woensdag 2 december 2020

Een verhuizing en een gezellige knutseldate

Hallo allemaal,

wat een triestigheid met het weer de laatste paar dagen. Ik hoop dat er een beetje vorst komt, meestal schijnt dan overdag de zon een beetje. We gaan het zien. Het is in ieder geval knutselweer. 

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien die ik naar Ingrid heb gestuurd. Ze is verhuisd en dat verdiend natuurlijk een kaartje. De stans met de huisjes heb ik bij Gerie gestanst en het was de bedoeling dat ik die zou gebruiken voor een workshop. Maar dat kan nog steeds niet. De stempel met de cirkeltjes heb ik uitgezocht bij DCL. Die ik gewonnen heb. Ze zijn ontzettend leuk om te gebruiken. Ik heb ze gebleekt met chloor.

Ik hoop dat je hem al hebt ontvangen Ingrid. En anders weet je al wat er in de brievenbus ligt....
Heel veel geluk, gezondheid en liefde in jullie nieuwe huis!
Gisteren ben ik op knutseldate naar Henriët geweest. Ik was diegene die het Nijntje setje kwam ophalen. Ik vond het setje zó leuk. En aangezien haken niets voor mij is wat dit een oplossing.
Onze Kevin en Triscilla zijn aan het oefenen om pap en mam te worden. Ze willen zo graag, dat ik al een Nijntje boekje van haar heb gekregen. Dus leek mij dit wel een leuk kadootje voor als ze echt zwanger zijn. Ik hoop wel dat ze het een beetje los kan laten. De wil is enorm maar het gaat niet altijd van de een op andere dag.

Onze knutseldate was heel gezellig en gaan we beslist vaker doen. We wonen maar een half uurtje van elkaar vandaan. Piece a cookie 😉 Al moet ik de volgende keer wel mijn navigatie aan doen op de terugweg. Ik was ook zonder gekomen maar de terugweg ben ik dwars door Annen gekomen en via binnendoor weggetjes na 3 kwartier weer thuisgekomen.  Ik ben wel zó dichtbij huis door plaatsjes gereden waar ik nog nooit geweest was. Een echt toeristische route😂🤣 

Fijne dag allemaal!
Liefs Monique



 

20 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

leuk om eens samen te knutselen, en een half uurtje rijden, of wat langer via een "toeristische" route is best te doen. Als ik afspreek met Angelique is het ongeveer een uur en 3 kwartier rijden...
toffe verhuiskaart Monique!
Ik hoop dat je kids binnenkort leuk nieuws voor je hebben, niet altijd evident zwanger worden, weet ik bij ondervinding... Bij ons werd het uiteindelijk pleegzorg, hoop dat het hen wel lukt!
Nancy

Freubelmina zei

Het kaartje is geweldig mooi Monique, wat ben jij toch goed met inkt,
Ooo bijzonder dat ze het al met je delen, een spannende tijd...
Leuk zo’n knutseldagje en ik heb totaal geen oriëntatie gevoel dus kom nergens zonder navigatie hihi.
Lieve groetjes xx

Ela zei

Wauw mooi zeg! Prachtige achtergrond en die huisjes springen heel mooi in het oog. Groetjes Ela

Eri zei

Oh, wat een geweldig leuke kaart met die mooie achtergrond en huisjes stans.
Wat gezellig een knutseldate, en een leuke aanleiding. Ik hoop dat het snel gaat lukken voor Kevin en Triscilla.
Groetjes, Eri

Martha zei

Mooi kaartje Monique, leuk kontrast!
Gezellig zo'n knutseldagje en fijn lekker dichtbij!
Hopelijk wil het snel lukken met de zwangerschap, maar dat laat zich vaak nietafdwingen.......
Fijne dag liefs Martha

Gerrina zei

Mooie lekker vrolijke kaart!
Heerlijk zo'n knutseldate! Zeker nu we geen workshops kunnen doen... Ik ben nog steeds blij met elke 2 weken een date met Josje die hier ook maar iets van 'n half uur vandaan woont... Zonder navigatie; die heb ik niet, maar ondertussen na bijna 2 jaar rijd ik er zo naartoe :) Geniet en groetjes, Gerrina

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Monique, een hele gave kaart heb je gemaakt voor Ingrid. Mooi die gekleurde achtergrond en die silhouette huisjes ervoor. Door het zwart spreken de kleuren op de achtergrond nog meer. Gezellig hoor zo'n knutseldate, Danoesja knutselt niet meer en mijn knutselgroepje ligt vanwege Corona al stil vanaf februari. Dat mis ik wel :(
Lieve groetjes Miranda

Marijke zei

Een super leuk kaartje voor Ingrid! Mooi gedaan met die achtergrond en dan de zwarte huisjes ervoor! En een knutseldate is altijd leuk! Even wat anders lijkt me! Groetjes marijke.

Trijntje zei

Wat een mooie verhuiskaart heb je voor Ingrid gemaak. Een. Prachtige achtergrond heb je gemaakt. Leuke kleuren combi. De huisjes zijn erg mooi. Groeten Trijntje

marja kenter zei

Een hele prachtige kaart Monique.
En, inderdaad, wat leuk dat je zo mee mag leven met de jongelui. Dat hadden wij 22 jaar geleden ook met Daphne, bij alllebij de jongens. Maar bij Jade was de zo maar opeens zwanger 😂 😂 (wij wisten helemaal niet dat ze nog een kinderwens hadden) dus een hele verrassing.

Kaartenkraam zei

Wat een mooie kleurrijke achtergrond met mooie details. De silhouetten van de huisjes komen er heel goed op tot hun recht.
Gezellig zo'n knutseldate en zo zie je ook nog eens wat van Nederland *lol*

groetjes van Ank

Margreet zei

Wat een mooie verhuiskaart!
Hoe leer ik mijn omgeving kennen????? Hahaha
xxx Margreet

Scraptastisch zei

Hey Monique,
Je kaart voor Ingrid is hartstikke leuk en ik wou dat ik van die mooie stansjes had, maar???? ik heb ze niet whaha dus heb je ze toch ergens anders opgedoken! Ik heb Ingrid ook een kaartje gestuurd maar had ik al eerder gemaakt! Ik ging vandaag met collega met mondkap via navigatie naar Hoorn Abbekerk maar dat was een heel avontuur, weg afzetting en zoooooooo lang over gedaan en ook heel wat plaatsen gezien die ik nog niet kende whaha. Gezellig je knutseldate met Henriët ...ik zeg dan na contact met iemand .... hoogtepunt vd week! Heel leuk dat Kevin en Priscilla graag zwanger willen worden, maar wat je zegt heeft soms even tijd nodig, zal wel heel leuk zijn Monique!
xx Gerie

GerJanne zei

Hoi hoi !
Ik dacht al toen Henriet schreef dat ze een knutseldate had met iemand die niet ver woonde en dat er waarschijnlijk wel inktjes op tafel zouden komen, dat jij dat moest zijn. Hihihi... gewoon 1 plus 1 optellen.
Je kaart voor Ingrid en Paul is erg leuk! Mooie huisjes en de kleuren zijn geweldig!
Nou, het is te hopen dat het gaat lukken met Kevin en Priscilla. En je realiseert je dat je dan oma wordt he?? ;-)

Willy zei

Wat een gezellig verhaal! Leuk zo'n play date :) en een leuke toeristische route, echt een dag uit haha. Mooie kaart heb je voor Ingrid gemaakt!

Daphne zei

Echt weer een kaart uit jouw hand.
Hele herkenbare stijl.
Wat een ontzettende leuke kaart.
Ik lig weet in een deuk over je verhaal van de terug weg...... whahaaaaa, ik zie je rijden. Zou ik wat voor mij kunnen zijn hoor, schaam je niet😉.
Bekend verhaal, over je zoon en schoondochter..... bij ons ging het met de eerste ook niet zo makkelijk om zwanger te raken. Wat lief dat je al zo'n leuk setje hebt gekocht voor ze!

Colien zei

Heel gaaf kaartje voor Ingrid en Paul, helemaal in jouw mooie stijl!
Spannende tijden voor je zoon en schoondochter, duimen voor ze...
grtz Colien

Trudy zei

Wow wat een prachtig kaartje heb je gemaakt! Lekker fleurig met al die mooie kleuren!
Groetjes Trudy

Marjan zei

Gezellig zo samen knutselen en dan rijden via een mooie route, niet verkeerd! Maar toch maar die navigatie aan de volgende keer :)

Je kaart is een beauty, de achtergrond is super! Daartegen stekend e huisjes silhouetten prachtig af! Leuk dat zoon en schoondochter graag een kindje willen, hoop dat het snel zover is.

Henriët zei

Ik lees je berichtje nu pas en lig dubbel achter de laptop. Ze benieuwd waar jij allemaal wel niet langs bent gereden. Ik zie je toeren....
Mij verging het iets minder na je vertrek. Ik merkte in de loop van de middag kiespijn en 's avonds en 's nachts werd het vreselijk. Zelfs met paracetamol niet kunnen slapen van de pijn. Heb me zelfs ziekgemeld woensdag (en dan moet er echt iets aan de hand zijn). Gelukkig kon ik woensdag nog naar de tandarts. Nu met pijnstillers en antibiotica wachten tot een wortelkanaalbehandeling. Pfff.......
O ja....en je kaart is prachtig!
Groetjes van Henriët

One of a kind

Hallo allemaal, daar zijn we alweer met de reminder van Knutsels en Kadootjes. Er zijn al weer 2 weken om. We hebben al heel veel leuke inze...