maandag 28 oktober 2024

Knutsels en Kadootjes en een vraag

 Hallo allemaal,

mijn berichtje een dagje later. Ik ben al weken druk bezig met het maken van voorbeelden voor de KreaDoe. Waar ik vrijdag 1 november weer een demo mag geven voor de HobbyStudio uit Genemuiden. Daardoor vergat ik de pompoenen te oogsten voor Knutsels en Kadootjes. Mocht je nog op de KreaDoe zijn, kom even visiten. Leuk! 

Maar ik ben vanmorgen mijn "opgeruimde hokkie" ingedoken en heb o.a. m.b.v. Daphne's Diary deze kaart gemaakt. Ik kwam de spulletjes tegen onder het opruimen. Is dat toch nog ergens goed voor....hahaha.


De pompoenen komen uit die langwerpige knipvellen. Jullie kennen ze vast wel. Ik ben de naam vergeten. Ik hoop dat jullie allemaal weer masaal meedoen. De hoedenchallenge had maar liefst 72 deelnemers. KLIK HIER als je je prachtige pompoenenkaart/creatie wil inleveren.


Dan heb ik nog een vraag aan jullie. Er wordt mij heel vaak gevraagd hoe het nu met mijn zusje gaat. Het antwoord daarop vind ik moeilijk. Ik kan niet goed verwoorden wat haar allemaal is overkomen en hoe het er nu voorstaat. Hersenletsel is heel grillig. Niet te snappen vaak. Ze is samen met Interact Contour een proces gaan volgen waardoor ze nu ervaringsdeskundige is. En daardoor lotgenoten of partners een stukje op weg kan helpen. Dan komt nu mijn vraag..... Ze is een blog gestart "Een leven vol PRET, verder met hersenletsel. Zouden jullie die eens willen lezen en misschien volgen/delen zodat ze meer mensen kan bereiken die ook NAH hebben. Haar eerste bericht is aangrijpend maar dan is wel gelijk duidelijk hoe het leven kan zijn na een ongeluk waarbij ze de hersenletsel heeft opgelopen. En hoe ze langzaam aan haar leven een klein beetje op de rit kan krijgen met behulp van PRET. Haar blog vind je HIER. En niet te vergeten, ze plaatst bij elk bericht ook een zelfgemaakte kaart. 


5 opmerkingen:

Sarah zei

Ik zag het al op je FB en ben je hier speciaal komen opzoeken om je zus te komen volgen. Ik kom weinig op bezoek bij je, maar mijn gezinsleven vraagt veel van me. Ik post wel vaak iets, maar reageren is heel matig, maar ik ben wel blij dat ik dit gezien heb. Veel liefs x

Anoniem zei

He Monique, een mooie inspiratie-kaart vol pompoenen heb je gemaakt. Ik was net bij je zus langs gegaan maar mijn reactie is bij haar in de spam gegaan. Ik wilde haar volgen omdat ik dingen herken die ik na mijn TIA overgehouden heb maar Blogger zegt steeds "aanmelden mislukt", ik lees dat meer mensen zich ergens niet als volger aan kunnen melden dus dat zal wel weer een "Blogger dingetje" zijn. Dat probeer ik later nog wel eens. Ik ben door mijn dochters uitgenodigd om zaterdag mee naar de Kreadoe te gaan, nog voor mijn verjaardag. Ik wens je vast veel succes en plezier daar met demo geven.
Lieve groetjes Miranda (bolletje lucky)

GerJanne zei

Hoi Monique!
Wat een leuke kaart is het! Even weer eens wat anders en ook leuk voor de afwisseling. veel plezier op de Kreadoe.
Ik heb hetzelfde probleem als Miranda. Het volgen lukt niet. Heeft Simone iets uitstaan in de instellingen waardoor niet iedereen kan volgen? Volgens mij moet het op openbaar staan. Ik probeer het ook later nog eens...

alma.heijenk@gmail.com zei

mooie kaart maakte je, en wat je schrijft over je zus dat wist ik niet, ga har blog ook bezoeken.
groetjes Alma

Angélique zei

Je hebt toch nog een leuke voorbeeldkaart gemaakt. Ik had net heel andere pompoenen in mijn handen, eens zien of het me lukt daarmee een kaart te maken zodat ik mee kan doen aan de challenge.
Heel veel plezier en succes vrijdag!
Ik ga een kijkje nemen op het blog van je zus.

Knutsels en Kadootjes en een vraag

 Hallo allemaal, mijn berichtje een dagje later. Ik ben al weken druk bezig met het maken van voorbeelden voor de KreaDoe. Waar ik vrijdag 1...