zondag 4 december 2022

Reminder bij Knutsels en Kadootjes en babynieuws

 Hallo lieve allemaal,

vandaag is het alweer tijd voor de reminder bij Knutsels en Kadootjes. En heb ik een probleempje. Ik dacht dat ik de foto van de kaart op de laptop had staan maar die staat nog op mijn camera. En je raadt nooit waar die ligt. Inderdaad bij Kevin en Triscilla op tafel. Dus mijn voorbeeldkaart komt ietsjes later. 

Dan heb ik wel alle tijd om jullie onze eerste klein(kind)zoon Fender te laten zien...😍😍😍 Ik wist niet dat ik me ooit weer zo verliefd zou voelen. En alle clichés zijn echt waar hoor GerJanne! Voor Geert was het ontzettend jammer. Die is om 11.00 uur weg gereden richting Den Helder en om 11.21 uur is Fender geboren. Heel erg jammer maar ik stuur hem elke dag foto's en filmpjes. Ik moet natuurlijk elke dag even kijken. Ik hoef dan ook maar 4 minuutjes rijden met de auto....hahaha... Maar hier is ie dan... Fender 💙💙💙

Dag 1 donderdag 1december 15.00 uur weer thuis

Dag 2, 2 december. Oma is verliefd 💙
 
Is het geen schatje? Hij slaapt bijna de hele dag. Alleen tijdens het verschonen gaan de oogjes open. Zo heel anders was zijn papa, die het een half jaar volhield om bijna 24 uur per dag te huilen. Zegt Kevin gister, mam, weet je waarom hij niet huilt? Dat komt omdat ik de rust zelve ben 😂 Ja, nu wel!

Dag 3, zaterdag 3 december
 
Geen ooievaar meer maar een mooie raamdecoratie.


Na een hectische week van verhuizen en alles zover klaar krijgen dat de baby ook kon komen is het nu tijd om te genieten. Kevin heeft al 4 weken vaderschapsverlof opgenomen zodat ze samen van de kraamtijd kunnen genieten. Dat is nog helemaal niet zo'n gek idee. Dat had ik ook wel willen hebben in onze tijd. Maar ja, wat hadden de mannen, 2 dagen? De aangifte gebeurt tegenwoordig online. Dus ze hoeven de deur niet meer uit....ook beter van niet, het is vies koud!

Er komen vast nog meer foto's maar voorlopig moeten jullie het hier mee doen. Voor de voorbeeldkaartjes van mijn DTmaatjes klikken jullie HIER. Die van mij zien jullie binnenkort. Een extra reminder 😉

Liefs van een trotse en verliefde oma!23 opmerkingen:

Freubelmina zei

Ooooooo helemaal geweldig! Wat een mooie baby en een leuke naam!
Lekker van genieten, dit is zo’n bijzondere tijd 🥰

marja kenter zei

Dat verliefde gevoel ken ik heel goed. Van harte gefeliciteerd Monique heel veel geluk wens ik je met jullie kleinkind. Leuke naam ook.
Ga er maar heel veel van genieten.
Liefs en een mooie dag.

Martha zei

Van harte gefelicitwerd met jullie kleinzoon, Monique
Wat een knapperd, echt mooi manneke met een leuke naam
Geniet ervan!
Liefs Martha

Claudia's kaartjes zei

Zo leuk je kleinzoon.
SUper dikke proficiat.

grtjs
Claudia

Margreet zei

Een dikke proficiat met je mooie kleinzoon. Wat een leuke naam! Wat zonde dat Geert net weg was. Moet jij maar dubbel genieten!
xxx Margreet

Daphne zei

De liefde spat van dit berichtje af en dat mag ook, wat een PRACHTIGE baby!!
Mooie naam ook.
Ga jij maar gewoon lekker door met genieten, het bloggen komt wel weer.
Haha, ik lig wel in een deuk over de opmerking van Kevin..... zou je ze niet, die kinderen🤪

Creaellenknutselsite zei

allereerst van harte gefeliciteerd met je kleinzoon, wat een schattige foto's laat je van hem zien lekker van genieten hoor bloggen komt wel weer
groetjes ellen

Caroline zei

Van harte gefelciteerd met je prachtige kleinzoon! En inderdaad ik herken de verliefdheid hoor haha. Straks met onze 2e kleindochter op komst nog meer om te knuffelen. Want dat doen oma's het liefste, knuffelen met de kleinkinderen. Doe dit maar lekker, je woont heerlijk dichtbij. Geniet ervan!
Groetjes Caorline

Angélique zei

Oh, wat een prachtig klein mannetje! Hartelijk gefeliciteerd, geniet ervan!

Nicolette zei

Van harte gefeliciteerd met jullie mooie kleinzoon. Wat fijn dat jullie zo dichtbij wonen, dat kan je snel even aanwippen.
Groetjes Nicolette

Eri zei

Wat een mooie nieuws Monique! Gefeliciteerd met jullie kleinzoon Fender. Wat een mooi mannetje! Geniet ervan!
Groetjes, Eri

Scraptastisch zei

Helemaal in LOVE, haha Wat enig die raam stickers! Zo "niet" leuk dat Geert er "net" niet bij was, die heeft vast wel gebaald! Wat een moppie Monique ... knuffelen maar!!!!
xx Gerie

Trijntje zei

Gefeliciteerd met jullie kleinzoon Fender. Wat een schatje. Geniet er maar van .Heerlijk dat ze zo dicht bij wonen. Mooi dat het verhuizen gelukt is. Groeten Trijntje

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een knapperd, echt een jongetje vind ik. Wat ontzettend jammer dat Geert er niet bij is maar gelukkig hebben we tegenwoordig inderdaad mobieltjes om van alles te delen, dat was in mijn tijd ook nog niet. Lekker knuffelen Monique.
Lieve groetjes Miranda

Kaartenkraam zei

Nou oma, hartelijk gefeliciteerd met je kleinzoon, wat een fijn nieuws. Zo te zien een mooi kindje en oma zijn staat je goed hoor! Lekker van elkaar genieten.

groetjes van Ank

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Oh wat jammer dat Geert er niet bij was, gelukkig heb je heel veel foto’s en filmpjes..wat een schatje Monique, heerlijk zo rustige baby, ik ken het ook heel anders…geniet van dit kleine wondertje, en Laura ook trotse tante? Liefs Ingrid

Irene zei

Gefeliciteerd met dit mooie manneke met de mooie naam, wat ziet dat raam er enig uit! Oma moet maar voor 2 genieten tot Opa de schade in komt halen!
XxIrene

Elly zei

Wat een mooie baby, natuurlijk ben je helemaal verliefd.
Heerlijk zo genieten groetjes Elly

Nelleke zei

Ach wat een lekker manneke. Wat ligt hij heerlijk ontspannen . Van harte gefeliciteerd met je kleinzoon. Ja alle cliche’s zijnetten. Geniet ervan. Groetjes Nelleke

Angelique zei

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige kleinzoon, wat een schatje. Geniet ervan!
lieve groetjes Angelique

alma.heijenk@gmail.com zei

wat een mooie baby, van harte gefeliciteerd!!
zo mooi dat kleine "spul" ik kan er zelf ook zo van genieten.
groetjes Alma

Josje zei

Gefeliciteerd met jullie klein zoon lekker van genieten!!

Sarah zei

Proficiat! Wat een mooi blogbericht.
Geniet,geniet en geniet! Xx

Embrace and be Unique!

Hallo, het is droog!! Voorlopig...hahaha... ik heb gisterde luxaflex maar naar beneden gedaan. Geen zin meer om naar die hoosbuien te kijken...