Create every day

Hoi, hoi,

om jullie wat op te vrolijken heb ik hier een artjournalpagina voor jullie. Er moeten steeds meer mensen thuis blijven. Zo ook hier in het noorden. Het virus rukt langzaam op. En wat fijn is het dan om een hobby te hebben als deze. Ik verveel me geen moment!

Ik ben lekker met alcoholinktjes bezig geweest. De bloem van Studio Light heb ik apart gestempeld ingekleurd met ecolinemarkers, net zoals de bijtjes en de vlinder.


Straks even als een razende het huishouden verrichten en dan weer lekker aan de freubel. Wij hebben nog zo'n gekke hobby niet.

Fijne dag, liefs Monique
Bitmoji Image

Reacties

Freubelmina zei…
Nou van deze heerlijke vrolijke creatie fleurt mijn dag zeker wel op Monique, dankjewel!
Pas goed op jezelf. Lieve groetjes xx
Schitterende kaart Monique! Het is fijn dat onze hobby ons iets afleiding geeft in deze moeilijke tijden soms lijkt het net alsof we In een foute film zijn beland maar helaas het is de werkelijkheid.

Groetjes Anita
Henriët zei…
Wat een vrolijke pagina. Heerlijk die kleuren!
Ik heb vanochtend van de weeromstuit onze slaapkamer een voorjaarsschoonmaak gegeven. Af en toe weet ik niet waar ik het zoeken moet..... Nu lekker aan het knutselen. Kijken of dat me wat kan afleiden....
Groetjes van Henriët
Marjan zei…
Een prachtige pagina in heel mooie tinten! Vervelen is hier ook niet aan de orde gelukkig.
Eri zei…
Wat een leuke en kleurrijke creatie Monique. Wij hoeven ons niet te vervelen, en je kunt tenslotte ook niet altijd poetsen;-)
Groetjes, Eri
Heerlijk die vrolijke kleuren en uitbundige bloemen. Ik geniet van je mooie fleurige creatie Monique.
Lieve groetjes Miranda
GerJanne zei…
Heel mooi en vrolijk! En ja, tijd over, hier ook. Alles valt weg, voor ons vooral in de avond. Thuis kan ik aan de planning en nachtdienst heb ik voorlopig niet (als er niemand ziek wordt).
Kaartje is op de bus, hoor ;-)
Onderscheppen en bewaren tot donderdagmorgen!
Daphne zei…
Zo doe ik het ook altijd.
Eerst huishouden, daarna lekker verstand op nul en aan de hobby.
Mooie kaart, veel op te zien en ik vind de kleuren heel erg mooi samen.
Trijntje zei…
Hier wordt je echt vrolijk van. Erg. Mooi deze compositie van de vrolijk gekleurde bloemen. Inderdaad fijn om deze hobby te hebben. Geen probleem met vervelen. Groeten Trijntje
Wat heerlijk om te zien zo'n vrolijke creatie, prachtig in deze kleuren! En het is inderdaad fijn om zo'n hobby te hebben, wij hebben gisteren ook heerlijk geknutseld!

Groetjes, Merit en Annemarie
Martha zei…
Hoi hoi Monique
Prachtige pagina in je art journal, inderdaad wat hebben we toch een fijne hobby!
Liefs Martha
Josje zei…
Dat ziet er weer mooi uit monique
Gerrina zei…
Wat een heerlijke page! Heerlijk die kleuren; die mag ik heel graag... en zo'n mooie achtergrond! Fijn dat je zelf uitgevogeld hebt dat ik met DO de oxides gebruik.... Tja als je Distress ink met DI afkort...leek het me logisch, maar vooral zoveel tijd besparend :) Fijn weekend en hou je zo gezond mogelijk!

Populaire posts van deze blog

In my kitchen coffee rules!

De vorige is gesmolten, dus nog maar eentje...

21 jaar geleden.....