dinsdag 3 november 2020

Find balance in every day

Hallo allemaal op deze toch nog zonnige dag!

Weer terug en uitgerust van een heerlijk weekendje weg met mijn DTmeiden. Alleen Nelly kon er niet bij zijn maar we hebben met elkaar zitten beeldbellen. We hebben weer een leuke challengekalender samengesteld voor jullie en natuurlijk ontzettend veel gefreubeld. We zaten in ons eigen gecreëerde bubbel allemaal op 1,5 meter afstand.

Er werden veel kaartjes gemaakt en ik maakte ook een aantal pagina's waarvan deze er 1 is.
Ik ben met acrylverf aan de slag gegaan. Achtergrondstempeltjes, wat stencils en structuurpasta, washitape  Gewoon lekker kliederen.


Dit was mijn laatste projectje van het weekend. Ik heb alweer een paar rondjes blogberichten gelezen en gereageerd. Ik heb er weer zin in. Mede dankzij mijn dt-meiden. Het ziet er allemaal weer wat zonniger uit. Het leven is te mooi om er niet alles uit te halen wat er in zit. Na wat downs zetten we nu de schouders er weer onder. En hopelijk krijgen we de Covid onder controle zodat we weer gezellig kunnen freubelen met elkaar. Wij krijgen in de tussentijd een nieuwe keuken en een nieuwe vloer door het hele huis. Als dat klaar is, is het kerst. Nog even door de rommel heen bijten. Gelukkig heb ik een eigen hokkie waar ik me terug kan trekken.

Stay safe en wees lief voor elkaar!

Groetjes, Monique

 

17 opmerkingen:

Scraptastisch zei

Noem het maar lekker zitten kliederen...dit is echt wel serieus bezig zijn hihi. Het is weer een bjoetie Monique, zoveel op te zien ik zit er vol bewondering naar te kijken! Kop d'r veurhè en volgens mij hebben jullie een hartstikke leuk weekend gehad!!! De Covid daar moeten we het voorlopig wel mee dealen, maar in iedere dag zit wel iets positiefs en we moeten er het beste van maken! En je kunt altijd met Gerie beeldbel knutselen hoor!!!
xx Gerie

Irene zei

Ha knoeipot whahaaa! Gerie heeft gelijk, als dit kliederen is dan wil ik dat ook wel kunnen..helaas, heb ik dit niet in de vingers en "de zooi"ook niet in huis dus geniet er bij jou van!
xxIrene

Ina ( Frysk Famke ) zei

Hee Monique,

Wat fijn je hier weer te zien. Jij noemt
dit wat aan gekliederd. Nou ik wou dat ik zo kan kliederen. Ik vind hem keigaaf.

Pas goed op jezelf!

Leafs fan Ina

Kaartenkraam zei

Wat kun jij prachtig kliederen zeg! Wat een mooie warme kleuren en die beide doily's van structuurpasta vind ik prachtig.
Fijn dat zo'n weekend weer inspiratie heeft opgeleverd!

groetjes van Ank

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie pagina in mooie warme kleuren. Leuk ook dat je reliëf hebt aangebracht. Knap geklieder hoor. Heel fijn dat het weekend je goed heeft gedaan, hou het vast ;)
Lieve groetjes Miranda

Trudy zei

Wat heb je dit prachtig gemaakt en wat fijn dat je een leuk weekend hebt gehad!
Succes met de verbouwing van de keuken en de nieuwe vloeren.
Groetjes Trudy

Eri zei

Jouw geklieder ziet er schitterend uit in deze prachtig warme kleuren! Fijn dat het meidenweekend je zo goed heeft gedaan. En wij kunnen elke maand weer uitkijken naar een leuke challenge!
Veel succes met de verbouwing, met kerst zit je er hopelijk weer netjes bij!
Groetjes, Eri

Hermien zei

Zoals je in bovenstaande reacties kunt lezen zijn we allemaal jaloers op wat jij kliederen noemt. Ook deze ziet er prachtig uit mooie kleuren heb je gebruikt.

Groetjes Hermien

Marjan zei

Monique, wat fijn dat je weer zo lekker bezig bent met de hobby. En dat jullie weekend zo gezellig is geweest!
Ik vind deze pagina echt onwijs mooi. De kleuren en de structuur. Alles! X

Nelleke zei

Ha Monique, wat fijn dat je er weer bent! Soms zit het mee en soms zit het tegen he? Maar wat je laat zien is gewoon heel erg leuk geworden. Jij kan het ook zo goed en ik hoop dat je hier veel plezier uit kunt halen. Ook wij zitten midden in de troep, nog even doorbijten en dan hebben we het ergste gehad. Soms ben ik gewoon blij dat ik een dag kan freubelen of zoals vandaag een dag werken. Even zoiets totaal anders. En wat goed dat je het freubel weekeind door laat gaan. Dat je hier weer nieuwe energie uit kan krijgen. groetjes, Nelleke

GerJanne zei

Nou wat een mooie reacties en dan hebben ze het nog niet eens in het echt gezien! Whahaha! Zo gaaf is deze. En ik loop eerlijk gezegd nog na te genieten, helemaal na de persconferentie, want nu mag je nog mar twee mensen op bezoek, we waren echt precies op tijd!
En wat knutselzin betreft: heel veel zin in weer een jaar K&K!
Dikke knuf!

martina's kaartjes zei

mooie kaart, mooie kleuren heb je gebruikt
grtjs,martina

Martha zei

Heel mooi gemaakt Monique!
Prachtige kleuren zo bij elkaar!
Fijn dat je weer inspiratie hebt!
Fijne dag liefs Martha

Daphne zei

Kliederen??
Nou, ik vind het ware kunst😄.
Heel erg mooi.
Waar zo'n weekend al niet goed voor kan zijn..... uit je bericht maak ik veel positieve berichten op, fijn zo!!

Gerrina zei

Een mooie tekst en wat een mooie warme kleuren bij elkaar; een page die zo in een lijstje kan! (En wat een inspiratie met herfstkleuren!) Groetjes, Gerrina

Margreet zei

Zo, wat heb jij geweldig mooi zitten kliederen.
Fijn dat je zoveel energie hebt gekregen door het DT weekend.
Een paar weken in de troep is niet leuk, maar je krijgt er wel wat moois voor terug. En gelukkig heb je je hobbyhok voor als je het niet meer ziet zitten.
Fijn dat je weer zo positief klinkt.
xxx Margreet

Henriët zei

Wat een mooi kliederwerkje Monique! Zo mooi om naar te kijken. En de tekst is zo waar!
Fijn dat je de zon weer ziet schijnen. Probeer te genieten van de kleine dingen. En die zijn er iedere dag!
Succes met de nieuwe keuken en de nieuwe vloer. Dat worden veel knutseluurtjes op jouw kamertje.
Groetjes van Henriët

Kleurenexplosie

 Hallo lieve volgers, dank voor jullie lieve reacties op mijn vorige post. Ik heb mijn best gedaan om bij jullie langs te komen maar het is ...