zaterdag 21 augustus 2021

Een gezellige woensdag die tekort duurde

 Hallo allemaal,

en dan is het ineens alweer zaterdag en zouden we ( Henrïet, GerJanne en ik) om 08.00 uur onze creatie plaatsen die we woensdag hebben gemaakt. Word ik net wakker, is het àl zaterdag....hahaha. Gistermiddag met Geert en Laura naar Ikea geweest te shoppen. En natuurlijk moest alles gelijk weer in elkaar en heb ik weer een uitbreiding op mijn hobbykamer....oeps 😉

Maar nu eerst mijn creatie....

We hebben een envelop en kaart gelift die ik al klaar heb liggen voor een workshop. Dit keer zijn we niet met distressinkt maar met ecoline aan de slag gegaan. Net zolang ecoline opbrengen en drogen totdat je helemaal tevreden bent. Daarna stempelen, eventueel maskeren en/of met chloor kleur weghalen. De envelop had ik redelijk snel klaar maar het kaartje, daar zijn verschillende kleuren bloemen opgekomen. Maar nu ben ik tevreden. 

 De vlinder heb ik geaccentueerd met een witte fineliner. Je brengt een streepje wit aan en vervolgens smeer je het met je vinger een beetje uit. 

Hieronder zie je de achterkant. Met mijn nieuwe naamstempel. Bij HobbyVision hebben ze nu een stempel te koop die je kan voorzien van je eigen naam/ontwerp. De Nio. In de verpakking zit al een zwart stempelkussen en een code voor je naamstempel. Ik heb er nog eentje bijgekocht met gewoon mijn naam voor als het persoonlijk is. Binnen 2 à 3 werkdagen heb je de stempel al binnen.

NIO Stamp - Nio Personalised Stamp (NI9011GB)

De envelop komt van een nieuwe kerststencil van Pronty. Ik heb hem eerder al eens laten zien.
 

En dan de kaart. Ik heb dezelfde kleuren gebruikt maar toch valt het anders uit. De kaart is veel groener. Maar uiteindelijk ben ik daar ook wel blij mee. Ik weet nog niet of ik het als combinatie verstuur of de kaart apart en de envelop met een klein kadootje erin. Hoeft ook nog niet weg, eerst zelf van genieten!

Nou, de post is weer lekker uitgebreid en ik ben inmiddels al meer dan een uur te laat. Benen op het krukje Daphne? Veel plezier met kijken. Ik zie jullie morgen weer, even rondje bloggen. Vandaag naar de hei, morgen hoeven we niet naar buiten. Lekker knutselweer.

Fijne dag! Liefs Monique


21 opmerkingen:

Margreet zei

Prachtige creaties, Monique!
xxx Margreet

Daphne zei

Haha, ja, echt!!
Ik zag jouw bericht in mijn leeslijst en dacht, ho, eerst gaan zitten. Dus ik zit hier letterlijk, met mijn benen op een krukje, Floor slapend naast mij, dit bericht te lezen 😁
Je hebt niks teveel gezegd, wat een kleuren pracht!!
Zeker voor de zomer periode vind ik dit heel erg mooi, die knal kleuren.
Lekker ontspannen werkje lijkt mij, dat "smeren" met ecoline en daarna met chloor kleur weghalen.
Jullie kijken vast gezellig terug op deze date?!
Fijn weekend en heb je bij Ikea de neon verf nog gekocht?

Nicolette zei

Schitterend gemaakt Monique.
Groetjes Nicolette

Ellen zei

Schitterend!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat gezellig zo'n date en mijn leeslijst aan de zijkant van mijn blog ziet er heel fleurig uit met al die mooie kleurrijke creaties onder elkaar. Lang geleden dat ik met ecoline gewerkt heb, toch weer eens opsnorren hihi. Ja volgens mij wordt morgen echt een binnen dag als ik de weersverwachting zie.
Fijn weekend Monique.
Lieve groetjes Miranda

Irene zei

Zag het al bij GerJanne en schreef dat jullie héél hard hadden gewerkt om deze schitterende kleurexplosie in 1 kletseldate af te krijgen, écht keigaaf!
XxIrene

Gerrina zei

Heerlijk kleurrijk deze kaart en enveloppe! En ja duurt altijd te kort als je samen aan de gang kunt... Klinkt als een paar heerlijke dagen; nu nog een fijn weekend erachteraan...? Geniet ze!

R's Rue zei

So beautiful.
www.rsrue.blogspot.com

Kaartenkraam zei

Wat een kleurenpracht, geweldig mooi gemaakt!

groetjes van Ank

Trijntje zei

Wat een prachtige creaties heb jij ook gemaakt. De kleuren zijn prachtig en hele mooie teksten . Leuk dat jullie zo'n gezellige knutsel dag hebben gehad. even een vraagje ... Ik heb je een mail gestuurd...maar nog geen adres ontvangen en vroeg me af of ik wel het juiste email adres van je heb... als het lukt mag je mij wel een mail of via Messenger een berichtje sturen . Groeten Trijntje.

GerJanne zei

Zo slaapkop! Gelukkig viel het niet op ;-)
Jouw creaties zijn ook weer super en die tekststempel is echt heel mooi. Ik heb er een die het best goed doet, maar deze ziet er gewoon meer professioneel uit.
Ik ga binnenkort eens met ecoline aan de gang, al heb ik maar twee kleuren. Dat mag de pret niet drukken...

Aartje zei

Wat een prachtig resultaat, ik schreef bij GerJanne al dat het heel inspirerend was en dat ik ooit bij de action eens wat ecoline kocht zonder er echt een doel voor te hebben. Misschien zijn jullie mooie kaarten een zetje in de goede richting.
Groeten, Aartje

Angélique zei

Prachtige kunstwerkjes weer, dat spelen met inkt/verf/in dit geval ecoline/e.d. is aan jou wel besteed. Dat bleken geeft zo'n gaaf effect, bijzonder dat het stempelinkt niet mee verbleekt. Je hebt ook heel mooie stempels gebruikt.
Ik geloof onmiddellijk dat het heel gezellig was met jullie drieën, leuk om samen zo te knutselen, van elkaar te leren en om ook lekker te kletsen.

Nelleke zei

Prachtig Monique, wat heb jij het in de vingers zeg! Ik vind het schitterende creaties, en als je het tegelijk verstuurd dan zet je beiden in het zicht, ook de enveloppe doe je niet weg,, veel te mooi! groet, Nelleke

Martha zei

Wat een mooie creatie heb je gemaakt Monique
Wat is die ecoline helder, vaak vervaagd het zo, maar jij bent misschien langer doorgegaan met druppelen en misschien ligt het ook aan het soort papier, hoe dan ook ik vind dit resultaat schitterend, leuk dat je met chloor er zo'n mooi contrast in kunt maken..
Krijg er ook weer zin, mijn ecoline potjes roepen al, als k goed luister....
Liefs Martha

Henriët zei

De dag was inderdaad te kort. Wie weet ooit een weekendje......?
Jouw envelop is ook weer een hele mooie geworden. Hetzelfde idee maar toch weer zo anders dan jouw eerste creatie.
En de bloemen op jouw kaart zijn wel wonderbloemen. Toen wij vertrokken waren ze nog groen/blauw 😂
Groetjes van Henriët

Hermien zei

De kleuren spatten van het scherm af Monique, super geslaagd dus de date.

groetjes Hermien

Diny zei

wat heb je weer iets prachtigs gemaakt Monique....ik zit er al een poosje naar te kijken....heel erg MOOI gedaan!
Ook de envelop is zo gaaf....de voor en achterkant zijn schitterend!
mooi ook met het wit rond de vlinder....een beetje weggevaagd is juist leuk!
Groetjes Diny

Freubelmina zei

Wat ziet dit er allemaal ontzettend gaaf uit Monique.
Jullie hadden een nuttige kletseldate samen xx

Elly zei

Wow wat mooi zeg wat jullie gemaakt hebben!
En een gezellige dag wat ik allemaal lees.
Groetjes Elly

Marjan zei

Prachtige creaties van jou ook in deze mooie kleuren, ik zag ze al op FB geloof ik, maar zeg het graag nog eens! Gezellig zo samen aan de hobby!

Doorkijkje of niet?

 Hallo allemaal, vandaag heb ik een pillowbox voor jullie. Voor een collega op het werk heb ik dit boxje gemaakt. Met daarin een giftcard ho...