Hieper de piep hoera!

Hallo blogvriendinnen,

Afgelopen weekend heb ik een verjaardagskaartje gemaakt voor Gerie (Scraptastischehobby)
Ik denk dat een heleboel van jullie haar wel kennen. Ze maakt prachtige vintage scrapkaarten en creaties. Dus nu ze vandaag jarig is heeft ze wel een kaartje verdiend!

Deze is voor haar:


Als ondergrond heb ik donkerbruin karton gebruikt. Met daarop dessinpapier van MD Noir & Blanc PK9103. Ik heb de mallen van Dutch Doobadoo gebruikt en ook het hartje en de varens komen van Dutch doobadoo. De roosjes heb ik een boeketje van gemaakt en daar een prachtig stukje kant omheen gestrikt. Ooit gekocht op de huishoudbeurs. De letters Gerie zijn van ABC Primer van Graphic45. De stempels onderop zijn van Portobello road en A special moment is van Prima Marketing. Deze gestempeld met Versamark en daarover heen witte embossingpoeder.

Ik ben heel gelukkig met het eindresultaat en ik hoop Gerie ook ;-)
Gerie, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Liefs, Monique

Reacties

Hetty zei…
Wat is die supermooi!
Mooi model kaart en supermooi opgebouwd.

Groetjes Hetty
Mooi model kaart en ook super mooi die afbeelding, dit zal Gerie vast en zeker wel heel mooi vinden Monique. Leuk dat je haar dit kaartje hebt gestuurd. Groetjes, Ingrid.
heel mooi kaartje daar zal ze wel heel blij mee zijn groetjes Maartje
Anja zei…
Mooie kaart! De DutchDoobadoo mallen werken dus fijn? Ik heb de mijne nog niet geprobeerd, gebrek aan tijd ;-)
Ik vind het een mooi geheel en ik denk dat Gerie er erg blij mee zal zijn.

Lieve groetjes, Anja
Hoi Monique
Nou ik kan je zeggen ik ben meer dan blij met je kaart die vanmiddag door de post is bezorgd! Ik vind alles wat er op en er aan zit zo prachtig en ben er zo door verrast, jou en de andere kaarten die ik heb gekregen hebben mijn dag heel bijzonder gemaakt......super bedankt Monique voor deze geweldige mooie kaart!!!!
Lieve groetjes van Gerie
Anja zei…
Is het trouwens een enkele kaart? En gebruik je dan een standaard erachter om hem te laten staan? Of heb je wel een dubbele kaart gemaakt en daarom de bovenkant recht gelaten? (wil ook een poging doen om mijn mal te proberen!)

Populaire posts van deze blog

In my kitchen coffee rules!

De vorige is gesmolten, dus nog maar eentje...

Nog een keer vandaag 2 Sisters on the blog