zondag 27 september 2020

Ik zag door de bomen het bos niet meer

 Hallo lieve allemaal,

daar ben ik dan weer. Ik kan het bos weer zien inmiddels. Door de Covid-19 en het verliezen van mijn schoonmoeder, onze Ushi en mijn lieve vriendin Greta, was ik even het padje kwijt. Nergens meer zin in en veel pijn in mijn lichaam. Maar inmiddels krabbel ik weer op en kan de leuke dingen, die toch echt dagelijks gebeuren, weer zien. Dus vandaag doe ik weer lekker mee in het DT van Knutsels en Kadootjes. Ik heb de afgelopen weken bij Willy Duit de cursus Meaningful Art gedaan. Die heeft me veel inzichten gegeven. Daar is veel losgekomen, onbewust. Waardoor je er thuis over na gaat denken en er over gaat praten. Daarnaast zet je je gedachtes in de vorm van kunst op papier. Die cursus heeft me ontzettend geholpen. Het is echt een aanrader. Ik zet als laatste het filmpje hier onder neer. Maar nu eerst mijn bijdrage voor de nieuwe challenge bij Knutsels en Kadootjes......Bomen op je kaart/creatie.

Dit is mijn artjournalpagina als bijdrage:


Haal eens niet uit het leven wat erin zit, en laat je verrassen door wat er komt! Die tekst spreekt me heel erg aan. We willen en moeten zoveel, dat is de maatschappij van vandaag de dag. Ik wil niet meer meedoen aan die hectiek. Ik laat het over me heen komen.

De pagina is opgebouwd uit stukje papier uit de Flow, dat aangevuld met acrylverf van Liquitex. Rondom stempels geplaatst en ingekleurd met neoncolour 2. Wat witte accentjes aangebracht en de rand zwart gemaakt. En natuurlijk lekker spetteren met witte verf.

Doen jullie gezellig met ons mee. Het weer leent zich er wel voor om hier en daar een boompje op je kaart te plaatsen. KLIK HIER om naar de mooie kaarten van het DT en onze gastdesigner Nicolette te gaan.

En dan hieronder het filmpje van het resultaat van de Meaningful Art cursus bij Willy Duit. Ik heb al van Caroline gehoord dat ze hem niet kan openen. Op mijn FBpagina staat hij ook. KLIK dan HIER.


Ik wil jullie een fijne dag wensen.

Liefs Monique.


21 opmerkingen:

Caroline zei

Wat een gave kaart en hele mooi tekst!
Fijn dat het weer iets beter met je gaat. helaas kan ik het filmpje niet openen.
Groetjes Caroline

Martha zei

Mooi gemaakt Monique!
Leuk die eerste pagina die je omhoog kunt liften!
Ik kan het filmpje wel openen...
Fijn dat het beter met je gaat!
Liefs Martha

Marja zei

Mooie pagina voor in je artjournal Monique!
Ook een leuke boekje heb je gemaakt op je curses..Fijn dat het weer wat beter gaat.
Groetjes Marja.

Kaartenkraam zei

Fijn dat het beter met je gaat en je een manier hebt gevonden om weer positieve dingen te 'omarmen'.
Leuk is je art journal pagina, mooie tekst!
Het boekje wat in het filmpje laat zien is prachtig. Vooral die eerste pagina met die spiraal die je optilt vind ik super.

groetjes van Ank

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hee Monique, ik miste je al. Fijn dat het weer wat beter gaat en goed van je om even wat afstand te nemen van alle hectiek. Je kaart/pagina vind ik heel kunstig en mooi gemaakt met een hele gave tekst.
Het boekje ziet er prachtig uit met mooie kleurrijke pagina's. Lijkt me een hele toffe cursus.
Lieve groetjes Miranda

Eri zei

Wat een mooie kaart met die prachtige tekst! Fijn dat weer uit het dalletje aan het kruipen bent.
Wow, wat een schitterend project laat je zien op het filmpje!
Groetjes, Eri

Cinderella zei

Hallo Lieve Monique,

Jeetje ja kan me voorstellen dat het allemaal veel is om op jouw bordje te hebben . En dat je daar even zelf mee aan de slag moest om weer verder te kunnen gaan .
Iedereen heeft wel een omslagpunt in het leven daar kan ik over meepraten maar goed dat je er ook weer uit komt .
Geniet van de mooie en leuke dingen om je heen .
Let goed op jezelf en je hebt een pracht pagina gecreeerd.
Een hele fijne Zondag
Liefs en Creatiefs
Cinderella
Xx

Henriët zei

Fijn dat we weer iets van je horen en zien Monique! En wat super dat een workshop met je favoriete hobby heeft meegeholpen aan het herstel.
Je laat een mooie pagina uit je artjournal zien. De tekst slaat de spijker op zijn kop. Laat het gewoon maar eens gebeuren.....
Het boekje dat je bij Willy hebt gemaakt ziet er mooi uit en zal voor jou nog meer betekenis hebben dan voor ons als kijken.
Die vooral dingen waarvan je geniet!
Groetjes van Henriët

Colien zei

Ja, je hebt heel wat te verduren gehad, fijn dat het weer beter met je gaat! En dan denk je ook nog aan anderen en krijg ik zo'n ontzettend leuk en lief kaartje van je: dankjewel!!
Top kaartje heb je gemaakt met de bomen en je filmpje laat iets heel moois zien, wat en enorm tof resultaat van je workshop bij Willy. Maar belangrijker nog is dat het proces je geholpen heeft, geweldig zo'n Meningful Art cursus!
grtz Colien

Freubelmina zei

Zo fijn om je weer te lezen Monique en wat ben je goed bezig geweest met jezelf en dat het wat beter gaat.
Het valt ook allemaal niet mee zo.....voor niemand niet momenteel....
Ik heb je filmpje bekeken en WoW!!! Ook je kaartje is erg mooi.
Een fijne zondag verder en lieve groetjes xxx

Irene zei

Fijn dat je weer iets moois laat zien Monique, kop d'r veur zoals jij dat noemt maar ik weet maar al te goed hóé moeilijk dat kan zijn en 2020 is door ALLES een moeilijk jaar!
XxIrene

Sarah zei

Lieve Monique, je tekst is zo waar en dat probeer ik ook echt.
Blij dat het stapje voor stapje beter met je gaat. 2020 is voor vele een zwaar jaar. Creativiteit kan ons zeker helpen.
Veel liefs x

Diny zei

Wat fijn om weer wat van je te horen Monique.
Je hebt ook wel een hele heftige periode gehad....dan staat je hoofd nergens naar.
Maar je gelukkig heb je weer iets moois om te laten zien....een prachtige pagina van je artjournal....heel erg leuk!
Ik vond het filmpje ook heel mooi.
Lieve groetjes en hopelijk tot gauw weer,
Diny

Gerrina zei

Is ook effe veel wat je over je heen krijgt. Fijn dat de workshop je dan zo geholpen heeft! Vind het zelf ook heerlijk om door wat ik maak dingen een plekje te geven...
Ik heb genoten van je mooie boek en van de gave kaart! Groetjes, Gerrina

GerJanne zei

Jaaaaa, je bijdrage voor de challenge is perfect en ook nog heel leuk! Ik kon het filmpje wel openen. Heel gaaf boekje heb je bij Willy gemaakt en zo fijn dat het nu weer de goede kant opgaat! Over 4 weken zitten we te freubelen! Zin in!!

Elly zei

Het is niet niks wat ik hierboven allemaal lees.
En fijn dat je die cursus gedaan hebt en wat mooi ook wat je laat zien.
Je creatie voor je art journal is erg mooi!!
Groetjes Elly

Scraptastisch zei

Even de tijd voor jezelf genomen en ook op creatief vlak! Heel goed Monique en wat top dat de workshop je zo goed heeft gedaan! Heb je filmpje kunnen bekijken en wat een prachtige pagina's!!! Je voorbeeld voor K&K is ook heel apart en de tekst prachtig!!! Dikke knuffel van mij xx

Trijntje zei

Hoi Monique, Fijn dat je weer wat tot rust gekomen bent en de cursus je daar bij geholpen heeft . Je daardoor weer meer zin in dingen krijgt... Soms gaat het zo komt alles tegelijk! Begrijpelijk dat je daar niet vrolijk van wordt en je in een dip komt..... Soms is het allemaal even teveel... Je boekje is prachtig gemaakt. Je kan supermooi met inkt werken. Je kaart is een topper. Gelukkig dat je de hobby weer hebt gevonden.... Mooie tekst. Het ga je goed. Groeten Trijntje

Marjan zei

Prachtige pagina en ik kan wel meegaan met jouw gevoelens w.b. hectiek. Erg fijn dat de cursus van Willy jou hielp. Hetgeen je meemaakte is ook erg ingrijpend en daarmee moet je dan toch dealen. De hobby helpt daarbij vaak.
Je filmpje kende ik al, erg mooie resultaten! Hou je haaks, meid.

Josje zei

Fijn dat je er weer een beetje bovenop krabbelt Monique
Je hebt een super mooi boekje gemaakt en je kaartje is ook mooi
Sterkte nog!

Ilonka zei

Hoi Monique, wat een prachtige kaart heb je gemaakt.
Grpetjes Ilonka
https://meandmyscrapworld.blogspot.com/

One of a kind

Hallo allemaal, daar zijn we alweer met de reminder van Knutsels en Kadootjes. Er zijn al weer 2 weken om. We hebben al heel veel leuke inze...