zondag 14 augustus 2022

Easelkaarten bij Knutselsenkadootjes.

 Hallootjes,

houden jullie het nog een beetje vol? Ik ben 2 keer over de kook geweest deze week. Ik blijf van 10.00 uur tot 18.00 uur binnenshuis bij de airco. Ook beter voor Bowie. Die heeft gisteren wel tot 14.00 uur buiten vertoefd maar was daarna niet meer uit huis te krijgen. Ik had gistermorgen gelijk boodschappen gedaan en alles voorbereid. Een heerlijke macaroni salade en kip ligt te marineren. Maar ik heb ook nog op de valreep een easelcard voor de challenge van Knutsels en Kadootjes gemaakt. Het is weer tijd voor de reminder.

Ik heb een easel gemaakt met het leuke papier en stickerset van Art By Marlene - Back to Nature.

Om gezondheidsredenen ben ik gestopt bij HV. Met pijn in mijn hart. Maar samen met Pronty en Knutsels en Kadootjes was het teveel. Ik ben begonnen bij Pronty en dat bevalt me goed. Pronty blijf ik wel promoten bij HV. Dus af en toe kom ik nog eens live voorbij. Ja en Knutsels en Kadootjes is mijn kindje. Die wil ik niet kwijt en weer meer tijd in gaan steken. Ik wil vooral mijn DT (lees, vriendinnen) niet kwijt. Straks in november hebben we weer ons jaarlijkse knutselweekendje. Dus om die stap te vieren heb ik deze vrolijke easelkaart gemaakt. Nu mogen alle spulletjes terug naar Rijssen.


We hebben al 13 mooie inzendingen. Maar daar kunnen natuurlijk nog veel meer bij.  Ik ga vanmiddag mijn boek uitlezen. Voor de mooie voorbeelden van mijn DT maatjes KLIK HIER.

Tot blogs, liefs Monique9 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi easelkaartje met de vrolijke kleurtjes en vlinders
ik blijf ook zoveel mogelijk binnen het mij ook veels te warm, jammer dat je moet stoppen bij HV maar ja soms moet je keuzes maken gelukkig blijf je wel bij K&K zal kijken of ik ook nog een kaartje ervoor kan maken van de week
groetjes ellen

Angélique zei

Een heel kleurrijke kaart, mooi hoe je de grote vlinders op de ovaal hebt geplakt.
Wat jammer dat je bij Hobby Vision moet stoppen, met name vanwege de reden. Ik denk dat HV het ook heel jammer vindt, je had toch een heel eigen inbreng, een stijl die daar nog niet vertegenwoordigd is. Maar je gezondheid gaat voor, dat weten ze daar als de beste.
Gelukkig blijf je wel Knutsels en Kadootjes voortzetten (ik wist niet dat jij de oprichtster bent), want jullie verzinnen steeds van die leuke uitdagingen.

Trijntje zei

Wat een supervrolijke easelkaart heb je gemaakt. Zo leuk met de vlinders. Je brengt me op een ideetje. Je hebt prachtige kleuren gebruikt.jammer dat je om gezondheidsredenen moet stoppen bij HV. Gelukkig blijf je aan de kaart…. Maar rustig aan . Het ga je goed Groeten Trijntje

Colien zei

Geweldig mooie easel, de kleurren spatten van het scherm: top!
En zoals ik gisteren al zei: sommige keuzes zijn niet makkelijk en daarom is het dapper om ervoor te kiezen om ergens mee te stoppen. Zeker als het ten koste gaat van jezelf, want dat is het allerbelangrijkste.
Hier 2 honden die nu overdag graag binnen languit op de kwartsiet-stenen vloer liggen, heerlijk koel! We hebben geen airco beneden, maar zolang we alles afgeschermd en dicht houden, loopt de temperatuur tot nu toe op tot max. 23 graden. Dus dat is goed te doen, zeker in vergelijking met buiten.
Fijne dag, veel leesplezier!
grtz Colien

Gerrina zei

Een hele mooie easelkaart! Lekker anders als de meeste die je ziet (en meer in mijn smaak); zo zie ik mezelf er misschien ook ooit een maken.... "Stay cool!" Fijn weekend verder!

Freubelmina zei

Een prachtige inspiratiekaart maakte je in vrolijke kleuren xx

Martha zei

Prachtige vrolijke easelkaart Monique
Verstandig dat je goed naar jezelf luistert
Ja we hebben een echte zomer, persoonlijk is het me een beetje te warm, maar gelukkig kunnen we het in huis best uithouden het is hier nog niet warmer dan 25 graden geweest in huis en dan zonder airco...
Fijne dag liefs Martha

Kaartenkraam zei

Wat een prachtige kleuren heb je gebruikt, heerlijke frisse combinatie.
Mooie kaart geworden!

Die hitte kan ik ook niet goed verdragen, vooral s'nachts vind ik het een ramp, ik ben helaas niet in het bezit van een airco.

Een 'blonde'vraag misschien maar wat is HV ??

groetjes van Ank

alma.heijenk@gmail.com zei

wat een mooie vrolijke easelkaart. lang geleden dat ik zo'n model kaart heb gemaakt. wie weet lukt het me pm mee te doen.
groetjes Alma

Reminder bij Knutsels en Kadootjes

 Vandaag is het tijd voor de reminder bij Knutsels en Kadootjes . Een challenge met geometrische vormen. Je ziet me niet zoveel voorbij kome...