zondag 29 maart 2020

Washi tape bij Knutsels en Kadootjes

Hallo allemaal,

zijn jullie allemaal nog gezond? Ik hoop het van harte! Het is verschrikkelijk wat er gebeurd. Iedereen mag daar een mening over hebben maar ik geloof toch dat het nu eindelijk tot iedereen doordringt wat voor impact dit heeft. Onze schoondochter werkt in het ziekenhuis op de I.C. en maakt de plekken schoon als er patïenten verhuizen of overlijden. Hier in Emmen liggen veel mensen uit Brabant en inmiddels ook uit eigen regio. Ik heb heel veel respect voor iedereen die in de zorg werkt, in de supermarkten, in de distributie, in de schoonmaak, bij de thuiszorg en ik vergeet vast een heleboel. In ieder geval een dikke dank je wel!!!
Many thanks
Dat gezegd hebbende ga ik jullie nu gauw de kaart laten zien die ik als voorbeeld heb gemaakt voor Knutsels en Kadootjes.


Het is een mannenkaart geworden. Als basis heb ik met distress stains gewerkt. Die zaten nog in het plastic en het stof lag er dik op. Schandalig toch? Ik heb online flink boodschappen gedaan omdat de ArtSpecially niet doorging en mijn centjes toch niet voor niets gespaard! Maar nu is het eerst maar eens afgelopen. Je hebt van die challenges waar ze als thema "Use your old stuff" hebben, nou ik ga eerst eens "Use your NEW stuff gebruiken. En ik denk dat ik niet de enige ben....hahahaha...
Verder heb ik gedoodled en ook wat nieuwe stempeltjes gebruikt van de ArtSpecially. De vissen zijn van ArtJourney voor mij wel nieuw maar zitten al een poosje in het assortiment.

Vandaag ga ik maar eens opruimen. Heb inmiddels mijn halve hobbykamer naar de huiskamer gesleept. Het is wat gezelliger en workshops kan ik nu niet geven. Dat zal ook nog wel een poosje duren. We gaan het zien.

Komen jullie kijken bij Knutsels en Kadootjes naar de mooie voorbeelden van mijn Dtmaatjes en onze Gastdesigner Diny.

Voor nu wens ik jullie een fijne zondag en heel veel gezondheid toe! 

stay home


25 opmerkingen:

Elly zei

Heel mooi je kaartje! Ik zal gauw eens kijken daar.
Groetjes Elly

Colien zei

Heel gave kaart, stoer en mooie kleurencombi!
grtz Colien

Diny zei

Wat een gave kaart Monique....en de kleuren zijn ook prachtig!
Het wordt vandaag weer een knutsel dag denk ik....binnen blijven verplicht!
Groetjes en een fijne zondag,
Diny

Freubelmina zei

Ja het is vreselijk allemaal Monique, je word er echt verdrietig van allemaal...
Hopelijk gaan we snel de goeie kant weer op!
Jouw kaartje is erg mooi geworden, een echte mannenkaart in prachtige kleuren.
Fijne zondag xx

Creanita60.blogspot.nl zei

Mooie kaart Monique en ook weer een leuk thema hebben jullie bedacht volgens mij hebben we die ook nog allemaal genoeg van die tape in de kast liggen.
Groetjes Anita

Daphne zei

Haha ik moet et lachen om je opmerking over old stuff en new stuff😂.
Ik ben wel blij dat we nu zo'n voorraad knutsel spullen hebben.... wij hoeven ons niet te vervelen.
En ja, ook tapejes heb ik héél veel, dus ik doe mee.
Ik was benieuwd naar jouw kaartje, want ik weet dat jij liever met inkt enzo werkt, maar wat heb je dit leuk opgelost!! Geeft wel aan dat de challenge voor iedereen te gebruiken is.
Fijne zondag en inderdaad, blijf maar lekker thuis.
Voor je dochter veel succes en sterkte, zal allemaal heel heftig zijn als je er middenin zit!!

Martha zei

Hoi hoi Monique
Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt, leuk met dat washitape!
Ja het is een akelige tijd zo met dat Cvirus, ik werk in een woonzorgcentrum waar een aantal bewoners zijn getest, vandaag hopelijk de uitslag, maar wij zijn ook al beschermend aan het verzorgen en verplegen, ik moet eerlijk zeggen dat de stemming erg rustig is ook onder de bewoners er is best verdriet over het niet zien van familie en opgesloten zijn, maar over het algemeen is iedereen vrij nuchter.....
Buiten mijn werk om blijf ik ook gewoon thuis....
We zullen het beste er maar van hopen!
Liefs Martha

Chantal zei

Hele mooie kaart, erg prachtige kleuren.
Groetjes, Chantal S

Eri zei

Wat leuk om de inkt samen met de washitape te combineren. Je hebt er een prachtige kaart mee gemaakt. Blijf gezond!
Groetjes, Eri

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hee Monique, hoe herkenbaar van het stof op de spulletjes hihi, ik ben ook druk aan het winkelen in mijn eigen hobbyhokje en je wil niet weten wat ik tegenkom LOL. Je hebt een hele mooie kaart gemaakt in warme kleurtjes en gaaf zoals je de tape gebruikt hebt, zo kan het ook. Ik heb ook nog heel veel rolletjes liggen dus zal er eens in grasduinen.
Lieve groetjes Miranda

Caroline zei

haha moest wel lachen om je verhaaltje, ik ben nu juist bezig om weer oude spullen boven tafel te halen.
Je kaartje is superleuk!
En het zal niet meevallen voor je schoondochter, trouwens voor veel mensen niet, ik heb er ook heel veel bewondering voor!
Groetjes Caroline

Hermien zei

Ik moest spontaan niezen van je stoffig bericht Monique (hi,hi).
Als je mensen kent die dicht bij je staan en in een ziekenhuis werken dan hoor je de verhalen van hun en dat komt toch ook weer anders binnen, ik heb dat ook als William hier thuis komt met verhalen, soms zeg ik tegen hem hou je mond maar dan wordt het even allemaal teveel. Ben heel benieuwd wat ze deze week beslissen over de scholen, en dan met name voor onze Sem, Bas is weer een verhaal apart met zijn eindexamen.
Maar nu over naar je kaartje het is prachtig, maar dat had ik je al gezegd.

fijne (opruim)zondag,

groetjes Hermien

Marijke zei

Een super mooi kaartje met deze kleuren en dan ook nog een tape gebruikt! Heel mooi opgelost! Het is inderdaad een rare tijd! We gaan eigenlijk nergens heen en zien weinig of geen mensen in onze directe omgeving! Maar gelukkig hebben we onze knutselspulletjes nog en daar kan je heel goed mee bezig zijn toch? Hou het gezond en groetjes Marijke.

Ina ( Frysk Famke ) zei

Ohh Monique,

Wat een prachtige kaart is dit en ja net als Daphe benieuwd hoe jij de washi tape zou toepassen. Wat een creatieve oplossing. Ik hoop ooit een workshop bij jou te kunnen doen. Eindje rijden maar er wel voor over.

Gezond ben ik nog steeds, wel moe van het ongewone. Cliënten van ons hebben er moeite mee en missen hun ritme en daardoor raken ze in war en worden onrustig. Ook hier in het noorden worden patiënten op de IC opgevangen, wens je schoondochter sterkte.

Leave groetnis fan Ina

Scraptastisch zei

Wouw wat een prachtige inkt kaart weer en je laat goed zien dat je zo ook washi tape kan gebruiken! Ik ga eens proberen of het ook met vintage kan, hihi Wens je schoondochter alle sterkte het zal heel heftig en confronterend zijn voor haar!
Ik kan me aansluiten bij reactie van Daatje en Ina, we houden de moed er in en de hobby is een enorme afleiding!
xx Gerie

Margreet zei

Supermooi gedaan, Monique. Net als mijn verjaardagskaart. Was ook al zo mooi. Bedankt daarvoor!
xxx Margreet

Nicolette zei

Weer een hele mooie kaart Monique. Ik werk zelf in een verpleeghuis, maar mensen die in het ziekenhuis werken hebben het vele male zwaarder en daar heb ik ook veel respect voor!
Groetjes Nicolette

Henriët zei

Ja...het zijn rare tijden. En iedereen die momenteel hard werkt om dat wat nodig is draaiende te houden zijn we dankbaar. Ik ben heel benieuwd naar wat we dinsdag horen over hoe verder na 6 april. Ik ben bang dat de maatregelen nog wel langer duren. Succes voor jullie schoondochter. Zal wel anders werken zijn nu.
Wat heb je een mooie mannenkaart gemaakt. Lekker stoer met die vissen en natuurlijk met whasi-tape.
Groetjes van Henriët

Rosina zei

Prachtig kaartje heb je met je nieuwe spulletjes gemaakt Monique...zo leuk gedaan met die washitape
en mooie details erop gemaakt...Hier moet ik ook nodig aan het opruimen gaan...Heb ook al veel dozen naar mijn hobbyhoekje gehaald...
groetjes
Rosina

GerJanne zei

Ik hoorde gisternacht op de radio dat er idioten, in Brabant nota bene, waren die thuisfeesten organiseerden. De politie moet er dan aan te pas komen. Hoe dom kun je toch zijn!?
Ik hoop dat iedereen er nu van doordrongen is, want er vallen anders onnodig doden.
Maar je kaart: hij is supermooi! Leuk al de verschillen te zien!

Marjan zei

Ja, nare tijden zijn het zeker en absoluut verdient iedereen in de zorg een dikke pluim en een hart onder roem.
Jouw kaart met je nieuwe spullen is geweldig mooi, de kleuren sowieso maar de lay-out spreekt me ook erg aan. Blijf gezond!

martina's kaartjes zei

helemaal leuk is je kaartje geworden ! mooi gemaakt
en inderdaad, blijf in je kot
hier voorlopig opvang voor enkele kindjes op school, dat behoudt wel mijn structuur van mijn dag =)
Ingrijpend is het zeker en vast !
Veel succes,
grtjs,martina

Caroline Cards zei

Een hele mooie kaart Monique. Bij mij blijven nieuwe spullen ook vaak te lang liggen voordat ik ze gebruik. Bij mij liggen de workshops ook stil.
Pas goed op jezelf!
groetjes, Caroline

Willy zei

Wat een schitterende kaart Monique, je hebt oud en nieuw heel mooi gecombineerd :) En ja wat een roerige tijd is het nu, heel veel sterkte ook daar. Hopelijk kan je schoondochter er een beetje mee omgaan?

Gerrina zei

Heerlijke kleurrijke mannenkaart! En mooi washitape! Ik geniet ervan steeds iets anders hier te zien! Hou je gezond en groetjes, Gerrina

One of a kind

Hallo allemaal, daar zijn we alweer met de reminder van Knutsels en Kadootjes. Er zijn al weer 2 weken om. We hebben al heel veel leuke inze...