Rectificatie

Hallo lieve allemaal,

ik moet even iets uit de wereld helpen. De kerstkaart van gisteren had ik ingepland en was ik helemaal vergeten. Want eigenlijk had ik hem aan moeten passen. Maar ik kwam er te laat achter.
We zijn namelijk niet op vakantie gegaan. Ik kon maandagmiddag ons weekje annuleren.

Manlief had al op zee een steeds groter wordende bult op zijn bil. Maar daar ga je natuurlijk niets van zeggen, want wat er vanzelf komt gaat ook vanzelf weer weg. Nou, nee dus. Maandagmorgen heb ik de huisarts gebeld en daar kon hij gelijk terecht. Die stuurde ons door naar de SEH. Ze durfde het niet aan want dat zou een martelgang worden. Dus richting het ziekenhuis. Daar aangekomen hoefden we helemaal niet lang te wachten. Totdat je in een kamertje wordt gezet, dan pas gaat het lang duren. Maar om een lang verhaal kort te maken, om half 4 ging hij onder het mes en 's avonds om half 9 kon ik hem weer mee naar huis nemen. Volgende week weer voor controle en dan kijken hoe verder. Ze willen gaan kijken wat de oorzaak kan zijn want dit is de 3e keer en dat vinden ze teveel. Dus de vakantie is opgeschort. Wat in het vat zit verzuurt niet zeggen ze.


Maar we hebben wel een gezellig weekje hoor. Veel knutselen en uitslapen want er stonden natuurlijk geen afspraken gepland. Dat is ook wel eens lekker 😉

Het kaartje hierboven is een scrapling. Volgens mij heb ik deze al gemaakt tijdens ons voorlaatste weekendje van ons DT. Hij bleef maar in mijn TE PLAATSEN mapje staan. En telkens als ik hem zie word ik zo vrolijk. Dus ik hoop dat jullie er  ook vrolijk van worden.

Liefs Monique

Reacties

GerJanne zei…
Ik weet het nog!! Klopt, dat is dus ruim een jaar geleden. Hij is super leuk e vrolijk. Kan me indenken dat je er blij van wordt. Sterkte voor manlief;-)
Irene zei…
Superster vrolijk!
Wat een pech maar gezondheid gaat vóór alles en nu maar manlief verwennen en uitkijken naar een ander weekje weg samen!
XxIrene u
Sarah zei…
Dat is even minder,maar jullie bekijken het positief! Dat straalt ook van deze kaart af. Heel mooi!
Nelleke zei…
Nou je maakt ook van alles mee hé? Beterschap voor manlief, en zo'n weekje thuis zonder afspraken is ook heerlijk. Net alsof je een onverwachte dag vrij bent. Een inderdaad vrolijke en mooie srapling heb je gemaakt, vrolijke kleuren doen het goed in deze tijd. Groetjes Nelleke
Els zei…
Dat is weer schrikken dat je snel naar de SEH moet, maar gelukkig is zijn bult weg. Vreemd dat hij dit al vaker heeft gehad. Beterschap voor je man.
Je kaartje vind super leuk en vrolijk.
Fijne dag en groetjes, Els
Caroline zei…
Ach wat naar maar gelukkig is hij weer thuis.
Je kaartje is superleuk en lekker vrolijk. Geniet van de tijd thuis!
Groetjes Caroline
Zo is het Monique wat in het vat zit verzuurt niet! Gezondheid gaat voor alles en thuis is het nu ook heerlijk bij de kachel, dit is een leuk en vrolijk kaartje en de kaart van gisteren ziet er ook top uit gaaf dat het bolletjesplastic zo'n leuk effect geeft. Beterschap voor je man en een fijn weekend!
Groetjes Anita
Gerrina zei…
Ik word er ook vrolijk van! Enne ook wel eens leuk zo'n week met thuis veel aandacht voor elkaar! Fijn weekend!
Eri zei…
Ja, hier wordt ik vrolijk van, zo leuk in deze kleuren! Jullie weekje samen is dus iets anders verlopen dan gepland, maar gewoon thuis kan ook leuk zijn! Beterschap voor je man.
Groetjes, Eri
Crealientje zei…
Vrolijkheid alom.
Heel leuk kaartje!
Wat jammer dat het niet doorging.
Gelukkig meteen doorgepakt bij de huisarts.
Fijn om te lezen dat jullie je wel vermaakt hebben.
Beterschap voor je man.
Fijne dag, lieve groetjes Crealientje.
Scraptastisch zei…
Nou ja?! Dit is zeker een andere planning Monique, maar natuurlijk stappen ondernemen en goed dat dit is gedaan! Geert veel sterkte ook met de uitslag en een weekje weg komt wel weer en jullie hebben het er evengoed van genomen een weekje niets!!! Je kaart is lekker vrolijk en maak je vast weer iemand blij mee....of al verstuurd kan natuurlijk ook! Hou jullie haaks hè!
xx Gerie
Margreet zei…
Nou, wat een tegenvaller, al heb je dat niet zo ervaren en er toch iets leuks van gemaakt.
En idd: wat in het vat zit, verzuurt niet.
Je kaartje had ik al op insta voorbij zien komen. Ook hier word ik er helemaal vrolijk van.
xxx Margreet
Nota Bene zei…
Deze kaart is inderdaad supervrolijk! Leuk, een beetje tegengewicht in deze grijze dagen. Jammer dat jullie niet op reis zijn kunnen vertrekken, maar een weekje rustig thuis heeft ook wel zijn voordelen. Hopelijk kan je man nu goed herstellen!
Groetjes, Nele
!neke zei…
Zeker een vrolijke kaart !
Maar vooral beterschap !
Angelique zei…
Nou hier word je zeker vrolijk van, echt een superleuke kaart. Jammer dat jullie weekje vakantie niet door kon gaan maar dit klinkt toch wel als belangrijk. Hopelijk herstelt je man goed en is ook de uitslag goed. Fijn dat jullie thuis toch ook nog genoten hebt.
lieve groetjes Angelique
Ooh wat jammer dat jullie weekje niet door kon gaan. Hopelijk geneest de wond voorspoedig en blijft het voor altijd weg..
Wat een vrolijke kaart heb je gemaakt Monique!
Handig zo’n nog te plaatsen mapje ;-)
Fijn weekend toegewenst hoor,

Groetjes Janneke
Freubelmina zei…
Nou ja zeg, het was je niet gegund...pijnlijk probleem voor je man!
Wens hem maar een spoedig herstel! Lekker rustig weekje thuis is ook niet verkeerd toch...
Prachtig kaartje Monique!
Fijn weekend xx
Marjan zei…
Tja, dan gaat dat natuurlijk voor, ik hoop dat je man snel van het ongemak af is. Dat weekje weg komt dan nog wel inderdaad/
Je scrapling is superleuk, kan me goed voorstellen dat je er zelf ook vrolijk van wordt! Fijn weekend nog!
Daphne zei…
Oooooh, dat is jammer zeg.
En de rede van het afzeggen is ook niet leuk.
Pff, vakantie of ziekenhuis, nou, wat een contrast.
Sterkte èn beterschap voor je man!!

Wat een vrolijke kaart is dit.
Je hebt helemaal gelijk.
Ik hòòr de muziek bijna, die kuiken maakt😉.
Ik hoop dat jullie gauw een nieuwe afspraak voor de vakantie kunnen maken, alhoewel zo'n weekje vrij en gewoon thuis ook lekker kan zijn.
Ela zei…
Hè wat naar voor jullie, goed dat je daar een heel vrolijk kaartje tegenover zet. Beterschap voor je man en geniet toch van je vrije tijd. Groetjes Ela
Danoesja zei…
Hoi Monique
Hier word je inderdaad heel erg vrolijk van, leuk stempeltje ook.
Sterkte met je man, hopelijk komen ze er achter wat de oorzaak is.
Liefs, Danoesja

Populaire posts van deze blog

In my kitchen coffee rules!

De vorige is gesmolten, dus nog maar eentje...

21 jaar geleden.....