zondag 14 maart 2021

Laura's laatste verjaardag thuis

Hallo allemaal,

vandaag zitten we alweer op de helft van de challenge bij K&K. De tijd vliegt. Je zou haast denken dat het voorjaar en de zomer zijn overgeslagen en dat het herfst is. Wij wonen nogal open en af en toe knappen de kozijnen in de sponningen. Het pad wat ik vaak loop is nu onbegaanbaar. Er ligt een hele dikke tak van een boom. Donderdagmiddag dacht ik nog dat het niet zo slim was om hier langs te lopen. En gelukkig heb ik dat ook niet meer gedaan. Maar ik dwaal af 😂 tijd voor de reminder!

Ik heb de stansen gebruikt van Studio Light. En natuurlijk weer eens met de inktjes aan de slag. En stencils van Pronty die deze week uitgekomen zijn. Ook heb ik washitape gebruikt en oude postzegels van mijn zwager die ze in zijn kinderjaren spaarde. Achter de kaart heb ik de stander gebruikt van JoyCraft. En natuurlijk het labeltje.


Ik ben niet meer in Blogland geweest sinds begin maart en Laura de sleutel kreeg van haar appartementje. Het is haar gelukt! En nu zijn we druk met spullen kopen (heel lastig nu), schoonmaken, schuren en verven. Gisteren hebben we haar bed, wasmachine, koelkast en diepvries verhuist. Ze slaapt thuis nu op de grond op een matras. Aankomende vrijdag is ze jarig. Dat viert ze nog thuis en dan waarschijnlijk na het weekend trekt ze hier de deur achter zich dicht. Ook heeft ze een leerbaan  gevonden als electriciën. Daar is ze afgelopen maandag begonnen. Zo heb je niets en zo heb je alles.
En dan heb ik het huis leeg. Alleen Geert en Bowie nog. Wat een ruimte en vrije tijd hahaha....Dat zal wennen worden. Als Geert weer naar zee gaat, gaat Laura ook weg. Dus gelijk helemaal in m'n uppie. Wat zal ik eens gaan doen? Heel veel knutselen denk ik. Zonder dat iemand me stoort....

Vandaag zijn we weer in Emmen en doen de laatste klusjes. De keuken moet nog schoon en in de woonkamer nog geverfd en dan zijn we klaar. En kan ze op eigen benen gaan staan.

Jullie moeten me het maar niet kwalijk nemen dat ik eventjes niet langs kom. Ik ga alleen de challenge deelneemsters bij langs. Meer lukt even niet. Maar straks, tijd zat!

Klik HIER voor de mooie voorbeelden van het team. Wat ben ik toch blij met ons team. Elke keer weer mooie voorbeeldkaarten! Heb een fijne zondag, waai niet weg en stay safe!

Liefs Monique

 

23 opmerkingen:

Irene zei

Mooie reminder voor de challenge Monique en dat je druk bent is goed te begrijpen. Heerlijk dat je Laura zo goed kunt helpen, dan weet je dat ze er straks góed bijzit en dat geeft rust! Voor jou een héél grote omschakeling maar hoe moeilijk en leeg dat soms ook voelt: kids happy, mamma happy is mijn motto en gelukkig is de afstand te doen en blijven jullie elkaar vast regelmatig zien!
XxIrene

Daphne zei

De kleuren van de inkt zijn weer super mooi.
Ik vind het altijd erg knap zoals jij "Gewoon begint" een dan, als je klaar bent, en heel mooi compleet, alles klopt, creatie hebt.
De postzegels hòren daar gewoon een het labeltje is natuurlijk voor de challenge, maar past ook héél goed.
Wat een werk en gedoe hè, zo'n huisje. Spannende tijd voor jullie, maar jij gaat het echt helemaal redden hoor!! Eerst een beetje bijkomen en daarna lekker je eigen tijd indelen. En Bowie, die zal je helpen om in een ritme te blijven🥰

Martha zei

Leuke kaart Monique
Ja ik begrijp dat het een drukke tijd is voor je, dat bloggen komt wel weer
Fijn dat alles nu zo positief verloopt ook wat het werk van Laura betreft!
Even wennen denk ik zo als Laura op zichzelf woont, maar ook dat komt goed, ik spreek uit ervaring
Liefs en fijne dag, Martha

Scraptastisch zei

Je kaart ben ik weg van Monique zo vrolijk met het geel erbij en tegelijkertijd lekker stoer! Super gave stans heb je gebruikt. Ja druk in de weer maar wordt vast een mooi thuis voor Laura. Ze zal vast nog vaak bij je aan schuiven met etenstijd en het is ook zo leuk om nu naar hun toe te gaan en ik denk dat je snel gewend bent ... stiekem ook wel heerlijk als je, je eigen tijd weer kunt indelen en er komen weer andere leuke dingen op je pad hoor! Succes nog met de laatste loodjes!!!
xx Gerie

Gerrina zei

Wat fijn dat het je dochter allemaal gelukt is in deze tijd! Jij succes met wennen straks en natuurlijk veel plezier met het genieten ook!
Je kaart is een mooie; gaaf dat je zoveel gecombineerd hebt en het zonnige geel doet goed met dit weer... Fijn weekend verder!

Ina ( Frysk Famke ) zei

Ohhh ik ben weg van je kaart, inktjes he😉

Prachtig in deze kleuren.

Zal idd even wennen zonder Laura, komt vast en zeker
met regelmaat naar haar ouderlijk huis.

Leafs fan Ina xx

Cinderella zei

Hallo Lieve Monique,

Poeh ja das ook moeilijk meis je weet dat het er een keertje van komt het hoort erbij maar dat maakt het niet makkelijk. Maar het wil ook zeggen dat je het goed hebt gedaan toch? dat Laura op eigen benen gaat staan zoals ze dat zeggen.
Maar gelukkig hebben we een leuke hobby en als het weer mee zit lekker naar buiten genieten van de natuur.Tenminste dat is wat ik doe sinds corona .
Gave kaart trouwens en ik heb mijn tag geplaatst vanochtend leuke challenge.
Fijne Zondag
Liefs en Creatiefs
Cinderella
Xx

!neke zei

Mooie kaart !!!
En wat een veranderingen..... kind op eigen benen..
bij mij al lang geleden. Nu vliegen de kleinkinderen al bijna uit !
En ook fijn een baan !
groeten Ineke

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart is dit superleuk gemaakt. Leuke details. Begrijpelijk dat je nu andere dingen aan he hoofd hebt dan bloggen te vexidkdn. Succes met klussen en schoonmaken. Straks zal het je wel even raar aankomen als je alleen Bowie om je heen hebt. Maar je hebt toch nog leuk gezelschap. Succes met alles. Groeten Trijntje

Henriët zei

Dat heb je weer mooi gedaan! Wat leuk met die oude postzegels. Die liggen hier ook nog ergens op zolder te verstoffen.
Het voordeel van Emmens is dat Laura niet mijlenver weg zit en dat je dus heel makkelijk even bij haar langs kan gaan. En ik kan je vertellen: het went! Geniet de komende week nog maar van haar aanwezigheid en daarna van alle extra knutseltijd die het je oplevert.
Groetjes van Henriët

Margreet zei

Wat een gave kaart in een mooie kleur geel en met mooie details.
Dan heb je momenteel idd wel wat anders aan je hoofd dan bloggen. Maar die tijd komt straks wel weer.
Wat fijn dat Laura nu én een huis én een baan heeft. Toch weer een zorg minder.
xxx Margreet

Eri zei

Wow, wat een supermooie kaart, heel leuk gedaan met de oude postzegels! Het zal even wennen zijn, dat Laura op eigen benen gaat staan. Weer een nieuwe fase in jullie leven. Maar er komen vast weer andere leuke dingen op je pad.
Groetjes, Eri

Hermien zei

Prachtig kaartje voor Laura, succes nog met de klusjes in haar nieuwe woning. Dat zal straks wennen worden als het zo rustig is in huis.

groetjes Hermien

GerJanne zei

Jeee, wat een kleurrijke kaart voor Lautje! ALs het maar niet te zoetsappig is he?? EN dat is deze zeker niet. Best stoer eigenlijk en prachtige stempels.
Ja wat zal het anders zijn allemaal, mooi dat je samen met haar ermee bezig bent, dan is het goed. EN straks heel stil in huis.. zal vast wennen worden. Maar ik kom zeker weten een keer een nachtje logeren!

Aartje zei

Prachtige kaart Monique, hele mooie kleuren en het label past er heel mooi bij.
Groetjes Aartje

jackelien zei

Hoi
Je creatie ziet er geweldig uit.
Dat zal eerst wel even wennen zijn.!
Verwen haar nog maar lekker de laatste verjaardag thuis.
Groetjes Jackelien

Nicolette zei

Je kaart is weer zo gaaf. vrolijk met het geel. En een spannende tijd breekt aan voor jullie. Maar voor Laura heel fijn.
Groetjes Nicolette

Marjan zei

Mooi jouw kaart, Monique! Prachtig gebruik gemaakt van inkten, stencils en stempels!
Oeh, die tak, je had een goed vooruitzicht. Het waaide ook wel heel erg hard!
Fijn dat het allemaal lekker loopt voor Laura, maar inderdaad jammer dat het nu zo lastig is om spullen te kopen. online wel, dus sommige dingen kunnen en misshcien kan ze voor andere zaken een afspraak maken?
En logisch dat je het druk hebt! Komt wel weer allemaal.

Trudy zei

Prachtige kaart heb je gemaakt! Dat zal wel even wennen zijn als je helemaal alleen bent. Maar je moet maar zo denken, heel veel mensen in Nederland wensen dat ze even het huis voor zichzelf hebben!
Sterkte en knutsel ze, Trudy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat heb je weer een prachtige reminderkaart gemaakt Monique, alles klopt vind ik.
Fijn dat je Laura zo kunt helpen. Het zal zeker wennen zijn in je uppie, dat had ik ook maar je hobbies en je hond slepen je er vast doorheen.
Lieve groetjes Miranda

Willy zei

Wat een prachtige kaart Monique en wat een heerlijk voor Laura zo'n positieve Flow!! Succes met het verhuizen...

Colien zei

Heel mooie kaart voor Laura, alvast proficiat!
En wat fijn dat ze straks op zichzelf zit en het mooi voor elkaar heeft.
Een fijn huisje en een toffe leerbaan, top!
Succes met de ruimte en vrije tijd... en Bowie natuurlijk ;)
grtz Colien

Epie zei

Mooie aparte kaart Monique , je bent goed bezig met inktjes en alles .
Proficiat met het nieuwe apartement van je dochter en alvast gefeliciteerd
met haar verjaardag . Goed dat je haar zo steunt in deze periode , top !!
Fijne donderdag en Een creatieve dag , als ik tijd heb doe ik mee , labels
Vriendelijke groet v Epie

Huisje, boompje, beestje

 Hallo, dank jullie wel voor jullie reacties op mijn label. En de succes wensen voor mijn werkweek. Ik ziet hier nu te typen met loodzware a...