woensdag 12 juni 2019

Een zoon

Hallo allemaal,

zo scheen vanmorgen nog heerlijk de zon, zo grijs en grauw is het nu. Een echt Hollands weertje!

Maar dat mag de pret niet drukken om een kaartje te maken. Afgelopen maandag werd er een jongetje geboren in de vriendenkring van Kevin. Levi Jayden. Daar moest natuurlijk wel een kaartje voor komen.

Ik had niet zoveel ruimte in mijn hobbiehokkie afgelopen weekend. Ik was hem aan het inrichten. Nu vanmorgen hebben we eerst een laatste kast aan de muur bevestigd. Daardoor had ik niet zoveel mogelijkheden maar mijn chromolux lag voor handen dus samen met distressinktjes en stempeltjes deze kaart gemaakt. Ik ben wel tevreden over de kaart. 

Ik laat de kaart meedoen bij:


Dank jullie wel voor de reacties op mijn sterkte kaartje. De kaarten voor Greta stromen binnen. Ik kreeg gister nog een appje dat ik jullie niet moest vergeten te bedanken. Het doet haar zo goed!
Morgenvroeg ga ik naar haar toe en kan ik ze zelf bewonderen.

Nu eerst naar de internist, een kerstkaartje maken en de 10.000 stappen volmaken voor vandaag. Mits het droog blijft. Ik ben geen regenloper 😉

Fijne dag, liefs Monique
Bitmoji Image

18 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Wat een super leuk en lief kaartje.....
Fijn dat er zo goed aan Greta wordt gedacht.
Succes met de 10.000 stappen hier regent het al de hele dag en niet een beetje ook...

liefs Annemarie en Merit

Scraptastisch zei

Chromolux???? ik opzoeken whaha blijkt papierblok voor inkt...weet ik dat ook weer! Je hebt een super leuk kaartje gemaakt Monique en de avonturen kunnen beginnen van het kleine manneke! Geweldig dat Gretha zoveel post heeft ontvangen en ze er zo van geniet!!! Vanmorgen hier ook een zonnetje maar het afgelopen uur komt het weer met bakken naar beneden, ik ga maar eens aan de driehoekjes, kan me niet zo goed meer bezig houden met kerstkaartjes in de zomer, dan staat mijn hoofd daar niet zo naar kan ik niets aan doen hihi! Ik heb mijn stappen ook weer gedaan.
Lieve groetjes van Gerie

Handmade cards zei

Superleuk babykaartje met dat schattige poezenstempeltje, ook de kleuren zijn bijzonder mooi! Mijn kaart voor Gretha is gisteren gepost, heel eenvoudig en hoop dat ze ´m mooi vind.
Zet ´m straks op mijn blog.
Groetjes, Wietske

Margreet zei

Wat een superleuke kaart voor een baby. Weer eens wat anders.
Hier kwam het vanmorgen vroeg al met bakken uit de lucht, zelfs onweer erbij. Het is pas sinds een uurtje droog en wat lichter. Wat een ongezellig weer.
Succes bij de internist en met het 1000 stappen lopen.
Groeten aan Gretha. Als het goed is heeft ze mijn kaart ontvangen.
xxx Margreet

Hermien zei

Super schattig kaartje voor de kersverse wereldburger Monique. Fijn dat er volop gehoor wordt gegeven aan je oproepje voor Gretha.

Groetjes Hermien

Caroline zei

Superleuk kaartje, lekker stoer!
Groetjes Caroline

Marjan zei

Wat een superleuke kaart voor de ouders van de nieuwe wereldburger!
Ik wil ook een kaartje voor Gretha sturen, altijd fijn om iemand een hart onder de riem te steken. En fijn dat ze er zo van geniet, dat was ook jouw bedoeling! ik mail je even voor haar adres.

sandie zei

what a fun card for the new arrival and family! Love the use of colours and the collage stamping-super chilled look! Thanks for joining Time Out x

Sarah zei

Mooie kaart met je inktjes. Lekker vrolijk. Ik stuur gauw een kaartje op naar Greta. X

Eri zei

Lekker stoer kaartje heb je gemaakt voor de kleine Levi Jayden. Toffe kleuren en stempeltje.
Wat fijn dat Gretha zo geniet van al die kaarten.
Groetjes, Eri

Daphne zei

Ik vind die achtergrond echt zo verschrikkelijk mooi.
Wat een leuke tekst ook voor op een geboorte kaartje.
En? Nog gelukt, die 10.000 stappen?

GerJanne zei

Heel gaaf kaartje Monique! En ik ben benieuwd hoe je hobby kamertje er uiteindelijk uit gaat zien! Dat wordt echt genieten!

Nancy zei

Hey Monique,

Zo zie je dat je met een minimum aan materialen ook een leuke kaart kan maken! De kersverse ouders zullen tevreden zijn!

Liefs,
Nancy

Gerrina zei

Lekker zonnige kaart voor zo'n mooie gebeurtenis!
En ja deze week is het 'lekker' afwisselend wat het weer betreft; de ene keer droog en de andere keer nat op de fiets, bij het Gala van mijn dochter met blote benen tot 's avonds laat buiten gestaan en 2 dagen daarna op hetzelfde tijdstip blij met m'n lange broek...
Maar elke dag het zonnetje dat te voorschijn komt maakt me blij! Hoop dat je elke dag je stappen haalt; goed voornemen! Groetjes, Gerrina

Nicolette zei

Heel leuk deze babykaart. En mijn kaart voor Gretha is vandaag op de post gegaan.
Groetjes Nicolette

brenda zei

A lovely graduated inky background for the stamping, thanks so much for joining in with our June theme at Stamping Sensations challenge.

B x

Joan zei

Lovely coloured background and a cute image

Thanks for joining us at stamping Sensations this month

Joan

Jill V zei

I love that image - and you have used it so creatively - it reminds of a page out of a children's story book - so brilliant! Thanks so much for playing along with us at Time Out! Jill

Vakjes, vakjes en nog meer vakjes

 Hallo allemaal, een dag later dan zou moeten maar door omstandigheden niet gelukt. Maar hier dan toch nog mijn bijdrage voor de reminder bi...