dinsdag 17 januari 2023

The place to be happy is here

 Hallo allemaal, 

daar zijn we weer. Dank voor de leuke reacties. Vandaag laat ik jullie een ArtJournal pagina zien. Vanmorgen ben ik live gegaan bij Pronty Crafts and Friends en heb deze pagina toen gemaakt. Ik wil mijn blogvolgers hem ook niet onthouden.

Dit is de pagina geworden. Bij Pronty is het #rainbowdaysprontycrafts. Iedere dag laten we creaties zien met andere kleuren van de regenboog. Vandaag was het mijn beurt en ik had Indigo. Wat een lastige kleur is dat. Het is niet blauw en het is niet paars. Het wordt ook voor spijkerbroeken gebruikt. Wisten jullie dat? Eentje om te onthouden voor een pubquiz ofzo 😊 

Je kunt het filmpje kijken. Dan zie je precies wat ik heb gedaan en kun je hem misschien als leidraad gebruiken voor een eigen creatie. Hieronder de link naar de video.
 


Liefs Monique

 

6 opmerkingen:

Margreet zei

Ik heb net zitten genieten van je video (had hem vanmorgen helaas gemist). Je liet mooie kaarten zien en deze pagina is heel gaaf!
xxx Margreet

Martha zei

Mooi resultaat, Monique
Ik ga mijn koptelefoon opzetten en genieten van je werkwijze!
Liefs Martha

Marja zei

Supermooie pagina Monique!
Ga het filmpje zeker terug kijken.
Groetjes Marja.

GerJanne zei

Prachtige pagina Monique. Vanmorgen had ik onder het knutselen naar je willen kijken en luisteren, samen met Nelleke...helemaal vergeten door het geklets. Misschien vind ik ergens tijd om het te bekijken.

Elly zei

Wat een mooie pagina heb je gemaakt.
Groetjes Elly

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie pagina mooi gecombineerd met het paars en andere details
groetjes ellen

Roze, rood en oranje bij Knutsels en Kadootjes

 Hallo allemaal, bij Knutsels en Kadootjes begint vandaag weer een nieuwe challenge. Dit keer vragen we Roze, rood en oranje op je kaart. De...