Live life in colour

Hallo allemaal,

dank jullie wel voor de lieve reacties op mijn vorige blogpost. We zijn inmiddels weer een weekje verder en het is nog steeds mooi weer.  Afgelopen week zijn we (Geert het meest hoor) in de tuin en rondom huis bezig geweest. Goten weer schoon, een grasmatje voor onze nieuwe schuur met luifel (nu helemaal af) 70 coniferen bij de stam afgezaagt (ongeveer 3 meter hoog) en die door een grote versnipperaar gehaald. Gelukkig kreeg Geert hulp van de buurman zodat het in 1 dag geklaard was. Vandaag zijn we nog even aan de wandel geweest, heerlijk nog steeds!

Katwijk aan Zee en Soldaat van Oranje waren geweldig! We hebben het ontzettend getroffen met het weer. De mensen lagen heerlijk op het strand en er was feest omdat SvO al 8 jaar draait. Dus van alles te doen.

Onderstaande kaart heb ik naar de zoon van GerJanne gestuurd. Ik hoop dat ik gauw weer een beetje opknapt. Het is ook niet niks! Op deze kaart heb ik met panpastels gewerkt. Die liggen ook ergens in een stil hoekje en heb ze er maar weer eens bijgepakt.


Het uiltje heb ik gekocht tijdens de AS afgelopen jaar. Wat zijn dat mooie stempeltjes. Volgend jaar staat weer genoteerd in mijn agenda. Maar eerst nog een weekendje weg met mijn DT meiden van Knutsels en Kadootjes. Daar heb ik toch zo'n zin in. Het aftellen is begonnen 📆

Als het goed is heb ik nieuwe volgers maar ik kan niet zien wie. Van Corry weet ik het en ik hoop dat we elkaar kunnen inspireren. Ik ga zo lekker eten (Hachee) en daarna lang uit op de bank en wie weet kom ik gezellig bij jullie buurten. Anders morgen!

Lieve groet,
Monique


Reacties

Prachtige kaart Monique . Mooi van kleuren .
Groetjes Doris
Heel mooi kaartje fijn dat je zo genoten hebt van mijn mooie dorp Katwijk groetjes maartje
Scraptastisch zei…
Keigaaf kaartje weer Monique en het maakt jou volgens mij niet uit waar je mee kleurt! Het is ongelooflijk wat een weer nog steeds en lekker gevoel alles zo lekker opgeruimd buitenom! Chil ze ...schrijf ik dit goed zo, whaha
Bofferd teamuitje met K&K,voor je het weet is het zover!!!
xx Gerie
Een mooie kaart heb je gemaakt. Ik stond bij de Art Specially erg te dubben, maar dat lieve uiltje heb ik uiteindelijk niet gekocht... Het is toch wel een leuke stempel! Mijn Panpastel moet ik toch ook maar weer eens tevoorschijn halen.
groetjes, Caroline
Nicolette zei…
Hele mooie kaart. En Soldaat van Oranje staat ook nog op mijn lijstje om samen met mijn man heen te gaan.
Groetjes Nicolette
Freubelmina zei…
Ooooo dat uiltje is TE lief!! Wat een mooi geheel!
Fijn dat jullie zo genoten hebben.
Lieve groetjes xxx
Irene zei…
Óók met je pannetjes een super achtergrond Monique, heel leuke kaart!
Het was perfect tuinierweer, wij hadden vrienden uit Noord-Holland en die brachten bollen mee dus vandaag direct de grond in!

XxIrene
Diny zei…
Wat een prachtige kaart heb je voor de zoon van GerJanne gemaakt Monique.....zal vast gewaardeerd worden!
Jullie hebben veel werk verricht.....daar heb je zo'n deugd van als het klaar is he.
Soldaat van Oranje is inderdaad een goede keuze geweest.....ik ben er twee maal geweest....prachtig!
Groetjes en tot gauw weer,
Diny
Willy zei…
Wat een prachtige kaart is dit Monique en wat een lief gebaar om deze naar de zoon van GerJanne te sturen!
Oh wauw dit is een mooie kaart voor Matthijs. Gave tekst, lief uiltje en mooie kleuren. Hij zal het zeker waarderen. Fijn dat jullie zo hebben kunnen genieten bij SvO en dan is het mooie weer zeker meegenomen :) Ik heb voor morgen hachee op het menu, nu al zin in..LOL
Lieve groetjes Miranda
Hermien zei…
Prachtig kaartje voor Matthijs heb je gemaakt Monique.Hier zijn we druk met klusjes in huis.De vloer is geschuurd en opnieuw gelakt we hebben voor een kleur gekozen die veel lichter was dan wat we hadden. Het is heel mooi geworden nu de nieuwe meubel er nog in.

Groetjes Hermien
prachtige kaart voor de zoon van GerJanne.
Jullie hebben veelwerk verzet buiten, lekker als alles voor de winter een beetje klaar is.

Liefs Annemarie en merit
!neke zei…
Prachtige kaart Monique !
Marjan zei…
Wat lief om hem een kaart te sturen en wat een mooierd ook! dat uiltje is zeker erg gaaf en jij maakte een geweldige achtergrond!
Hard gewerkt is er ook bij jullie thuis!
Gerrina zei…
Wat een gave kaart! Moet toch ook de pannetjes weer te voorschijn halen... En ben ook helemaal weg van het uiltje!
Vandaag hier ook een drukke dag na een al even druk weekend en een drukke maandag...phoe, effe een rondje met wat thee en dan weer verder met koken... Het oogt toch anders op zo'n bewolkte dag... Groetjes, Gerrina
Daphne zei…
Veel te zien op je kaart en toch doet het niet druk aan.
Mooi zeg
En je hebt gelijk, het uiltje is echt héél schattig.
Henriët zei…
Wat een prachtige uilenkaart heb je gemaakt. Super!
Mooi was de Soldaat van Oranje he? Zag toevallig vanochtend een facebook herinnering voorbij komen dat het vandaag al weer 5 jaar geleden is dat ik er met onze oudste geweest ben.
Groetjes van Henriët
Sylvia zei…
Prachtige kaart,Monique.Erg mooie achtergrond.Ik ben weg van dat uiltje.Wat een leuk stempeltje.

Groetjes,Sylvia.

Populaire posts van deze blog

Nog een keer vandaag 2 Sisters on the blog

Mixed Media en aapjes, stokstaartjes en ander leuks

Knutseldate met Henriët