zondag 16 augustus 2020

Fris en Fruitig deel 2

 Hallo allemaal,

houden jullie het nog een beetje vol? Ik vind vooral deze laatste dagen wel een uitdaging. Krijg weinig lucht, te benauwd. Maar heb toch een kaartje weten te produceren. Hooray! Er komt eindelijk koeler weer aan maar de cocktails hebben goed gesmaakt! Ik niet hoor, ik word van 1 drankje al dronken. Daar waag ik me niet aan. Bij Knutsels en Kadootjes is het weer tijd voor de reminder. En er kunnen nog wel wat kaartjes bij. Misschien als het weer de komende tijd wat frisser is, zodat we allemaal in ons hokkie of aan de keukentafel weer lekker kunnen gaan freubelen.

De stempels zijn van Gummiapan en Stampin Up. Ik zag Gerrina met een kaartje waarbij ze maar 1 kleur gebruikte. Dat vind ik zo knap! Ik heb 3 gebruikt. Voor mijn doen is dit een bijna kleurloze kaart maar ben er wel tevreden mee.  Lekker fris en fruitig zeker!

KLIK HIER om naar de mooie voorbeeldkaarten van mijn DTmaatjes te kijken.
Inspiratie genoeg!

Ik ga vandaag met de spulletjes van Pronty aan de slag. Mooie voorbeelden maken voor de kerst. Het is te doen hoor maar wel even omdenken. 

Ik wens jullie allemaal een fijne dag en een frisse week! Even bijkomen.

Liefs Monique💝🙋


15 opmerkingen:

Freubelmina zei

Dit weer is voor niemand goed Monique,mens en dier gedijen hier niet goed op en zeker niet als je zo’n last van benauwdheid hebt,houd je haaks! Je kaartje is erg leuk, ik krijg zo zin in een fris drankje,ook zonder alcohol hoor hihi.
Een fijne zondag en lieve groetjes xx

Henriët zei

Mooie kaart Monique! Hij is voor jouw doen inderdaad wel wat kleurloos (grapje) maar zo is hij wel helemaal fris en fruitig.
Doe vooral rustig aan met het warme weer! En nu het wat frisser is meteen alle deuren en ramen tegen elkaar open!
Groetjes van Henriët

Trijntje zei

Het is je prima gelukt om weer een mooie frisse fruitige kaart te maken. Ik hou van warme zomers weer masr nu was het net te... ook blij dat het wat koeler wordt. Jij veel sterkte en maar rustig aan.groeten Trijntje

Daphne zei

Wat een hitte hè?!
Wij waren op de camping (tussen het werken door) en zaten op het laatst IN het water, met tafel en stoelen!!
Ik "mocht" in een goed gekoeld ziekenhuis werken, maar Andy begon 's morgens met bakken terwijl het op de zaak al 29 graden was, niet te doen toch?!
Gelukkig lijkt het nu wat af te koelen
Die arme Bowie zal het ook wel warm hebben met zijn lange haren...... gaat het goed met hem?

Deze kaart ziet er héél fris uit, de kleuren en de citroenen, het past petfect bij dit weer.
Ik ga proberen nog mee te doen met de challenge, maar moet even weer in en knutsel modus komen hoor.
Lieve groetjes, Daphne.

Gerrina zei

Mooi zo fris en strak! Het is je super goed gelukt!
Ik ben vanwege de hitte nog niet mijn kamertje ingedoken, maar wacht met smart tot het koeler word. Heel misschien probeer ik het vandaag nog.... Fijn weekend!

Bernadet zei

Wat een mooi kaartje is dit Monique.
Lekkere frisse kleurtjes heb je gebruikt

Eri zei

Leuke frisse kaart, zo mooi gedaan met die ijsblokjes.
Groetjes, Eri

Nicolette zei

Gave kaart. Ik zal ook blij zijn met wat verkoeling.
Groetjes Nicolette

Scraptastisch zei

Hey Monique,
Ze zeggen al dagen dat de hittegolf voorbij is...ik weet niet waar maar hier nog steeds nu nog 31 graden in de schaduw! En bijna geen regen gehad en wat er viel was meteen weer verdampt hifi. Ik hou enorm van de zomer, maar dit is to much! Ik werk of hang op mijn balkon met een boek, nergens zin in...alhoewel er ligt al een week in gedeeltes fris en fruitig onderdeeltjes, hopen dat ie voor de 28ste in elkaar is gezet 🥵 Je kaartje mag dan voor jou doen veel wit op zijn, maar wouw ik vind hem gaaf! Een fris kaartje met de citroenen en nee ik moet ook niet aan een wijntje denken met deze temperaturen, glas water met citroen schijfjes niet aan te slepen. Net als jou kijk ik uit naar lekker zomerweer. Die challenge komt wel goed hoor als de temperaturen gaan zakken 🙂🙃
Lieve groetjes Gerie

Margreet zei

Wat een prachtig (en voor jouw doen rustig) kaartje, Monique. Ik vind hem super geworden.
Hier is het goed uit te houden met de airco. Zo blij mee!
xxx Margreet

Martha zei

Mooi gemaakt dit cocktailkaartje, Monique!
Hier is net een flinke bui geweest met onweer wellicht koelt het nu wat af....
Liefs Martha

Marja zei

Het is een superleuke kaart Monique!
Ben ook zo klaar met dit weer had gehoopt dat de temperatuur afnam maar ze wisten me hier te vertellen dat het donderdag weer 30 graden is.
Groetjes Marja.

Marjan zei

Vreselijk vond ik dat weer, kan er zo slecht tegen! Niets aan de hobby gedaan en ook niets aan bloggen, niet te doen in mijn kamertje. Hopelijk wordt het na vandaag niet meer zo warm als eerder.
Jouw mooie kaart is heel zomers en wat komt de stempel goed uit op het wit!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dit weer is ook té warm voor de meeste mensen plus ik vind mijn knutselspullen ook niet meewerken hihi. Inkt droogt snel, lijm loopt overal af en heen en mijn zweetdruppels vallen op het papier dat meteen gaat bollen. Jouw mooie kaart is als een frisse bries (of dat komt misschien omdat het hier net geregend heeft). Leuk dat zwart-wit met geel en rood, gave stempels ook.
Lieve groetjes Miranda

Corry zei

Wat een leuke challenge, na een hele drukke en stressvolle periode, wil ik toch ook weer meer deelnemen aan de challenge. Gelukkig is het nu minder warm
wat een leuke frisse kaart monique ,hier wordt je vrolijk van .
lieve groetjes Corry

Roze, rood en oranje bij Knutsels en Kadootjes

 Hallo allemaal, bij Knutsels en Kadootjes begint vandaag weer een nieuwe challenge. Dit keer vragen we Roze, rood en oranje op je kaart. De...