Hoi Monique, nee dat is niet gezellig alleen wakker worden op je verjaardag, gelukkig had je mooie verjaardagspost. fijn te horen dat je hem mooi vind. Ik kijk er al na uit wat je aan het maken bent voor mij, of net af heb. Is altijd ook erg mooi van jou! Deze kaart is erg mooi!
Groetjes Anita

Epie zei

Gave taart op je kaart en hier houd dat uiltje wel van :-)
Nog proficiat met je verjaardag niks aan dat 1 op 1 bezoek
Alhoewel ik zélf in april méér bezoek had dan anders :-)
Fîjne donderdag greetz Epie ......

Gerrina zei

Is niet helemaal bekend, maar in de overgang gaan je hormonen er soms ook voor een tijdje met een gedeelte van je geheugen van door...lijkt wel een gatenkaas dan...en dit kan nog erger zijn als je een trage schildklier-werking hebt... Kun je je dus voorstellen dat de kaart voor jou verjaardag hier nog op mijn tafel ligt, verstopt onder twee nieuwe stempels? Wat baal ik daarvan! Dat betekend dat je dan maar zomaar een keer een kaart van me toegestuurd krijgt om je dag op te vrolijken...denk dat je daar ook wel blij van kunt worden?
Wat een super feestelijke kaart heb jij trouwens gemaakt! Echt een kaart om helemaal blij van te worden! Groetjes, Gerrina

토토사이트 zei

Your writing is perfect and complete. 메리트카지노 However, I think it will be more wonderful if your post includes additional topics that I am thinking of. I have a lot of posts on my site similar to your topic. Would you like to visit once?


Doorkijkje of niet?

 Hallo allemaal, vandaag heb ik een pillowbox voor jullie. Voor een collega op het werk heb ik dit boxje gemaakt. Met daarin een giftcard ho...