zondag 11 april 2021

Reminder bij Knutsels en Kadootjes

Hallo allemaal, 

vandaag is het weer tijd voor de reminder bij Knutsels en Kadootjes.
Waar we nog steeds vragen om leuke planten in potjes. Ik heb helemaal geen stansjes of stempels meer met bloempotten. Dus ben ik zelf aan de slag gegaan. Ik heb eerst een bloempot getekend en daarna heb ik allemaal bloemen en blaadjes gestempeld, gekleurd en uitgestanst of geknipt.
En deze verdeeld over de bloempot. De basiskaart heb ik bestempeld. En de bloempot heeft bloemetjes gekregen m.b.v. Modelingpasta en een stencil.

Doen jullie nog gezellig mee? Op het blog van Knutsels en Kadootjes kunnen jullie nu ook zien wat de te winnen prijs is. Ik zou haast meedoen. Wat een gaaf pakket van 't Scrap-Ateljeetje.

Jullie zien me niet veel op het moment. Ik kan de draai nog niet echt vinden maar dat komt wel weer. Vandaag gaan we nog behangen bij Laura en dan is het eindelijk klaar daar. En heeft ze een mooi stulpje gekregen waar ze haar thuis van kan maken.

Fijne zondag allemaal,

liefs Monique 

15 opmerkingen:

Irene zei

Knap zelf samengesteld en héél fleurig Monique, stencil op de bloempot super leuk detail!
Logisch dat het wennen is zónder de reuring die de kinderen meebrengen, vooral als je lief op zee zit zal het wel héél stil zijn maar je gaat he draai wel vinden hoor..straks lekker veel buiten zijn als de lente losbarst helpt óók!
XxIrene

Margreet zei

Wat een creativiteit met je zelfgetekende bloempot en hij is mooi gevuld!
xxx Margreet

Kaartenkraam zei

Eigenlijk is dit nog veel leuker als je het helemaal zelf maakt. Leuk idee om de bloempot zelf ook te versieren, iets wat in het echt ook zou kunnen!!
Het is een mooie fleurige kaart geworden.

groetjes van Ank

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele leuke creatieve oplossing om zelf die bloempot te maken Monique. Het is een super gezellig geheel geworden. Logisch dat je moet wennen en het weer en de hele covid-situatie werkt daar niet aan mee. Komt vast goed.
Lieve groetjes Miranda

Josje zei

Wat heb je dat mooi gemaakt monique

Angélique zei

Wat een gezellige kaart, heel mooi gedaan! Goed idee om de bloempot van een reliëfversiering te voorzien. De pot is mooi gevuld en de achtergrond is ook mooi.

Martha zei

leuk gemaakt Monique
Heel erg gezellig deze pot met bloempjes!
Liefs martha

Diny zei

Wat een gezellige kaart met de mooie plantjes Monique!
Succes met behangen!
Groetjes Diny

GerJanneke zei

Dat heet nou het lege nest syndroom, waar jij aan lijdt. Gaat over, hoor, maar dat zal wel wat tijd kosten..
Je kaart is echt geniaal! Zo leuk met die planten in de pot...

Willy zei

Super gaaf gedaan, zo vrolijk !! En die draai komt wel weer!

Colien zei

Heel gaaf geworden, hartstikke creatief bedankt én gemaakt!
Fijn dat Laura een mooi stulpje heeft, geeft jou ook een goed gevoel. Natuurlijk is het logisch dat je haar mist en dat je nog even moet wennen, maar je vindt je draai wel weer, komt goed!
grtz Colien

Gerrina zei

Wat een heerlijk vrolijke pot is het zo geworden! (En wat een werk...dan stempel ik toch liever, ondanks 't maskeren) Groetjes, Gerrina

Marjan zei

Mooi jouw pot met bloemen tegen een mooie bijpassende achtergrond! Heel vrolijk en fleurig geheel en wat ook leuk die tekstjes er op!
Ja, stil zal het zijn, maar inderdaad ... het is wennen en hopelijk leukt je dat snel. Het zonnetje schijnt weer, is ook fijn!

Trijntje zei

Dit is een schitterende pot met bloemen geworden. Leuk met het groen maar de vrolijke bloemen fleuren het toch lekker op! Groeten Trijntje

Freubelmina zei

Prachtig plantenkaartje Monique xx

Onze laatste knutseldate voor dit jaar

Hallo daar, Gisteren hadden Henriët en ik onze laatste knutseldate voor 2023. We hebben heerlijk relaxed ons ding gedaan. Ik moest nog een k...