donderdag 14 mei 2015

Vlinders en dank je wel kadootjes

Hallo allemaal,

Allereerst bedankt voor jullie lieve reacties op ons Amsterdam avontuur. Ik heb een Project Live album besteld en ben deze keer zeker van plan om wat met de foto's te gaan doen.

Vandaag van mij geen kerstkaart. Ik heb het gewoon even te druk met de dank je wel kadootjes voor mijn zusje haar bruiloft. Morgen ga ik naar haar toe en ga ik samen met de kinderen de kadootjes in elkaar knutselen. Het voorwerk was ik even vergeten hoeveel tijd daar in gaat zitten. Maar dat gaat allemaal goed komen.

Ook wil ik Natascha van harte welkom heten op mijn blog. Wat gezellig dat je er bent!

Voor vandaag heb ik wel een andere kaart. Ook deze hebben we gemaakt op de DT dag. Deze kwam uit het envelopje van Antoinette. Zoals jullie wel zullen lezen bij de rest van het DT, zaten we met de handen in het haar. Ze moest toch echt het voorbeeld laten zien.....en daarna konden we aan de slag met de hobbydots. Daar heeft GerJanne nog veel plezier van gehad!
Ook Antoinette heeft genoten toen we er niet uitkwamen. Het blijft mooi. Een kaart in 1 kleur. Ik heb toch altijd de neiging om er nog iets anders op te plakken.


Dit was het weer voor vandaag. Ik ga gauw weer verder met de dank je wel kadootjes voor mijn zusje en zie jullie gauw weer terug.


15 opmerkingen:

Sylvia zei

Prachtige creatie, Monique. Ziet er ingewikkeld uit :) Heel mooi in 1 kleur.

Groetjes,Sylvia.

Anneke zei

Schitterend ! Groetjes Anneke

Misseke zei

Een schitterende stijlvolle kaart is het geworden Monique - moeilijk hoor als je het zo allemaal in deeltjes krijgt maar hij is helemaal toppie geworden.

Groetjes,
Misseke

Anoniem zei

Schitterend!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Anoniem zei

Hoi Monique ik heb het verhaal bij GerJanne gelezen. Wat een giller :) Jouw kaart is echt prachtig! Het is inderdaad heel mooi alleen wit :) Wat leuk om te lezen dat jullie de Dank je wel cadeau's zelf maken! Heeel veel werk denk ik, maar wel ontzettend belonend als je de leuke reacties van de gasten ziet ;) Werkse!
Groetjes Chantal

Hetty zei

Heel erg leuk zo'n kaart in 1 kleur.

Groetjes Hetty

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een prachtige, sierlijke kaart Monique. Ik vind hem chique, echt wauw.
Succes met het maken van de bedankjes.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Hahahaha, ja, dat was de grootste uitdaging volgens mij voor ons allemaal!
Even helemaal uit de comfortzone.
Toch hebben we er iets moois van gemaakt! Ik ben benieuwd wat je gaat maken als bedank cadeautjes! Succes!!
GerJanne

Rosina zei

Het is een geweldig chique kaartje Monique.....en leuk toch om eens met een andere stijl aan het werk te gaan....Ik vind hem SCHITTEREND!!!

groetjes Rosina

Ans Gilbert zei

Hoi Monique,
het is een chique kaart geworden, mooie vlinder zit er op, maar die hobbydots zijn echt rotdingen, ze springen overal naar toe..
wens je succes met de bedank kaartjes,
liefs Ans

Wil Frutsel zei

Dit is een hele chique prachtige kaart hoor, Heeft ze schitterend gedaan!!
xx Wilma

Hermien zei

Ja, het envelopje van Antoinette is het gesprek van de dag in blogland, LOL.
Veel suc6 met het maken van de bedankjes voor je zus ben benieuwd wat voor moois je gemaakt hebt!

Groetjes Hermien

Nelleke zei

En toch is die heel erg leuk, het is eigenlijk heel fijntjes. En jullie lekker aan het werk en denken gezet. Groetjes, Nelleke

Josje zei

Erg mooi

Angelique zei

Ondanks dat jullie even een zetjes nodig hadden, is het wel een prachtige kaart geworden. Veel succes met het maken van de bedankjes voor je zusje haar bruiloft, krijgen we vast nog wel eens te zien.
groetjes Angelique

Roze, rood en oranje bij Knutsels en Kadootjes

 Hallo allemaal, bij Knutsels en Kadootjes begint vandaag weer een nieuwe challenge. Dit keer vragen we Roze, rood en oranje op je kaart. De...