22 alweer...

Hallo allemaal, 
19 maart 1997, wat klinkt dat al ver weg. 22 Jaar geleden werd onze Laura geboren. Het had wat voeten in de aarde en haar start was niet geweldig. Maar als ik nu naar haar kijk, is het een mooie, lieve jonge vrouw die volop in het leven staat en weet nu wie ze is! Dan hebben manlief en ik toch mooi werk verricht 💓

Ik heb deze kaart gemaakt met de mallen van de ACTION. Ik had ze al een poosje liggen maar vergat ze steeds te gebruiken. Bij de challenge van ArtJourney vragen ze om een kaart waar boekpapier op is gebruikt.Altijd leuk!
De kleine vlinder heb ik er verhoogd opgeplakt! Ik heb hem met de lijm (de doorzichtige) van de Action vastgeplakt op een stuk karton. Het effect is heel verrassend! Probeer het maar eens. Op de foto zie je het niet. De schaduw om de grote vlinder heb ik met de neoncolor2 gedaan,

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik ben er blij mee. Laura weet ik nog niet maar dat zal vast en zeker goed komen.

Ik vergat zondag helemaal te vertellen wat de huisarts heeft gezegd. Van de cholesteroltabletten ben ik voorlopig af. Eerst zorgen dat de migraine niet terugkomt. Hiervoor heb ik bétablokkers gekregen. Mijn onderdruk was veel te hoog. Een uur na inname was de hoofdpijn zo goed als weg. De bétablokkers moet ik voorlopig door gebruiken. En heb er nog wat bij gekregen voor als de migraine toch doorbreekt. Maar ik hoop het niet. Ben nu al bijna 10 dagen hoofdpijnvrij!

Ik ga gauw het kaartje voor Laura in een envelopje stoppen en dan maar een klein feestje vieren. We hebben het zondag al gedaan maar op de dag zelf toch ook nog een klein beetje.

Fijne dag allemaal🌞🌞🌞🌞
Liefs Monique

Reacties

Margreet zei…
Proficiat met Laura en wat een schitterende kaart heb je voor haar gemaakt!
Wat fijn dat je al 10 dagen migrainevrij bent. Hopen dat dit de oplossing is!
xxx Margreet
Trijntje zei…
Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter Laura. Wat een mooie kaart. Leuke kleuren en vlinders zijn altijd mooi. Dit valt vast in de smaak. Fijn dat je van de hoofdpijn verlost bent.... Veel sterkte ermee. Groeten trijntje
Freubelmina zei…
Times flies Monique.....Gefeliciteerd met je dochter!!
Ze zal het kaartje prachtig vinden!!
Fijn dat je (nog) zonder de cholesterol tabletten mag,het is zo’n troep!
Ik ben elke keer na de jaarlijkse controle blij dat ik ze weer een jaar niet hoef!!
Fijne dag en lieve groetjes, Wilma x
Irene zei…
Gefeliciteerd met jouw jarige Laura, pff wat zijn er toch veel mensne jarig in maart of lijkt dat maar zo?? Je hebt iets supr moois voor haar gemaakt, daar is ze vast en zeker blij mee!
Gezellige dag, heerlijk geen hoofdpijn..houden zo meis!
xx Irene
Blankina zei…
Gefeliciteerd met je dochter en wow wat een pracht kaart!! Super gedaan, en alweer zie ik zo'n mooie mal van de Action :( jammer dat ze hier niet verkrijgbaar zijn . Succes met de medicijnen liefs Blankina
Joanne kramer zei…
Gefeliciteerd met Laura! Wat een prachtige kaart. mooie kleuren. groetjes Joanne
Scraptastisch zei…
Hieperdepiep hoera...van harte Gefeliciteerd met Laura haar verjaardag... de tijd raast voorbij Monique en kleine meisjes worden groot, het is naar mijn idee net geleden dat ze haar rijbewijs haalde, hihi Je hebt een prachtige kaart gemaakt met een stoere touch en nu ikzelf ook aan het inkten ben geweest is het echt wel een kunst apart en veel oefenen en doen, hihi. Hoop echt dat de medicatie je zal helpen want migraine is echt heel naar!!!! sterkte meis en een fijne avond nog met de jarige!
xx Gerie
Eri zei…
Gefeliciteerd met jullie jarige dochter Laura! Je hebt een geweldig leuke kaart voor haar gemaakt! Dat zal zij ook vast vinden!
Fijn dat je nu al 10 dagen hoofdpijn vrij bent, hopelijk gaat het zo verder! Fijne dag!
Groetjes, Eri
Corry zei…
Gefeliciteerd met Laura , ja Monique de tijd vliegt en kleine kinderen worden groot .
Je heb een prachtige kaart gemaakt , leuke stencil . Ook kleuren heel mooi .
Els zei…
Gefeliciteerd met je dochter Monique en je hebt een pracht kaart voor haar gemaakt.
Wat fijn dat je al zoveel dagen hoofdpijnvrij bent en hopelijk blijft het zo.
En veel plezier bij je dochter.
Groetjes, Els
Trudy zei…
Gefeliciteerd met je dochter Laura! Wat fijn dat je migraine nu weg is met die betablokkers.
Prachtig kaartje heb je gemaakt! Heel mooi met die vlinders en die super mooie achtergrond. Nog een fijne dag!
groetjes Trudy
karin zei…
Proficiat met de jarige en een prachtige kaart heb je gemaakt.
Ik hoop voor je dat de migraine wegblijft met je huidige medicijngebruik.
Groetjes,
Karin
Gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter !
Prachtige kaart voor de jarige .
Groetjes Doris
Caroline zei…
Van harte gefeliciteerd met Laura!
Wat een leuke kaart heb je voor haar gemaakt. Ik heb deze mal ook nog liggen, maar er nog geen kaartje mee gemaakt..... Erg leuk gedaan met dat boekpapier.

En wat fijn dat je nu hoofdpijnvrij bent! Ik hoop dat het nu zo met de medicijnen verder zo mag blijven hoor.
En wat leuk dat je me toch nog een kaartje hebt gestuurd voor mijn verjaardag. Ik ontving er zaterdag ook nog eentje, zo ben ik lang jarig! Hij is echt zo leuk, dank je wel voor de moeite nog! Hij heeft ook een mooie plekje bij de andere kaarten gekregen.
Groetjes Caroline
Marjan zei…
Van harte met je dochter! De vlinderkaart is echt prachtig!! Mooi en gloedvol zijn de kleuren.
Goed nieuws... al tien dagen geen hoofdpijn, kun je toch nagaan wat medicijnen kunnen doen, hè. Goed of kwaad. Hoop dat het allemaal goed blijft gaan voor je.
Rimmie zei…
Van harte gefeliciteerd met jullie jarige dochter!
Ik vind je kaart prachtig, zo mooi van kleur en dan met die vlinder.
Helemaal geslaagd! Ben zelf ook migraine patiënt en heb ook een hele tijd betablokkers geslikt, wat een uitvinding. Had er heel veel baad bij. Nu zo goed als migraine vrij puur door voeding, dus geen medicijnen meer, had nooit gedacht dat het zou kunnen, maar toch wel. Geniet van je hoofdpijn vrije dagen!

Groetjes

Rimmie
Nicolette zei…
Dit is weer een "echte" Monique kaart. Wat is die mooi. En gefeliciteerd met Laura. Fijn dat de medicatie zijn werk doet.
Groetjes Nicolette
Prachtige kaart voor je jarige dochter!
Hoop dat de hoofdpijn nu echt wegblijft!
Nancy
Ans Gilbert zei…
Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Laura, je hebt een prachtige kleurrijke kaart voor haar gemaakt. Fijn dat je nu geen hoofdpijn meer hebt, houden zo. Ik heb nu een ander merk cholesterol verlagers gekregen, maar of ik ze in ga nemen..
Ansx
Wat een gave kaart heb je voor Laura gemaakt!
En wat fijn dat de betablokkers helpen tegen de hoofdpijn ik hoop dat de migraine nu ook wegblijft.
Sarah zei…
Prachtig! Heel tof!
Proficiat voor je dochter!
Hermien zei…
Een prachtige kaartje voor een mooie jongedame, gefeliciteerd. En wat fijn dat je al 10 dagen geen hoofdpijn hebt gehad.

Groetjes Hermien
Gerrina zei…
22...Ja het gaat echt snel; dat zien we hier thuis ook. Fijn dat jullie dochter het zo goed doet! En een mooie kaart! (Heb de makken wel gekocht, maar wist dat ik er voorlopig niet aan toe zou komen) Fijn dat je alweer een tijdje zonder hoofdpijn bent; heerlijk toch? Dus houwe zo! Groetjes, Gerrina
Gerlinde zei…
Wat heerlijk dat je je zo goed voelt nu!
En wat een prachtige kaart heb je gemaakt!!
GerJanne zei…
Wat een goed nieuws, om daar even mee te beginnen. Heerlijk dat die migraine even wegblijft door de medicijnen. Moet een verademing zijn!
Dan het slechte nieuws: ik ben Laura's verjaardag vergeten...het komt niet in mijn systeem.. Jouw kaart is prachtig! Wat een mooie kleuren en die vlinder van boekpapier is super!
En ze vond hem natuurlijk schitterend!
Wat een prachtige kaart Monique! Daar zal dochterlief vast heel blij mee zijn! Hij is echt super!
Felicitaties voor jullie 22jarige meid. Mooi om die trotse woorden te lezen ☺.
Wat goed dat de betablokkers lijken te helpen! Liefs, Sarah
Daphne zei…
Gefeliciteerd met Laura.
Wat een mooie kaart maakte je voor haar.
Die vlinder is inderdaad prachtig!!
Al 10 dagen hoofdpijn vrij...... wat een weelde zal dat zijn voor jou.
Hopen dat ze qua medicijnen nu iets gevonden hebben wat je helpt.
Willy zei…
Nogmaals van harte!! Wat vliegt de tijd hè? Fijn dat Laura dankzij jullie liefdevolle zorg is uitgegroeid tot een zelfverzekerde jonge dame! En wat een mooie warme kaart heb je gemaakt, leuk zoals je het boekpapier hebt verwerkt! Super om te horen dat de oorzaak van je hoofdpijn is gevonden en nog beter dat je er nu geen last meer van hebt, echt fijn!
Enny zei…
Wat een prachtige kaart, supermooi met die vlinder ! Proficiat voor Laura ! En wat een geluk dat je geen hoofdpijn meer hebt ! Groetjes, Enny
Wow, geweldig is je kaart, zag hem op fb al voorbij komen.
Mijn man heeft ook migraine, wisselend heeft er last van. Zodra hij het voelt neemt hij ook een bétablokker. Helpt prima, maar omdat hij het best vaak heeft. Is hij nu uit eigen beweging een halve gaan nemen (zodra hij het voelt aankomen) ook dit helpt. De huisarts vind het inmiddels prima dat hij nu halve dosis neemt. Ja waarom ook niet.
Gr Anita

Populaire posts van deze blog

In my kitchen coffee rules!

21 jaar geleden.....

En dan stort je wereldje weer even in.....