zondag 12 januari 2014

Mannenkaart - Lekker stoer

Hallo lieve blogvriendinnen,

Het is alweer 12 januari en het is een schitterende dag! Na de regen van de afgelopen dagen schijnt nu heerlijk de zon. Buiten is het lekker maar binnen lijkt ook alles een stuk vrolijker. Ze hebben het steeds over Blue Monday, de meest depresieve dag van het jaar. Ik hoop dat ook morgen de zon voor iedereen schijnt en luister niet naar de radio. Ze praten je wel depresief! Gaan we niet doen, we gaan heerlijk freubelen en van de zon genieten en van alle lieve mensen om ons heen.
Dat moest even van mijn hart!

Dan nu mijn kaart. Het is een reminder voor de challenge van Knutsels en Kadootjes. De mannenkaart n.a.v. de sketch van Ingrid.
Ik ben de hele week al in de weer met papier van Maja Design en heb jullie de mannelijke uitvoering ervan beloofd. Bij deze......


Het papier is uiteraard van Maja Design Autumn Basics.
De tekst heb ik gestempeld met Versamark en daarna embossingpoeder van WOW - Opaque Bright White Super Fine erop gestrooid.

Het vaandeltjes heb ik met een prikpen bewerkt. Als je op de foto klikt kun je het misschien beter zien.
Ik hoop dat jullie hier weer genoeg inspiratie mee krijgen om mee te doen met de Challenge van Knutsels en Kadootjes.

Zelf wil ik met deze kaart meedoen bij:
Duymelot Design Team: Mannen- jongenskaart

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne zondag!
Liefs, Monique


6 opmerkingen:

Judith Liefting zei

Gaaf!

Wil Frutsel zei

Prachtige mooie kaart, idd heel stoer. Leuke luchtballon pllaatje. liefs Wilma

Ans Gilbert zei

Hoi Monique,
Leuke, stoere mannenkaart heb je gemaakt, het papier van Maja is echt prachtig..liefs Ans

Hetty zei

Een hele mooie stoere mannenkaart!

Groetjes Hetty

Ingrid Reyners zei

Hoi monique, wat een mooie stoere mannenkaart heb je gemaakt, zeg! Het is je heel goed gelukt om met de schets te werken! Mooi zeg! En aan blue monday doe ik niet, wat erg, daar laat ik me niet door beiinvloeden, je hebt goed gesproken. Geniet van je dag morgen! Groetjes Ingrid.

GerJanne zei

Ha Monique, wat een gave manennkaart heb je gemaakt als reminder zeg! Echt prachtig. Ik vind het altijd moeilijk om niet precies de sketch te volgen. Dus dat is de uitdaging voor mij. Weet je trouwens dat hij niet op het challengeblog te voorschijn komt en wel in de zijbalk staat?? Vreemd!
Groetjes,
GerJanne

Hartelijk gefeliciteerd bij Knutsels en Kadootjes

 Hallo allemaal, vanaf een zonnig Ameland. Laura en ik hebben ons jaarlijks moeder/dochter weekendje. En dit keer zitten we op Ameland. We h...