dinsdag 21 juli 2020

Van alles en nog wat...


Hallo lieve mensen,

vandaag een mixed media kaartje van mijn kant. Ik heb vorige week alle hobbyspulletjes van Greta gekregen en daar wilde ik graag iets van gebruiken. Ze had er mooi rijstpapier van de Xenos tussen zitten. Dat zie je op de linkerkant van de kaart. Samen met een stencil van Pronty (470.770.041), gesso, structuurpasta, stempeltjes van Crealies en Ecoline is deze kaart tot stand gekomen.
Het is weer eens iets anders dan distressoxides. Ik begin wel een beetje Willy's invloeden te zien. Dan volg ik haar workshops toch niet voor niets 😉
De tekst komt van een stickervel 491.100.010 Pronty.


Sommigen van jullie vroegen om foto's van ons 2-daags reisje.
Heel verschillend en ik ben er achtergekomen dat bouwvallen fotograferen niets voor mij is. Over hoge hekken klimmen, tussen schrikkeldraad door....nee, doe mij maar een bloemetje of dieren.

De roestige 😁 foto's zijn gemaakt in het Landschaftspark in Duisburg. Oude hoogovens.






En de volgende dag naar de Kasteeltuinen in Arcen. Waar een expositie loopt van William Sweetlove. Deze belgische artiest maakt reusachtige beelden met attributen die symbool staan voor de klimaatverandering en hoe de natuur hier op reageert. Deze beelden zijn o.a. gemaakt van plastic.













We hebben genoten. Had ik niet verwacht maar het is er prachtig! Zelfs Laura vond het leuk maar gaat toch liever urbex exploren. Al was het maar voor de spanning 😎

Het is een lange post geworden door de foto's maar eindelijk eens een leuke post! En wie weet heb ik de volgende keer weer een leuk nieuwtje. Ik hoop het zo!!

Fijne week, lieve mensen!
Bitmoji Image



19 opmerkingen:

Freubelmina zei

Je kaartje is kunstig en erg mooi Monique! Doe je knap.
Foto’s zijn ook schitterend maar ik ga voor de natuur foto’s hoor, die met dat hommeltje....zoooo mooi.
Ik hoop met je mee dat je de volgende post een leuk nieuwtje hebt 🤞🤞🤞
Liefs Xx

Josje zei

Dat heb je mooi gemaakt Monique
de op een na laatste foto die boom hebben wij in de tuin s avonds gaan de blaadjes dicht het is de perzische slaapboom

Margreet zei

Gave kaart, Monique.
Ik vind de foto's van manlief wel heel tof, al kan ik me voorstellen dat het klimmen en klauteren om er te komen wat minder is. Ook de foto's uit Arcen zijn prachtig. Ik hou wel van die grote beesten. Ook de bloemenfoto's zijn zeer geslaagd.
xxx Margreet

bolletjelucky.blogspot.com zei

He Monique, wat een mooie kleurrijke creatie heb je gemaakt, mooi al die verschillende "laagjes" van verschillende materialen. Je foto's zijn heel mooi, ik ben weg van je tweede roestige foto...hihi.
Lieve groetjes Miranda

Eri zei

Wow, je kaart ziet er prachtig uit! Wat leuk dat jij de spulletjes van Greta hebt gekregen, ze zijn bij jou op een goed adres. Wat heb je mooie foto's gemaakt tijdens jullie reisje.
Groetjes, Eri

GerJanne zei

Wat een gave kaart! Echt geweldig Monique, de kleuren en de mooie stempels.
Je foto's zijn mooi! Ook die van de gebouwen. Leuk zo samen met Laura op stap. De plastic beelden heb je ook mooi gefotografeerd, maar de bloemen vind ik het allermooist!

Nelleke zei

Wat een gave kaart Monique. Dat vind ik zo knap om maar gewoon te beginnen en zo mooi wat je ervan gemaakt hebt! Mooie foto's, wat een verschillende maar ook veel mooie bloemen. Groet, Nelleke

Elly zei

Wow wat een mooie kaart zeg!! Dat ze rice papier bij de Xenos hebben wist ik niet. Maar kom ook zo weinig in de stad meer.
En mooie foto's van jullie dagjes weg.
Groetjes Elly

Irene zei

Schitterend is je kleurrijke kaart, zó knap Monique! Ook de foto's zijn gaaf én al ben ik óók meer van de natuur..die gebouwen en vooral dat roestige vind ik fantastich vastgelegd!
Wij zijn én blijven super voorzichtig en dat is lastig genoeg want de 1,5 meter is ver te zoeken als ik boodschappen doe...we gaan zélfs niét naar de familie in Duitsland en al was de Spanje-trip pas in November, het gaat geheid wereldwijd wéér fout...doodeng! We zijn graag thuis, vervelen ons nooit dus ervaren dit niét als een ramp...alleen jammer dat je niet onbevangen ergens neer kunt ploffen voor een hapje/drankje maar ook dat is géén must!
Lieve groetjes, XxIrene

martina's kaartjes zei

een mooie, tropische kaart heb je hier ! geslaagd hoor, er is veel op te zien, mooi
grtjs,martina

Martha zei

Prachtig kaartje Monique!
Heel mooi in balans met schitterende kleuren!
Leuke foto's heb je gemaakt!
Ik vind de bloemen en de beelden het mooist,
dat industriële is nietzo mijn ding......
Fijn dat jullie zo hebben genoten!
Liefs Martha

Marjan zei

Heel erg mooi jouw kaart, ik zag deze al op Insta en FB, echt prachtig gedaan!
Je foto's mogen er ook zijn, ik vind ze allemaal mooi. Maar kan me wel voorstellen dat je liever bloemen en dieren fotografeert dan dat je kruipdoor/sluipdoor moet doen.

Willy zei

Wat een prachtexemplaar Monique, maar ja ik hou ook van deze stijl haha. Leuk dat je de technieken uit de workshops toepast op je eigenwijze! En wat een mooie foto's, heerlijk goed nieuws! En euhhhh....je maakt me nieuwsgierig!

Hermien zei

Toch gezellig zo samen op pad Monique, mooie plaatjes hebben jullie geschoten.
Je kaartje is weer prachtig.

groetjes Hermien

Sarah zei

Mooie kaart en prachtige foto's.! X

Trijntje zei

Wat een leuke kaart heb je gemaakt Monique. Mooie foto's van je uitstapje. . Groeten Trijntje

Gerrina zei

Gaaf dat je zoveel verschillende materialen tot zo'n mooi geheel hebt gevornd! En leuk toch als je elkaar inspireert? Daar gaat het nu echt om...
Heel verschillend je foto's; geloof dat dat 1e mij ook niet super trekt, terwijl ik wel graag mooie gebouwen fotografeer... Voorlopig ben jij helemaal aan de beurt om te genieten wat mij betreft...dus op naar weer een leuke post! Fijn weekend!

Daphne zei

Wat een mooie foto's maak jij toch!
Ik zie aan dit blog bericht dat jullie genoten hebben!
Heerlijk hè, even weg

Daphne zei

Vergeet ik helemaal iets over je kaart te zeggen (Ik had zo naar je foto's gekeken dat ik bijna vergeten was dat je ook een kaart liet zien😉)
Ik zag ook meteen de techniek van Willy in je kaart, haha, maar dat is niet zo gek toch.
Wat mooi (En fijn) dat jij de knutsel spullen van je vriendin hebt gekregen, zo is ze altijd dichtbij als je aan de freubel bent, mooie gedachte.

One of a kind

Hallo allemaal, daar zijn we alweer met de reminder van Knutsels en Kadootjes. Er zijn al weer 2 weken om. We hebben al heel veel leuke inze...